fofikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 εκανα μια αγορα απο ebay ενα προιον το πληρωσα με paypal ...μου εστειλε εμαιλ μεσα στο ebay οτι πρεπει να πληρωση μεταφορικα καπου στισ 10 λιρεσ .πρεπει να το πληρωσω τα μεταφορικα πριν το στειλει ..θα μου στειλει λεει ενα τιμολογιο για να πληρωσω μεταφορικα τισ 10 λιρεσ μεσω paipal...Πρωτη φορα κανω αγορα στο ebay...Θελω την βοηθεια σασ ,ειναι ολα λογικα αυτα?
eko13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Επιλεγεις προιον - επιλεγεις πεηπαλ - πληρωνεις και εισαι ΟΚ. Τα μεταφορικα τα πληρωνεις ολα (προιον-μεταφορικα) μαζι οταν πληρωνεις. Δεν καταλαβαινω γιατι σου λεει να πληρωσεις τωρα μεταφορικα. Για βαλε το λινκ, να δουμε τι σοι ειναι αυτος.
newtech Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 εκανα μια αγορα απο ebay ενα προιον το πληρωσα με paypal ...μου εστειλε εμαιλ μεσα στο ebay οτι πρεπει να πληρωση μεταφορικα καπου στισ 10 λιρεσ .πρεπει να το πληρωσω τα μεταφορικα πριν το στειλει ..θα μου στειλει λεει ενα τιμολογιο για να πληρωσω μεταφορικα τισ 10 λιρεσ μεσω paipal...Πρωτη φορα κανω αγορα στο ebay...Θελω την βοηθεια σασ ,ειναι ολα λογικα αυτα? ΟΧΙ. Βαλε λιγο αν μπορείς το λινκ του προϊόντος.
Mercyful_Fate Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ίσως να αγόρασες κάτι που δεν είχε προκαθορισμένα μεταφορικά, οπότε σου τα υπολογίσε εκ των υστέρων.
fofikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.ebay.co.uk/itm/Kreg-Mini-Kit-Pocket-Hole-Jig-/180581370052?pt=UK_BOI_Building_Materials_Supplies_Carpentry_Woodwork_ET&hash=item2a0b7d08c4 http://myworld.ebay.co.uk/cw_tyzack/?_trksid=p4340.l2559 ..οταν το αγορασα δεν ειχε προκαθορισμενα μεταφορικα ,μετα μου εστειλε μνμ οτι πρεπει να δωσω 10 λιρεσ για τα μεταφορικα..καμια βοηθεια ρε παιδια?να δωσω 10 λιρεσ αλλα που να τα δωσω δεν ξερω, και αν πρεπει να τα δωσω
danton Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καταρχας εχεις γραψει σε λαθος σημειο στο φορουμ Οσο για τα μεταφορικα εχει δικαιο γιατι στην αγγελια εδειχνε οτι στελνει μονο UK με 1.6 λιρες.Αναφερει και στην αγγελια, την οποια επρεπε να διαβαζεις και μου κανει εντυπωση που ακομα και τωρα δεν την εχεις διαβασει: "All postage price is to UK Mainland only. Please enquire first for postage cost to other countries inculding Northern Ireland, Ireland, IOW, Scottish Highlands*." ..οταν το αγορασα δεν ειχε προκαθορισμενα μεταφορικα ,μετα μου εστειλε μνμ οτι πρεπει να δωσω 10 λιρεσ για τα μεταφορικα..καμια βοηθεια ρε παιδια?να δωσω 10 λιρεσ αλλα που να τα δωσω δεν ξερω, και αν πρεπει να τα δωσω την διαβασες καθολου την αγγελια; και μην λες οτι δεν ειχε τις πληροοριες αυτες στην αγγελια γιατι η τελευταια τροποποιηση που εκανε στην αγγελια ηταν πριν 3 μηνες εαν θελεις να εισαι σωστος του λες οτι εκανες λαθος που δεν διαβασες ολη την αγγελια και μπορει να ακυρωσει την συναλλαγη
fofikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 το προβλημα μου ειναι οτι τα μεταφορικα δεν ξερω που να τα πληρωσω ...λεει οτι πρωτα πληρωνω τα μεταφορικα με paypal
danton Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 αρκει στο τιμολογιο που θα σου στειλει και μετεπειτα στην πληρωμη στο Paypal να φαινεται οτι τα λεφτα αυτα που θα δωσεις ειναι για μεταφορικα εξοδα του συγκεκριμενου προιοντος
Mercyful_Fate Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Αν θέλεις μπορείς να του ζητήσεις να ακυρώσει την συναλλαγή (ευγενικά πάντα, εξηγησέ του ότι έκανες λάθος), ή αν αποδέχεσαι το κόστος των μεταφορικών απλώς πληρώνεις το τιμολόγιο που θα σου στείλει μέσω PayPal. Μην αγχώνεσαι για τίποτα.
fofikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 ευχαριστω για την βοηθεια σασ ..δεν θελω να χασω την αγορα...την λειτουργεια του ebay δεν ξερω ..αντε να δουμε..θα τον πληρωσω τα μεταφορικα με paypal ,δλα θα μου στειλει καπιο λογαριασμο paypal για να γινει η πληρωμη?
ninos30 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μίλα μαζί του. ΑΥΤΟΣ θα πρέπει να ανοίξει μια "συναλλαγή" 10 ευρώ για να καταφέρεις να τον πληρώσεις ώστε να γίνει μέσω eBAY και να είσαι καλυμμένος. Εναλλακτικά θα πρέπει να σου δώσει το paypal του ώστε να του στείλεις τα 10 ευρώ. Εγώ κάνω πολλές συναλλαγές στο Ebay. Όταν είναι έτσι τα πράγματα, επικοινωνείς μαζί του ΠΡΟΤΟΥ πληρώσεις, και αυτός επεμβαίνει στην συναλλαγή και προσθέτει τα μεταφορικά. Το ίδιο ακριβώς κάνεις όταν πάρεις παραπάνω από 1 items από τον ίδιο αγοραστή, και στις αγγελίες του αναφέρει πως προσφέρει μειωμένα μεταφορικά στο 2ο, 3ο κ.ο.κ προϊόν. Σου βγάζει ένα συνολικό invoice με τα μειωμένα μεταφορικά
eko13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Παντως ειναι αξιοπιστος πωλητης δεν εχεις να φοβηθεις κατι ως προς την αποστολη... Εγω απλα φροντιζω, να βαζω φιλτρο ωστε να μου βγαζει την τιμη μαζι με μεταφορικα για Ελλάδα. Για αυτο το προιον δεν υπηρχε αυτη η δυνατοτητα.
newtech Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Αφου το θελεις γραψε του εμαιλ κ ζιτα το paypal του. στειλε τα χρηματα και τελος. Τελος αφου εισαι νεος στο μπεϊ οταν βλεπεις Not specified στην αποστολή σιμενει οτι δεν στέλνει κατα κυριο λογο ελλαδα.. παντα να κανεις φιλτερ price+p&p lowest first. ετσι το κανω εγω παντα
gregdel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Παντως ειναι αξιοπιστος πωλητης δεν εχεις να φοβηθεις κατι ως προς την αποστολη... Εγω απλα φροντιζω, να βαζω φιλτρο ωστε να μου βγαζει την τιμη μαζι με μεταφορικα για Ελλάδα. Για αυτο το προιον δεν υπηρχε αυτη η δυνατοτητα. Εγώ την έχω πατήσει από super αξιόπιστο πωλητή!!!!! Είχε αργήσει να μου στειλει καποια CD , οταν τα εστειλε ηταν λάθος, μου ειπε να τα στειλω πισω, του τα εστειλα συστημένα και τα ελαβε (το επιβεβαιωσα απο τα ΕΛΤΑ), και στη συνεχεια δε μου εστειλε τπτ... ... τοτε και εγω ως "νεοπας" δεν ηξερα ότι σε 45 (?) ημερες επρεπε να ανοιξεις παραπονο (η πως αλλιως το λενε) στο ebay και να ζητήσεις τα λεφτά σου από paypal... και έτσι την πάτησα... ..του εστειλα 30μειλ, 10 τηλεφωνα εκανα παραπονα στο ebay (οι οποίοι με "εφτυσαν" λογω παρελευσης χρονου) και δεν έγινε τπτ. Και μιλάμε για σουπερ αξιοπιστο πωλητή!!!!!!!!!!! Επειδή μάλιστα είχα τσατιστεί πολύ τους είπα ότι δεν θα ξανααγοράσω από ebay τπτ... αλλά τελικά υπέκυψα (λόγω τιμών) και αγόρασα από τότε δεκάδες πραγματάκια (κυρίως παιχνίδια DSi) από πολλούς διαφορετικούς πωλητές και δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα! Ιδού ο πωλητής! Φυσικά και είναι αξιόπιστος, αλλά αν μπορεί να σου την φέρει το κάνει με ευκολία!!!!!! http://myworld.ebay.co.uk/bid4things2004/?_trksid=p4340.l2559 50000 θετικές γνωμες... εγω ούτε το μπινελίκι μου δεν προλαβα να γραψω...
danton Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ την έχω πατήσει από super αξιόπιστο πωλητή!!!!! Είχε αργήσει να μου στειλει καποια CD , οταν τα εστειλε ηταν λάθος, μου ειπε να τα στειλω πισω, του τα εστειλα συστημένα και τα ελαβε (το επιβεβαιωσα απο τα ΕΛΤΑ), και στη συνεχεια δε μου εστειλε τπτ... ... τοτε και εγω ως "νεοπας" δεν ηξερα ότι σε 45 (?) ημερες επρεπε να ανοιξεις παραπονο (η πως αλλιως το λενε) στο ebay και να ζητήσεις τα λεφτά σου από paypal... και έτσι την πάτησα... ..του εστειλα 30μειλ, 10 τηλεφωνα εκανα παραπονα στο ebay (οι οποίοι με "εφτυσαν" λογω παρελευσης χρονου) και δεν έγινε τπτ. Και μιλάμε για σουπερ αξιοπιστο πωλητή!!!!!!!!!!! Επειδή μάλιστα είχα τσατιστεί πολύ τους είπα ότι δεν θα ξανααγοράσω από ebay τπτ... αλλά τελικά υπέκυψα (λόγω τιμών) και αγόρασα από τότε δεκάδες πραγματάκια (κυρίως παιχνίδια DSi) από πολλούς διαφορετικούς πωλητές και δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα! Ιδού ο πωλητής! Φυσικά και είναι αξιόπιστος, αλλά αν μπορεί να σου την φέρει το κάνει με ευκολία!!!!!! http://myworld.ebay.co.uk/bid4things2004/?_trksid=p4340.l2559 50000 θετικές γνωμες... εγω ούτε το μπινελίκι μου δεν προλαβα να γραψω... Για τι ποσο μιλας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.