nikster Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον το προβλημα εxει ως εξης:Ενω πριν απο λιγο επαιζα ΝΒΑ 2Κ11 το παιxνιδι αρxισε να κολλαει απιστευτα!! φανταστειτε 1 frame το δευτερoπολεπτο πρεπει να πηγαινε! επειτα απο λιγο σταματαγε και μετα παλι τα ιδια! ο ηxος ομως κανονικα ακουγοταν σαν να μην συνεβαινε τιποτα! Δοκιμασα και αλλα παινιδια και γινετε ακριβως το ιδιο! τι λετε οτι μπορει να φταιει? η καρτα γραφικων μου ειναι η Nvidia Geforce GTx 460.Οτι αλλο θελετε να μαθετε που θα βοηθησει ρωτηστε ελευθερα!!
xlomo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Τα specs του υπολογιστή σου και το λειτουργικό σου.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 απο θερμοκρασιες πως παει η καρτα;; εγω θα σου ελεγα να τρεξεις ενα furmark,αν τρεχει κανονικα τοτε δεν εχει προβλημα η καρτα!
nikster Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Mhtrikh ASRock G41M-GS RAM 4GB CPU Intel Core 2 Quad Q8400 2.66 Ghz και Windows 7. Α και το Furmark ετρεξε πολυ καλα κανενα προβλημα!!
Xristaras12 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 απο θερμοκρασιες πως τα πας δεν μου ειπες ομως αμα παιξεις στο κανει παλι; σκεφτομαι μηπως ανεβαζει θερμοκρασιες ο επεξεργαστης(πχ εβγαλες την ψυκτρα και δεν την εβαλες καλα)και throttlaρει λογω θερμοκρασιων..
nikster Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικα ολα ενταξει! Ενω ειχα απελπιστει ειπα να κανω μια επανεκινηση και μολις τον ανοιξα επαιζε κανονικα ! Παντως για την ιστορια η θερμοκρασια ηταν 70 και δεν εχω ακουμπησει ποτε την ψυκτρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.