natso17 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Προσπαθησα να βαλω windows ultimate στο laptop(asus) και αφου γινει η εγκατασταση γινετε συνεχως ενα restart..απ οτι καταλαβα χρειαζομε τους drivers αλλα δεν εχω καποιο cd..οποιος ξερει κατι ας βοηθησει..! plz
genious1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 αμα μπορεισ να μπεισ στο internet απο το συγκεκριμενο λαπτοπ τοτε κατεβασε το Driver Genius Professional Edition και κανε scan για driver
natso17 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 αμα μπορεισ να μπεισ στο internet απο το συγκεκριμενο λαπτοπ τοτε κατεβασε το Driver Genius Professional Edition και κανε scan για driver Κατεβεασε απο αλλο pc τους drivers και τα περασα με usb αλλα δεν τα δεχοταν επειδη ηταν σε μορφη .exe
modechristo_13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 αμα μπορεισ να μπεισ στο internet απο το συγκεκριμενο λαπτοπ τοτε κατεβασε το Driver Genius Professional Edition και κανε scan για driver καλημερα μπορεις να δωσεις καποιο λινκ για το προγραμμα επειδη το ψαχνω και εγω!!
genious1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 ποιο ειναι το μοντελο απο το laptop σου? εδω ειναι το Link αμα δεν μπορεισ/ξερεισ να το βρεισ full στειλε μου ενα pm
ors_86 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Προσπαθησα να βαλω windows ultimate στο laptop(asus) και αφου γινει η εγκατασταση γινετε συνεχως ενα restart..απ οτι καταλαβα χρειαζομε τους drivers αλλα δεν εχω καποιο cd..οποιος ξερει κατι ας βοηθησει..! plz Ακόμα μπορείς να χρεισιμοποιήσεις το Astra32 ή το Everest. Και τα 2 είναι εφάμιλες εφαρμογές, όπου και σου βρίσκουν το μοντέλο των συσκευών του φορητού και στην συνέχεια με μια αναζήτηση στο google μπορείς να βρείς τους οδηγούν που χρειάζεται απο την σελίδα του κατασκευαστή της κάθε συσκευής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.