Προς το περιεχόμενο

πρόγραμμα για capture απο ταινία

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα!θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για capture απο mkv αρχεία!δοκίμασα τον media player classic και δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα,δοκίμασα το image grabber και δεν υποστηρίζει Mkv.. μια βοήθεια παρακαλώ :)

Δημοσ.

Δεν κάνει μόνο conversion, αλλά και capturing, ή αλλιώς editing. Ή αλλιώτερα κόβεις το βίντεο σε κομμάτια. Έτσι όπως το διάβασα νόμισα αυτό ήταν που ήθελες.

Για IMAGE capturing λοιπόν -και από mkv αρχεία- μπορείς να δοκιμάσεις και τον KM Player και τον VLC Player.

Δημοσ.

καλησπέρα!θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για capture απο mkv αρχεία!δοκίμασα τον media player classic και δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα,δοκίμασα το image grabber και δεν υποστηρίζει Mkv.. μια βοήθεια παρακαλώ :)

Καλημερα

Σιγουρα? Εγω το ειχα βρει μια χαρα το αποτελεσμα με τον mpc homecinema. Μηπως το capture επεσε αναμεσα σε 2 καρε? Ποσες δοκιμες εκανες?

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω, τέτοιο «σταμπάρισμα» επάνω δεξιά κάνει ο Media Player Classic Home Cinema μόνο αν επιλέξεις να σου βγάλει thumbnails από ένα αρχείο video:

post-43041-0-94361200-1315836608_thumb.jpg

Σε σύλληψη ενός μοναδικού frame, θα πρέπει να εμφανίζει κάτι τέτοιο:

post-43041-0-05748200-1315836628_thumb.jpg

Είσαι σίγουρος ότι χρησιμοποίησες τον Media Player Classic Home Cinema και όχι κάποιον άλλον player με παρεμφερές όνομα; Ή κάποια «πειραγμένη» εκδοχή του; Από που τον κατέβασες; Το επισήμο site με τις stable εκδόσεις του προγράμματος είναι αυτό. Επίσης, SVN builds (σε περίπτωση που θέλεις ένα feature που θα αργήσει να μπει στις stable εκδόσεις, γιατί αυτές αργούν να ανανεωθούν) μπορείς να κατεβάσεις από εδώ.

Δημοσ.

παιδιά 1000 συγνώμη! για thumbnails εννοούσα! χρησιμοποιούσα ένα παλιά που έβαζα όσες σειρές θέλω,όσο μέγεθος θέλω η κάθε σειρά κλπ..καμια πρόταση;

Δημοσ.

παιδιά 1000 συγνώμη! για thumbnails εννοούσα! χρησιμοποιούσα ένα παλιά που έβαζα όσες σειρές θέλω,όσο μέγεθος θέλω η κάθε σειρά κλπ..καμια πρόταση;

SMplayer πας εικόνα preview και σου βγάζει επιλογές αφού σου φτιάξει την εικόνα τότε την αποθηκεύεις αν θες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...