Προς το περιεχόμενο

Drivers σε laptop

natso17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθησα να βαλω windows ultimate στο laptop(asus) και αφου γινει η εγκατασταση γινετε συνεχως ενα restart..απ οτι καταλαβα χρειαζομε τους drivers αλλα δεν εχω καποιο cd..οποιος ξερει κατι ας βοηθησει..! plz

Δημοσ.

αμα μπορεισ να μπεισ στο internet απο το συγκεκριμενο λαπτοπ τοτε κατεβασε το Driver Genius Professional Edition και κανε scan για driver B)

Κατεβεασε απο αλλο pc τους drivers και τα περασα με usb αλλα δεν τα δεχοταν επειδη ηταν σε μορφη .exe

Δημοσ.

αμα μπορεισ να μπεισ στο internet απο το συγκεκριμενο λαπτοπ τοτε κατεβασε το Driver Genius Professional Edition και κανε scan για driver B)

καλημερα μπορεις να δωσεις καποιο λινκ για το προγραμμα επειδη το ψαχνω και εγω!! :rolleyes:

Δημοσ.

Προσπαθησα να βαλω windows ultimate στο laptop(asus) και αφου γινει η εγκατασταση γινετε συνεχως ενα restart..απ οτι καταλαβα χρειαζομε τους drivers αλλα δεν εχω καποιο cd..οποιος ξερει κατι ας βοηθησει..! plz

Ακόμα μπορείς να χρεισιμοποιήσεις το Astra32 ή το Everest.

Και τα 2 είναι εφάμιλες εφαρμογές, όπου και σου βρίσκουν το μοντέλο των συσκευών του φορητού και στην συνέχεια με μια αναζήτηση στο google μπορείς να βρείς τους οδηγούν που χρειάζεται απο την σελίδα του κατασκευαστή της κάθε συσκευής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...