Προς το περιεχόμενο

Πως κατεβαζω YouTube videos?

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες ημέρες το Ίντερνετ στο YouTube είναι απελπιστικο! Μπορώ με κάποιο software να βάζω το λινκ και να μου το κατεβάζει το βιντεο σε ένα φάκελο που θα του πω για να το δω ολοκληρωμένο χωρίς να το βλέπω online κ´ να περιμένω να γεμίσει η μπάρα / buffer;

Βρήκα ένα freeware δεν θυμάμαι πως λεγόταν το έκανα αυτό αλλα απο το 0% στο 2% έκανε πολυ ώρα. Ποιο γρήγορα το είδα online..

Το Ίντερνετ είναι πολυ γρήγορο στο surfing & download Απλά το πρόβλημα είναι εδω κ κάτι μέρες αποκλειστικά στο YouTube.

Δημοσ.

Αν έχεις πρόβλημα αλλού οποιοδήποτε πρόγραμμα δεν θα σου κάνει τίποτα αν θες δοκίμασε το jdownloader που είναι από τα καλλίτερα(και για πολλές άλλες δουλειές).

Δημοσ.

εγώ προσωπικά δεν θέλω να επιβαρύνω τον υπολογιστή μου

με περιτά προγράμματα

έχω ένα πρόσθετο

που είναι καλό

και διαδεδιμένο

το VideoDownloadHelper (firefox)

και με εξυπηρετεί

παρόλα αυτά, έχω και ένα πρόγραμμα μετατροπών βίντεο

το οποίο κατεβάζει κιόλας απο youtube

any video converter

Δημοσ.

εγώ προσωπικά δεν θέλω να επιβαρύνω τον υπολογιστή μου

με περιτά προγράμματα

έχω ένα πρόσθετο

που είναι καλό

και διαδεδιμένο

το VideoDownloadHelper (firefox)

και με εξυπηρετεί

παρόλα αυτά, έχω και ένα πρόγραμμα μετατροπών βίντεο

το οποίο κατεβάζει κιόλας απο youtube

any video converter

Does not compute...

Δημοσ.

τι να σε πω, εμένα ο firefox δεν με επιβαρύνει και πολύ....

Ε,είναι πως μάθει ο κάθε ένας και τη μηχάνημα έχει αλλά γενικά είναι αρκετά αργόσχολος ο firefox μέχρι να φορτώσει π.χ. αλλά και όταν δείχνει της σελίδες,κάνε μια δοκιμή με chrome να καταλάβεις.

Δημοσ.

μωρε τόσο καιρό με chrome έμπαινα αλλα επειδή μου έκανε κάτι κολλήματα

επέστρεψα στον παλιό καλό κλασικό firefox...

μετα το φορματακι

θα δω ποιον θα έχω για κύριο

Δημοσ.

Ε,είναι πως μάθει ο κάθε ένας και τη μηχάνημα έχει αλλά γενικά είναι αρκετά αργόσχολος ο firefox μέχρι να φορτώσει π.χ. αλλά και όταν δείχνει της σελίδες,κάνε μια δοκιμή με chrome να καταλάβεις.

οτι ναναι..

@JohnXarxas Βαλε τον FF 7beta μαζι με τον downloadhelper αν θες να κατεβαζεις μαζικα,αλλιως αντι για τον downloadhelper,κανε install τον Intenernet download manager αν θες να κατεβαζεις που και που κανενα video.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...