firegarden Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Και νέοι υπάρχουν... Μαραβέγιας (Μαραβέλιας.. πώς λέγεται τεσ'πα... ) αλλά.. όσο καλά κρατεί ο νοητικός φασισμός της καψούρας τότε όλα δαύτα θα είναι απλά περαστικά. [offtopic]: αν ειναι ο Μαραβεγιας καλλιτεχνης και μαλιστα τον βαζεις στην ιδια κατηγορια με Μαυρουδη και Καραινδρου, τοτε με αυτη την λογικη ο Σφακιανακης ειναι Παβαροτι. Ο Μαραβεγιας ειναι ενα μεγαλο τιποτα, μια μουσικη ανοησια,αφωνος,δηθεν, μια μοδα της εποχης, ο οποιος εγινε γνωστος διοτι η σημερινη ελληνικη μουσικη σκηνη δεν εχει τιποτα καλυτερο να επιδειξει. Ελπιζω να τον ξεφορτωθουμε γρηγορα....
aworldinagrainofsand Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 [offtopic]: αν ειναι ο Μαραβεγιας καλλιτεχνης και μαλιστα τον βαζεις στην ιδια κατηγορια με Μαυρουδη και Καραινδρου, τοτε με αυτη την λογικη ο Σφακιανακης ειναι Παβαροτι. +φωνώ Ούτε τον ήξερα τον τύπο , το ομολογώ , είδα μόλις τώρα ένα βιντεάκι του στο youtube .Αλλά είναι (κατ'εμέ) ιεροσυλία και μόνο που μπαίνει στην ίδια πρόταση με την Καραϊνδρου και το Μαυρουδή. Άντε ξέφυγα πάλι όμως ...
Mika Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 πολυ ρηχος ο τροπος να κρινεις εναν καλλιτεχνη απο "ένα βιντεάκι του στο youtube".
Timonkaipumpa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 +φωνώ Ούτε τον ήξερα τον τύπο , το ομολογώ , είδα μόλις τώρα ένα βιντεάκι του στο youtube .Αλλά είναι (κατ'εμέ) ιεροσυλία και μόνο που μπαίνει στην ίδια πρόταση με την Καραϊνδρου και το Μαυρουδή. Άντε ξέφυγα πάλι όμως ... Και μόνο που έκατσε να αναβιώσει κάποια τόσο περασμένα τραγούδια του αστικού κύματος τραγουδιών της Αθήνας, νομίζω ότι πρέπει να έχει ένα "+".
ZELDA Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Καλά νομίζω ότι αν φτάσουμε στο σημείο να κρίνουμε επαγγελματία μουσικό από το αν φαλτσάρει (τα αυτονόητα) έχουμε χάσει το παιχνίδι ούτως ή άλλως. εισαι λαθος φαλτσοι τραγουδιστες υπαρχουν πολλοί φίλε μου πχ μητροπανος αχρονος και φαλτσος και πχ απο γυναικα τσαλιγοπουλου (παναγια μου βοηθα) μην λεμε οτι θελουμε οσο για το νοτη μετα απο το 5 βημα που για μενα ειναι απο τις καλυτερες δισκογραφικες δουλειες δε ξερω μου την εσπασε το στυλακι του πολυ ασχημα ειδικα κατι τραγουδια που εβγαλε για το στρατο κτλ εκει τα πηρα ασχημα με το καρακιτσαριο και δεν τον ξανακουσα.
nikosops Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 φωναρα!! ο καλυτερος ελληνασ τραγουδιστης του σημερα!!
14grip1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου!!!! Εχω ακουσει ατομα να λενε ας πουμε οτι την μπαλαντα του κυρ μεντιου την λεει καλυτερα ο σφακιανακης απο τον ξυλουρη !!!!!
sk10f4_^ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Βασικά, έχω βαρεθεί αυτά που βλέπω και γράφεται ειλικρινά. Πρώτα κοιτάτε την προσωπική ζωή του άλλου και μετά την δουλειά του. Σοβαρά τώρα, είστε κατίνες ? Σοβαρά μιλάω και περιμένω απάντηση είσται κατίνες ? ΜΟΥΣΙΚΗ ακούτε, τη σε νοιάζει τα πιστεύω του άλλου και οι νοοτροπία του από τη στιγμή που είχε και έχει φωνάρα(ΕΚΕΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΦΩΝΗ - ΜΟΥΣΙΚΗ.). Και στο κάτω κάτω εσείς που σας έθιξε με την θρησκεία ΣΑΣ, κάλλιστα μπορώ να σας αποδείξω ότι έχει δίκιο σε αυτά περί ΕΛΛΗΝΑ και περί χριστιανού. Σας ενοχλεί που είναι χύμα ? τη σας ενοχλεί ? Που σας λέει πράγματα που σας τα έχουνε βάλει στο κεφάλι με το έτσι θέλω ώστε να βλέπετε πρώτα αυτά και μετά να κρίνεται κάτι. Δεν περιμένω τίποτα άλλο εκτός από κράξιμο, μην αγχώνεστε. Έχω ακούσει απίστευτες βλακείες, πείτε και την δικιά σας φίλτατοι.
johan0497 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Βασικά, έχω βαρεθεί αυτά που βλέπω και γράφεται ειλικρινά. Πρώτα κοιτάτε την προσωπική ζωή του άλλου και μετά την δουλειά του. Σοβαρά τώρα, είστε κατίνες ? Σοβαρά μιλάω και περιμένω απάντηση είσται κατίνες ? ΜΟΥΣΙΚΗ ακούτε, τη σε νοιάζει τα πιστεύω του άλλου και οι νοοτροπία του από τη στιγμή που είχε και έχει φωνάρα(ΕΚΕΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΦΩΝΗ - ΜΟΥΣΙΚΗ.). Και στο κάτω κάτω εσείς που σας έθιξε με την θρησκεία ΣΑΣ, κάλλιστα μπορώ να σας αποδείξω ότι έχει δίκιο σε αυτά περί ΕΛΛΗΝΑ και περί χριστιανού. Σας ενοχλεί που είναι χύμα ? τη σας ενοχλεί ? Που σας λέει πράγματα που σας τα έχουνε βάλει στο κεφάλι με το έτσι θέλω ώστε να βλέπετε πρώτα αυτά και μετά να κρίνεται κάτι. Δεν περιμένω τίποτα άλλο εκτός από κράξιμο, μην αγχώνεστε. Έχω ακούσει απίστευτες βλακείες, πείτε και την δικιά σας φίλτατοι. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαροί άνθρωποι με πολύ μεγαλύτερο κύρος από αυτό του Σφακιανάκη που έχουν μιλήσει για τον Έλληνα,τις θρησκείες κτλ.Διάλεξε αν θέλεις να τον κρίνουμε ως έναν τραγουδιστή,μια φωνή ή ως έναν φιλόσοφο,και άνθρωπο σε προσωπικό επίπεδο. Δεν ακούω την μουσική του και γενικότερα αυτό το είδος αλλά την φωνή του και την στάση του την-ας πούμε- αντιεμπορική και κόντρα στην κατινιά της τιβί,του την αναγνωρίζω.
N0tisOO7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Προσωπικά θεωρώ τον Σφακιανάκη ως μια απ' τις καλύτερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού. Ο άνθρωπος σαν καλλιτέχνης και το κυριότερο σαν ερμηνευτής (το πιο βασικό στοιχείο για οποιονδήποτε λαϊκό τραγουδιστή) είναι ωραίος, έχει "μαγκιά", είναι φωνάρα. Το κατέχει. Τα τραγούδια του είναι ωραία (ποιοτικά), προσεγμένα, διαχρονικά, με ωραίους στίχους που ανεβάζουν το κέφι και δεν μπορούν να συγκριθούν με τα τωρινά χαζότράγουδα (ψευτοκαψούρες-χωρισμοί-βαρυμάγκικες καταστάσεις) του νεοέλληνα που διαρκούν το πολύ ένα χρόνο για να ξεπουλήσουν. Όσον αφορά για τον χαρακτήρα του δεν με ενδιαφέρει τι κάνει, τι λέει-δεν λέει-αν ψέδευται για να δείχνει-ή δεν δείχνει. Μπορεί να είναι όπως επιθυμεί απ' τη στιγμή που δεν ενοχλεί κανέναν. Ξέρει να τραγουδάει και να προσφέρει διασκέδαση για χρόνια. Αυτό είναι αρκετό.
viper2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχουν πολύ πιο σοβαροί άνθρωποι με πολύ μεγαλύτερο κύρος από αυτό του Σφακιανάκη που έχουν μιλήσει για τον Έλληνα,τις θρησκείες κτλ.Διάλεξε αν θέλεις να τον κρίνουμε ως έναν τραγουδιστή,μια φωνή ή ως έναν φιλόσοφο,και άνθρωπο σε προσωπικό επίπεδο. Δεν ακούω την μουσική του και γενικότερα αυτό το είδος αλλά την φωνή του και την στάση του την-ας πούμε- αντιεμπορική και κόντρα στην κατινιά της τιβί,του την αναγνωρίζω. επειδη στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι μια φορα μονο mind u
pournaras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Αν και γενικοτερα δεν ειμαι λατρης της ελληνικης μουσικης, οποτε δεν εχω και καψες ουτε για το Νοτη ουτε για κανεναν ιδιαιτερως, μπορει να μου πει καποιος (απο τους διαφωνουντες), τι ειναι αυτο που εχει ενας καλλιτεχνης, και δεν το εχει ο Σφακιανακης;
thanocaster Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Πουρνάρα, όλα εξαρτώνται από το πώς ορίζει ο καθένας το καλλιτέχνης. Δεν είναι κάτι οριοθετημένο, οπότε μπορεί κάποιος πχ να σου πει "έκταση", ή "χροιά", ή και κάτι τελείως αφηρημένο όπως "συναίσθημα" ή "νόημα". Γενικά, πιστεύω πως έχει τεθεί λάθος το ερώτημα ευθύς εξ' αρχής, θα έπρεπε να είναι "σας αρέσει ο Σφακιανάκης" ή "έχει καλή φωνή τεχνικά ο Σφακιανάκης" κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα