Dosas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ρε άσε τις βίδες και κάνε αυτό που σου λέω, είναι πολύ καλύτερο, οι βίδες είναι για τα noobs
RcManiac Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Σε κατάστημα μοντελισμου πηγές ? Εκεί θα βρεις
nick#18 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Σε κατάστημα μοντελισμου πηγές ? Εκεί θα βρεις Καλη ιδεα... θα το κοιταξω και αυτο... απο Thunder Tiger μοντελα που εχω δεν κανει καμια βιδα... ισως απο αλλη μαρκα να κανει κατι
karmen1983 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Καλη ιδεα... θα το κοιταξω και αυτο... απο Thunder Tiger μοντελα που εχω δεν κανει καμια βιδα... ισως απο αλλη μαρκα να κανει κατι Τελικά τι έκανες βρε;
nick#18 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Τελικά τι έκανες βρε; Λογο διαβασματος κλπ δεν ειχα χρονο και χτες βρηκα τη λυση και σημερα την εφαρμοσα! -6-7 βαθμοι! Ηθελα να κανω post αλλα προλαβες να ρωτησεις! Βρηκα κατι κοντα βιδακια που ειχαν το ιδιο σπειρωμα και ηταν ακριβος να μπουν απο τη μεσα πλευρα του ανεμηστηρα. Πηρα τον παλιο lian-li ανεμηστηρα του κουτιου μου, εκανα sleeve τα καλωδια.... Εκανα mount επανω στο ψυγειο... Και το τελικο αποτελεσμα... -6-7C
SpirosLouis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Με τον επιπλέον ανεμιστήρα έχεις 6-7 βαθμούς διαφορά; Το έχεις κάνει να παίρνει απ'έξω αέρα;
nick#18 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Eυχαριστω karmen! SpirosLouis ναι εχει τετοια διαφορα και ναι τραβαει απο εξω αερα
karmen1983 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Eυχαριστω karmen! SpirosLouis ναι εχει τετοια διαφορα και ναι τραβαει απο εξω αερα Να σου πω και μία; Δε πιάνεις ένα πινελάκι να βάψεις τις βιδούλες μαύρες;
nick#18 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Το σκεφτηκα αλλα δεν ειχα τιποτα σε μαυρο χρωμα για να βαψω τωρα... απο βδομαδα που ξεκιναω αναπαλαιωση σε μια παλια κουρσα του πατερα μου που θελω να βαψω καποια πραγματακια μαυρα θα τις βγαλω και θα τις περασω ενα χερακι
batistapao13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 φιλε μου ιδεα μου η ο ανεμηστιρας τραβαει εξω και αυτος που φαινεται τραβαει μεσα?οι ανεμηστιρες δεν φυσανε απο εκει που ειναι τα καλωδια?
nick#18 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Οι 2 αυτοι που ειναι πισω στο ψυγειο ναι τραβανε μεσα... κανονικα θα επρεπε να βγαζουν αλλα δεν εχω προβλημα μιας και στην οροφη του κουτιου μου υπαρχουν 2 14ρια fan να βγαζουν τη ζεστη εξω. Ετσι καταφερνω να εχω καλυτερες θερμοκρασιες στο cpu χωρις διαφορες στη νεσωτερικη θερμοκρασια του κουτιου... και αν υπαρχει δηλαδη αντε 1 βαθμος που δε νομιζω...
Ntinaras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 χμ.γιατι ειμαι σιγουρος οτι το chipset το καημενο θα βραζει μιας και δεν εχει απευθειας ψυξη πανω του? εχεις τσεκαρει θερμοκρασιες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.