kostasR1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 @nick#18 καλα μην φαντάζεσαι πολλά πράγματα από έτοιμα κιτ. Μόνο του ένα αξιόλογο cpu wateblock κοστίζει σχεδόν όσο ένα ετοιμο κιτ.
nick#18 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 χμ.γιατι ειμαι σιγουρος οτι το chipset το καημενο θα βραζει μιας και δεν εχει απευθειας ψυξη πανω του? εχεις τσεκαρει θερμοκρασιες? Να σου πω την αληθεια τωρα που δεν το φυσαει εστω και λιγο το fan του cpu δεν εχω ιδεα τι παιζει... θα το κοιταξω... @nick#18 καλα μην φαντάζεσαι πολλά πράγματα από έτοιμα κιτ. Μόνο του ένα αξιόλογο cpu wateblock κοστίζει σχεδόν όσο ένα ετοιμο κιτ. Σιγουρα ενα ετοιμο kit υδροψυξης δε φτανει ενα custom με σωστα κομματια.. .εξαλου δεν ειναι τυχαιο πως η τιμη ειναι πολλαπλασια οταν στηνεις κατι σωστο με τα παντα ολα ξεχωριστα και οχι "σφηνομενα"... Με αυτη πουη φοραω καταφερνεις οτι κανει μια καλη αεροψυχτρα σε επιδοσεις πανω κατω και μετα ειναι και το "αισθητικο" ας πουμε που λες α να οι σωληνες εχει νερακι...
SpirosLouis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 έτσι για την ιστορία πάντως φίλε nick#18 οι θερμοκρασίες που βλέπω είναι αρκετά καλές..(δεν ξέρω τι άλλαξε - μάλλον ο καιρός) Το βράδυ είδα και 25o-26oC ( όχι overclock - σε idle κατάσταση). Δεν μπορώ να πω ότι είναι και άσχημα...
nick#18 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Περιμενω πως και πως το χειμωνα για αυτο... θα πεσουν κιααλο οι θερμοκρασιες Καπου παιζει μια pic που δειχνει ενα meme να παιζει cs μεσο steam το καλοκαιρι και να λιωνουν τα παντα και το χειμονα να παιζει crysis και ολα να ειναι ρολοι.... Πρεπει να θυμηθω που την ειδα!
SpirosLouis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Θέλω να δω και πως μπορώ να ρυθμίσω τις στροφές των ανεμιστήρων....πιστεύω θα κατεβεί κι'άλλο.
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 5 Crysis 2 έπαιζε παράλληλα + video encoding ή κάτι τέτοιο. Στο thread με τις φωτό είναι :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.