koozoop Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Αξίζει αυτό (http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200012075) για διάβασμα pdf αρχείων, σε αυτή την τιμή;
koozoop Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλιστα... Χθες το βράδυ που παρήγγειλα το συγκεκριμένο προϊόν, η τιμή του τόσο στο skroutz.gr (http://www.skroutz.gr/s/284999/Archos-101-Internet-Tablet-16GB.html) όσο και στο site του εν λόγω καταστήματος η τιμή ήταν €104,41. Σήμερα το πρωί με πήραν 5 φορές τηλ. για να μου πουν ότι το προϊόν έχει εξαντληθεί και ότι δεν πρόλαβαν να ενημερώσουν το site από χθες. -1 πελάτης για αυτούς. Ξέρετε, τελευταία έχω βρεθεί σε αρκετές αντιπαραθέσεις με φίλους οι οποίοι με κατακρίνουν επειδή αγοράζω προϊόντα τεχνολογίας κυρίως από εξωτερικό και όχι από εγχώρια καταστήματα. Λοιπόν, εκτός από την τιμή, είναι και θέμα σεβασμού του καταναλωτή. Και περιπτώσεις σαν και αυτή με επιβεβαιώνουν πανηγυρικά. Λυπάμαι...
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 ΠΟλυ χαλια η αφη της οθονης και χαλια η γωνια θεασης χιλιες φορες βρες και παρε το 70
JIMBOAthens Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 χιλιες φορες βρες και παρε το 70 Τι πρόταση είναι αυτή πάλι? Αφού και το 70άρι έχει την ίδια οθόνη, τις ίδιες γωνίες θέασης και διαφορετική ανάλυση... P.S.: Εννοείται ότι και τα 2 ΔΕΝ υποστηρίζουν Android Market...
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Για να το λεω κατι ξερω, τα ειχα και τα δυο και market μπορεις να βαλεις.
koozoop Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχεις άδικο, αλλά στα €104 μπορούσα να κάνω μια υποχώρηση. Αυτό ότι το βάζουν στo site τους σε μια τιμή "Α" και την επομένη σου λένε sorry έγινα λάθος αλλά επειδή το κατάστημα ήταν κλειστό από τις 21:00 έως τις 09:00 το πρωί δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε την τιμή και το προϊόν έχει εξαντληθεί κτλ. Δεν λυπάμαι καθόλου, απλά μείον ένα κατάστημα στη λίστα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.