satmania1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 πρόσφατα αγόρασα ένα lap dell με windows 7 prenium home αλλα δεν το βλέπω και πολύ γρήγορο σαν να αργή λίγο το σύσυτημα αν βάλω τa ultimate θα αλλάξει τίποτα έχω τα 64 bit...ευχάριστο
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι θα αλλάξει... θα γίνει ακόμα ποιο αργό. Θα σου πρότεινα να αρχίσεις με το να απεγκαταστήσεις ο,τι άχρηστες σαβούρες από διαφημιστικά και άλλα άχρηστα προγράμματα σου έχουν περασμένα μαζί με τα windows.
satmania1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 δελαδι να κρατήσω αυτά που έχω λες...δεν θα έχω διαφορα?
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Τα Premium/ultimate έχουν ποιο πολλές λειτουργίες οπότε είναι και ποιο βαριά,εσύ έχεις δύο επιλογές μένεις με αυτό που είσαι αλλά το καθαρίζεις όσο ποιο καλά μπορείς ή κάνεις καθαρή εγκατάσταση με τα home μια και καλή.
filip123go Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Αν μας έλεγες και πιο μοντέλο είναι, θα μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο..!
satmania1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 τελικά έβαλα το ultimate και είδα διαφορα στο lap από την ώρα που ανοίγει και τα προγράμματα τα βλέπω να ανοίγουν πιο γρήγορα ( η γνώμη μου)έχω το Dell Inspiron 2.53GHz 4 gb 17" ati κάρτα γραφικών 1gb 64 bit
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ειναι τα ultimate η αιτια που ειναι πιο γρηγορος ο φορητος αλλα η καθαρη εγκατασταση που εκανες και εβαλες εσυ οτι θελεις και οχι οτι θελει η Dell μαζι με τα home premium.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.