maparios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπέρα!θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για capture απο mkv αρχεία!δοκίμασα τον media player classic και δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα,δοκίμασα το image grabber και δεν υποστηρίζει Mkv.. μια βοήθεια παρακαλώ
maparios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 δεν θέλω convert, να κάνει screenshots θέλω φίλε μου!
washcloud Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν κάνει μόνο conversion, αλλά και capturing, ή αλλιώς editing. Ή αλλιώτερα κόβεις το βίντεο σε κομμάτια. Έτσι όπως το διάβασα νόμισα αυτό ήταν που ήθελες. Για IMAGE capturing λοιπόν -και από mkv αρχεία- μπορείς να δοκιμάσεις και τον KM Player και τον VLC Player.
rfc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπέρα!θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για capture απο mkv αρχεία!δοκίμασα τον media player classic και δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα,δοκίμασα το image grabber και δεν υποστηρίζει Mkv.. μια βοήθεια παρακαλώ Καλημερα Σιγουρα? Εγω το ειχα βρει μια χαρα το αποτελεσμα με τον mpc homecinema. Μηπως το capture επεσε αναμεσα σε 2 καρε? Ποσες δοκιμες εκανες?
maparios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 capture έγινε καλό,αλλα δεν μου αρέσει που ''σταμπάρει'' την εικόνα πάνω δεξια και λέει media player classic..
washcloud Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δες στις επιλογές του μήπως μπορείς να απενεργοποιήσεις το "σταμπάρισμα" που λες.
parsifal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Απ' όσο ξέρω, τέτοιο «σταμπάρισμα» επάνω δεξιά κάνει ο Media Player Classic Home Cinema μόνο αν επιλέξεις να σου βγάλει thumbnails από ένα αρχείο video: Σε σύλληψη ενός μοναδικού frame, θα πρέπει να εμφανίζει κάτι τέτοιο: Είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποίησες τον Media Player Classic Home Cinema και όχι κάποιον άλλον player με παρεμφερές όνομα; Ή κάποια «πειραγμένη» εκδοχή του; Από που τον κατέβασες; Το επισήμο site με τις stable εκδόσεις του προγράμματος είναι αυτό. Επίσης, SVN builds (σε περίπτωση που θέλεις ένα feature που θα αργήσει να μπει στις stable εκδόσεις, γιατί αυτές αργούν να ανανεωθούν) μπορείς να κατεβάσεις από εδώ.
maparios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 παιδιά 1000 συγνώμη! για thumbnails εννοούσα! χρησιμοποιούσα ένα παλιά που έβαζα όσες σειρές θέλω,όσο μέγεθος θέλω η κάθε σειρά κλπ..καμια πρόταση;
TheELF Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 παιδιά 1000 συγνώμη! για thumbnails εννοούσα! χρησιμοποιούσα ένα παλιά που έβαζα όσες σειρές θέλω,όσο μέγεθος θέλω η κάθε σειρά κλπ..καμια πρόταση; SMplayer πας εικόνα preview και σου βγάζει επιλογές αφού σου φτιάξει την εικόνα τότε την αποθηκεύεις αν θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.