Προς το περιεχόμενο

θελω να μου κανετε μια συνθεση

Μάριος.Κ2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

desktop pc

μενω αθηνα

οι αγορες να ειναι και απο διαφορετικα καταστηματα

για gaming το θελω οχι ΤΡΕΛΕΣ απιτησεις αλλα να μπορω να παιξω <<βαρια παιχνιδια>>

πιντικι-ηχεια εχω

budget ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Δημοσ.

Θέλεις μαζί και οθόνη ;

Πες ένα μπατζετ για να ξέρουμε πάνω κάτω .

Θέλεις να έχει και το λειτουργικό μέσα ;Εαν οχι ποιο θα βάλεις και τι έκδοση bit ;

Θέλεις να κανείς Overclock ;

Δημοσ.

Και πάλι αρκετά δύσκολα .

Το λειτουργικό δεν μπορείς να το βρεις από πουθενά αλλού (Και όχι τα xp άλλα τα windows 7);

Εάν οχι στείλε μου pm να σε ταχτοποιήσω :P

Δημοσ.

Και πάλι αρκετά δύσκολα .

Το λειτουργικό δεν μπορείς να το βρεις από πουθενά αλλού (Και όχι τα xp άλλα τα windows 7);

Εάν οχι στείλε μου pm να σε ταχτοποιήσω :P

πες μου σε pm το μσν σου να τα ουμε!

Δημοσ.

Με ~670 € μπορείς να αγοράσεις το κάτωθι σύστημα (tower μαζί με οθόνη).

Επισυνάπτονται screens.

Μπορείς εναλλακτικά αντί του Athlon II X4 645 3.1Ghz να πάς στον Athlon II X3 450 3.2Ghz και να γλυτώσεις 15€ απο το σύνολο με κάποια πιθανότητα να τον ξεκλειδώσεις σε 4πύρηνο. Θα σε καλύψει πάντως στα παιχνίδια ακόμα και αν δεν τον ξεκλειδώσεις. Μπορείς επίσης αν σε ενδιαφέρει να τον κλοκάρεις και να βελτιώσεις και τις επιδόσεις.

Για ένα καλούτσικο καινούργιο σύστημα λοιπόν για τα νέα παιχνίδια μαζί με μια καλή οθόνη (που θα σου μείνει) θα χρειαστείς γύρω στα 650€. :)

edit: όπως λέει και ο ραφαήλ, θα πάς πλέον σε win7 x64, ξέχνα τα xp. :)

post-175857-0-01275300-1315604894_thumb.jpg

post-175857-0-82190100-1315604909_thumb.jpg

Δημοσ.

μμμμμ σε ενδαφερουν τα μεταχειρισμενα? πιστευω παρα πολυ καλη ευκαρια....Link αν και θα το ηθελα εγω αυτο το pc :P ρωτα τον αν εχει και αποδειξεις,και ποτε τελειωνουν οι εγγυησεις...αν τυχων σε ενδιαφερει

Δημοσ.

μμμμμ σε ενδαφερουν τα μεταχειρισμενα? πιστευω παρα πολυ καλη ευκαρια....Link αν και θα το ηθελα εγω αυτο το pc :P ρωτα τον αν εχει και αποδειξεις,και ποτε τελειωνουν οι εγγυησεις...αν τυχων σε ενδιαφερει

Οντως! Σουπερ συστημα!!!!!! Αξιζει τουλαχιστον 2000 ευρω αυτο το κομπιουτερ!!!!

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το pcδακι που σου προτειναν, αμα δεν θες μεταχειρισμενο, με τα λεφτα που διαθετεις μπορεις να αγορασεις αυτον που σου προτειναν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...