Nikos.thd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα σε όλους. Ψάχνω κάτι απλό. Ενα προγραμματάκι για convert από *.doc ή οτιδήποτε άλλο έγγραφο, σε *.pdf To Acrobat pro που κάνει αυτήν την δουλειά είναι τεράστιο, βαρύ, και με λίγα λόγια "too much" Χρησιμοποιεί κάποιος φίλος κάτι άλλο;
psapikas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Cute PDF writer. Σου εγκαθιστά ένα "εκτυπωτή" όπου οτιδήποτε δίνεις προς εκτύπωση μετατρέπεται σε .pdf
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι υπάρχουν τα λεγώμενα pdf printers π.χ. αυτό όπου απλά εκτυπώνεις το έγραφο σε μορφή pdf.
Nikos.thd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ φίλε psapika Ξέρω την διαδικασία από το Acrobat. Tο έχεις δουλέψει; Είναι ελαφρύ ή στήνει τη θάλασσα του Βοσπόρου;
rfc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα Το καλυτερο που εχω χρησιμοποιησει για απο και προς σε ολα, με δυνατοτητα να μπορεις να το επεξεργαστεις κιολας μετα, ειναι το Abby finereader. Και το acrobat pro ομως ειναι πολυ καλο. Μεγαλα προγραμματα και τα 2 αυτα, οσων αφορα τη θαλασσα
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα Το καλυτερο που εχω χρησιμοποιησει για απο και προς σε ολα, με δυνατοτητα να μπορεις να το επεξεργαστεις κιολας μετα, ειναι το Abby finereader. Και το acrobat pro ομως ειναι πολυ καλο. Μεγαλα προγραμματα και τα 2 αυτα, οσων αφορα τη θαλασσα Εσύ μάλλον λες για το αντίθετο.PDF->DOC.
Nikos.thd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα Το καλυτερο που εχω χρησιμοποιησει για απο και προς σε ολα, με δυνατοτητα να μπορεις να το επεξεργαστεις κιολας μετα, ειναι το Abby finereader. Και το acrobat pro ομως ειναι πολυ καλο. Μεγαλα προγραμματα και τα 2 αυτα, οσων αφορα τη θαλασσα Και εγώ αυτό νομίζω. Το Abby finereader κάνει pdf --> doc
rfc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω καιρο να το χρησιμοποιησω και δε παιρνω ορκο. τηνχ for tip
in2dark Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Dopdf παναλαφρο και το εχω χρονια Ενοειται και free
black_widow Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Το Cute Pdf writer με έχει βολέψει . Τα doc μπορείς να τα κάνεις pdf και κατευθείαν μέσα από το Openoffice ή από το Microsoft Word ( το 2007 χρησιμοποιώ ) από την εντολή " Αποθήκευση ως pdf ή xps " - για το Μicrosoft Word δε θυμάμαι εάν πρέπει να εγκαταστήσεις κάποιο πρόσθετο ή αν υπάρχει από την αρχική εγκατάσταση αυτή η εντολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.