nick#18 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικα βιδες για 2ο fan δε βρηκα σημερα. Αυριο θα κοιταξω σε μαγαζι που εχει μονο βιδες και θα βρω.. Προς το παρον αλαξα τον ανεμιστηρα να φυσαει το ψυγειο και ειδα μια αρκετη βελτιωση. Επισης θελει και επανατοποθετηση το waterblock γιατι δε γινεται ο 1 πυρηνας να εχει 70 και οι αλοι 61... αυτο θα το κανω αμεσα.
phanispal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Χμμ βασικά νομίζω ότι έτσι είναι πολλοί Q9*50, δηλαδή ο ένας πυρήνας να είναι αρκετά πιο ζεστός.
nick#18 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ειχε και με τον αερα διαφορα αλλα οχι τετοια... Θα δειξει...δεν ειναι κατι ανησυχηιτικο αμα ειναι παντα ετσι...
ColdFusion Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικα βιδες για 2ο fan δε βρηκα σημερα. Αυριο θα κοιταξω σε μαγαζι που εχει μονο βιδες και θα βρω.. Προς το παρον αλαξα τον ανεμιστηρα να φυσαει το ψυγειο και ειδα μια αρκετη βελτιωση. Επισης θελει και επανατοποθετηση το waterblock γιατι δε γινεται ο 1 πυρηνας να εχει 70 και οι αλοι 61... αυτο θα το κανω αμεσα. Ποιο μαγαζι εχει μονο βιδες γιατι ψαχνω μερικες για μια καρτα γραφικων για λαπτοπ. Μιλαμε για βιδες πλατους 2,5 χιλιοστων...
Navu Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό τώρα με το ζεστό αέρα που ανεβαίνει πάνω και τον κρύο που μένει κάτω μέσα σε ένα κουτί 60χ60 εκ χοντρικά, δεν το έχαψα ποτέ... ΝΑΙ, ίσως σε προαιώνιες εποχές που στα κουτιά λειτουργούσε μόνο το τροφοδοτικό ως exhaust ίσως να συσσωρευόταν ζεστός αέρας ψηλά, αλλά στις μέρες μας με κουτιά-σουρωτήρια και 15 φουρφούρια να βάζουν-βγάζουν απ'όλες τις μεριές, ο άερας γίνεται αχταρμάς και έχει την ίδια/μεικτή θερμοκρασία σε όλο το κουτί.
nick#18 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιο μαγαζι εχει μονο βιδες γιατι ψαχνω μερικες για μια καρτα γραφικων για λαπτοπ. Μιλαμε για βιδες πλατους 2,5 χιλιοστων... Mονο βιδες... Εχει βιομηχανικα ειδη και εχω βρει την καθε απιθανη βιδα και λεπτη ροδελα για τα θερμικα μου μοντελακια. Επιδη δεν αξιζει να περνω 10 ευρω 1 σακουλακι με ολες τις βιδες του μοντελου μεσα... παω και περνω 10-20 λεπτα αυτο που θελω Οποτε πιστευω θα εχει και αυτες... Διβερης Γεωργιος http://maps.google.com/maps?q=%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%92%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7%CF%82+413,+%CE%97%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7&hl=el&ie=UTF8&sll=37.97918,23.716647&sspn=0.446518,0.891953&vpsrc=0&t=m&z=17 Αυτό τώρα με το ζεστό αέρα που ανεβαίνει πάνω και τον κρύο που μένει κάτω μέσα σε ένα κουτί 60χ60 εκ χοντρικά, δεν το έχαψα ποτέ... ΝΑΙ, ίσως σε προαιώνιες εποχές που στα κουτιά λειτουργούσε μόνο το τροφοδοτικό ως exhaust ίσως να συσσωρευόταν ζεστός αέρας ψηλά, αλλά στις μέρες μας με κουτιά-σουρωτήρια και 15 φουρφούρια να βάζουν-βγάζουν απ'όλες τις μεριές, ο άερας γίνεται αχταρμάς και έχει την ίδια/μεικτή θερμοκρασία σε όλο το κουτί. Nαι αυτο με τη ροη του αερα που γινεται αχταρμας κλπ ισχυει αλλα και παλι ειναι νομος της φυσικης οτι ο ζεστος αερας παει επανω οποτε δεν τον αναιρει νομιζω η οποια διαταξη με τα fans που εχουμε μεσα...
nick#18 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Να πω πως βιδες δε βρηκα τελικα σε Ηλιουπολη και Αγ.Δημητριο -.- 3.5mm βιδα δεν εχει κανεις τους λεει... και λεω εγω τωρα οσοι αλοι με H60, Η70 κλπ που βρηκαν βιδες? KAAAAAAAARMEEEEEEEN! Βοηθειαααααααα!
nick#18 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 χαχαχαχαχα θες βιδούλες; Το δικο σου το θυριο τις βιδες του 2ου ανεμιστηρα τις ειχε μεσα? Για ποιες βίδες μιλάς ακριβώς; Θελω 4 ακομα βιδες σαν αυτες που εχει μεσα το κουτι για να κανεις mount τον ανεμιστηρα και το ψυγειο πανω στο κουτι. Kαπου βρηκα και στην corsair τις ακριβεις διαστασεις κλπ αλλα εχω σκαλωσε ικαι δε θυμαμαι που... Οπου πηγα παντως ειμουν με τη βιδα στο χερι και ψαχνανε, ψαχνανε και τελικα τιποτα -.- Y.Γ.: To 3.5mm ειναι το πλατος της βιδας...
Dosas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ επειδή τις χάλασα με το βάλε βγάλε κατέφυγα σε μια άλλη πιο τσίλικη μέθοδο mounting των fans στο radiator, τσέκαρε το. Link Τέτοια πλαστικά πιαστράκια αγοράζεις από το jumbo π.χ.
karmen1983 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Το δικο σου το θυριο τις βιδες του 2ου ανεμιστηρα τις ειχε μεσα? Θελω 4 ακομα βιδες σαν αυτες που εχει μεσα το κουτι για να κανεις mount τον ανεμιστηρα και το ψυγειο πανω στο κουτι. Kαπου βρηκα και στην corsair τις ακριβεις διαστασεις κλπ αλλα εχω σκαλωσε ικαι δε θυμαμαι που... Οπου πηγα παντως ειμουν με τη βιδα στο χερι και ψαχνανε, ψαχνανε και τελικα τιποτα -.- Y.Γ.: To 3.5mm ειναι το πλατος της βιδας... H H70 ήρθε με 8 βίδες και 2 φουρφούρια. Εσύ μπορείς να κάνεις 2 πράγματα 1) Να πάρεις τις 2 διαγώνιες βίδες από τον ένα ανεμιστήρα και να τις βάλεις διαγώνια στον νέο 2) Επειδή το σπείρωμα των hydro είναι περίεργο και δύσκολο να το βρεις, (το ψάξαμε κάποια στιγμή το θέμα με τον billst21 είχε ένα θέμα με την Η50 του) να πάρεις λαμαρινόβιδα ίδιας διαμέτρου με αυτές της hydro (3,5άρες), αν είναι πιο μακρυά απλά την κόβεις και βιδώνεις την λαμαρινόβιδα πάνω στο ψυγείο στην υποδοχή που έχει. Η λαμαρινόβιδα θα κάνει νέο δικό της σπείρωμα και δεν θα κουνάει το φουρφούριον...
nick#18 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Dosas ωραια πατεντα! Αν δε βρω βιδες πουθενα θα γινει ετσι. Karmen εχω καποια μαγαζια ακομα που μπορει να βρω αλλιως και αυτο ειναι μια λυση. Αλλα δε ξερω... δε μου παει η καρδια τωρα να της "χαλασω" το σπειρωμα
karmen1983 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Βάλε δύο και δύο βίδες τότε... Με το δεματικό, δεν ξέρω πως θα καταφέρεις να κάνεις δουλειά στο ψυγείο...
nick#18 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Τωρα με επιασε.. θα το κανω σωστα ! 4+4 βιδες! και μαλλον θα ειναι λαμαρινοβιδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.