selleronline Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Πρώτον, Ι dont καταλάβετε Έλληνες: ( Μπορεί κανείς να προτείνει μου θέση για να πάρει δυναμική IP VPN για την Ελλάδα; αγοράζουν στατικό IP VPN με το κόστος άφθονο όπως 20 $ ανά ip. Ψάχνω να αγοράσει ένα δυναμικό προϋπολογισμός μου είναι 150 $ / μήνα για ένα δυναμικό VPN και θα την ανάγκη για ολόκληρο το χρόνο, μπορεί να πληρώσει σε μηνιαία βάση. Έχω δοκιμάσει πολλά, όχι όμως και τύχη. Είμαι χρησιμοποιώντας το Google μεταφραστή για αυτό το
mikelamar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Όσο για το μεταφραστή το καταλάβαμε!!!
SpirosLouis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Όσο για το μεταφραστή το καταλάβαμε!!! Δεν νομίζω να σε κατάλαβε... :wacko:
PCharon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Γράφει πως δε καταλαβαίνει ελλληνικά και θέλει κάποιον να του στήσει VPN και θα τον πληρώνει, λέει. Δε μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο κάποιος να θέλει VPN με ελληνική IP, οπότε θα υποθέσω πως μάλλον θέλει να παρανομήσει με τη γραμμή που θα του δώσεις για κανά μήνα και μετά, όταν θα είναι η ώρα να σου δώσει το μηνιάτικο που συμφωνήσατε, θα εξαφανιστεί για να βρει τον επόμενο. Ψαρεύει δηλαδή... Ποιός ξέρει από τί γλώσσα το μετέφρασε και βγήκε τόσο χάλια, χα.
SpirosLouis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 αγγλίκα, αν το βάλεις στον γούγλι μεταφραστήν από ελληνικά σε αγγλικά θα βγάλεις άκρη.
PCharon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Όντως, έχεις δίκιο, έχει μείνει και το "I dont" άγγιχτο, χα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.