Προς το περιεχόμενο

HDMI to DVI adapter

__D3mIaN__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να συνδέσω το Playstation 3 με την οθόνη του υπολογιστή μου (Phillips 231E, 24" FullHD 1080p)η οποία δεν έχει είσοδο HDMI, μονάχα DVI. Είδα ότι υπάρχουν adapters, το ερώτημα είναι, αλλοιώνεται η εικόνα με αυτο τον τρόπο? και όσο αφορα τον ήχο τι παίζει?

Δημοσ.

χμ.. συνεπώς δεν έχει νόημα η σύνδεση.. δηλαδη αν το μόνιτορ του υπολογιστή είχε HDMI είσοδο, θα είχα ήχο? γιατί κάπου διάβασα ότι το hdmi cable δε "κουβαλάει" σήμα ήχου... έτσι είναι? κ αν ναι πως θα έχω ηχο?

Δημοσ.

Η οθόνη έχει ηχεία; Αν όχι, πώς θα παίξει ήχο;

η οθονη δεν εχει ηχεια αλλα σκεφτομουν αν υπηρχε τροπος να στειλω τον ηχο του Ps3 στο aux ενος στερεοφωνικου. Το θεμα ειναι οτι το ps3 εν συγκριση του xbox360 δε βγαζει αλλη εξοδο παρα μονο hdmi. Αρα λογικα δεν υπαρχει τροπος να στειλω τον ηχο αλλου εκτος του hdmi cable. :(

Δημοσ.

φιλε το ps3 εχει εξοδο οπτικης ινας ... εμενα η εικονα φευγει απο το HDMI στην 32αρα και ο ηχος απο την οπτικη ινα στα logitech z550...

την ρυθμιση την κανεις απο τα settings του ps3

to θεμα ειναι να εχεις ηχεια με οπτικη ινα... ελπιζω να βοηθησα...

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει και εμένα το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, δηλαδή σύνδεση του Ps3 με οθόνη pc και ήχος από τα ηχεία, αλλά δεν έχω αγοράσει ακόμα το ps3 και δεν ξέρω τι συνδέσεις έχει. Αυτή η έξοδος οπτικής ίνας που είπε ο vkarfis τι είναι; Εγώ έχω αυτά τα ηχεία:

http://www.mea.philips.com/c/pc-audio/spa5300_10/prd/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...