TRILOBYTER Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας παιδια. Εχω ενα προβλημα με το netbook . Βασικα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα οπως λεει ο τιτλος. Το πρβλημα αρχισε χθες,εκει που δουλευε μια χαρα κανω μια σκρολ και δεν σκρολλαρει το ποντικι,μετα παω να διαλεξω ενα εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας και διαλεγει το εικονιδιο που κλικαρα και ολα τα προιγουμενα εικονιδια. Μετα κανω ρεσταρτ και βαζω τον κωδικο του user και λεει ειναι λαθως,τι λαθως δεν παμε καλα??!! Ειναι λες και εχουνε πατηθει τα control.shift etc η κατι τετοιο τελως παντων γιατι ο κωδικος μου ειναι 100% σωστος. Επισης δοκιμασα να κανω system restore απο safe mode και λεει "system restore is not able to help you,restart your computer and try again". Επισης τωρα προσπαθω να ξαναμπω μεσω safe mode αλλα οταν παταω f2 ειναι λες και πατησα f12 γιατι με βαζει στην μπλε οθονη αντι να μου δωσει τις επιλογες safe mode,last known settings etc etc..Το πρβλημα μου θυμιζει λιγο οταν πατουσα πολλες φορες το shift με εβαζε σε ενα αλλο mode για ειδικες αναγκες η κατι τετοιο. Μπορειτε να με βοηθησετε? Thanks. EDIT: Λοιπον μπηκα με safe mode καλα που ο admin user μου δεν ειχε κωδικο,εχω σβησει τον κωδικο απο το user μου και εχω μπει κανονικα στα windows το προβλημα ειναι οτι οπως ανεφερα παραπανω κατι παιζει με το νετμπουκ κλικαρω κατι και κλικαρονται ολα ,επισης αν κλικαρω κατι στην επιφανεια δεν μπορω να το ξεκλικαρω, και το σκρολ στο ποντικι δεν δουλευει. Τι πρεπει να κανω ξερετε?
L-Griever Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορεί να μην δουλέυουν σωστά τα drivers για το ποντίκι..
rfc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα. Στη θεση σου θα ξεκιναγα ψαχνοντας με το superantispyware για κατι κακο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα. Στη θεση σου θα ξεκιναγα ψαχνοντας με το superantispyware για κατι κακο. Αgreed.Και μετα ακομα ενα scan με καποιο live cd antivirus (πχ kasperksy)
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ γιατί πρώτα θα έψαχνα στο πληκτρολόγιο μου(και στο εγχειρίδιο) για κάποιο πλήκτρο ή συνδυασμό που κλειδώνει το shift ,ctrl ή γενικά και αόριστα κλειδώνει κάτι.
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ γιατί πρώτα θα έψαχνα στο πληκτρολόγιο μου(και στο εγχειρίδιο) για κάποιο πλήκτρο ή συνδυασμό που κλειδώνει το shift ,ctrl ή γενικά και αόριστα κλειδώνει κάτι. Ισως να μην εχεις αδικο, απλα η απενεργοποιηση(?) του system restore, το οτι δεν μπορει να χρησιμοποιησει το last good know config κλπ, ισως αποτελουν σημαδι μολυνσης. Οπως και να χει, ενα scan-εαν διαθετει το χρονο-δεν αποτελει λαθος τακτικη κατ εμε, για να απορριψει την πιθανοτητα και μονο.
rfc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα, γραφει και κατι για ποντικι ομως, που δε φαινεται να εχει σχεση με τα fn, ctrl κ.λ.π. Οχι πως δε παιζει ομως
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις,λοιπον το προβλημα παραμενει,κατι πολυ παραξενο ομως ειναι οτι μερικες φορες οπως πχ τωρα δεν εχω κανενα προβλημα και σε λιγο ισως ξαναρχισει απο μονο του- Προσεξα οτι οταν εχω το προβλημα και κανω browse οταν παταω κλικ σε κατι στο φαιρφοξ μου το ανοιγει σε νεα σελιδα,επισης οταν κανω ρεσταρτ μου κανει ριφρες και οχι ρεσταρτ- Εβαλα spyware doctor μου βρηκε και διεραψε κατι αλλα παλι τα ιδια,μου βρηκε ενα mallware ckbface?
rfc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 SUPERAntiSpyware Free Edition Δεν εκανες με αυτο σκαν ομως. Κατεβασε το, update, full scan Εχει και ενα tab με repairs. κανε οσα νομιζεις οτι δε θα σου χαλασουν κατι και σχετιζονται με το προβλημα σου. Για κανε μια προσπαθεια
TRILOBYTER Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Το εκανα και βρηκε κατι πραματα αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει< οπωσ βλεπετε δεν μπορω να χρησιμοποιησω το τελικο Σ επισησ τελειεσ και κομματα> ο ΦΑΙΡΦΟΞ ειναι σε safe mode ΟΤαν εχω αυτο το προβλημα< το θεμα ειναι οτι μερικεσ φορεσ δεν εχω το προβλημα αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια> ειναι λεσ και ειμαι σε sticky keys mode μονο που ειμαι σιγουροσ οτι το εχω απενεργοποιησει_ (
RottenLungs Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω στην θέση θα έκανα format. Απο αυτά που λές κατα πάσα πιθανότητα είναι ιός και νάλιστα βαρύς. Εγω έχω φάει ιό που να μου βαζει για background έναν διάολο ( και γενικότερα άλλαζε όλο το στυλ , παραθύρων κτλ) και επίσης δεν με άφηνε να μπώ ούτε σε σκληρό, ούτε πουθενά. Με ένα format όλα λύθηκαν φυσικά...
rfc Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα Να ξερεις οτι αρκετες φορες εχω δει το spyware doctor να χαλαει πισακια. Μολις του περασει κατι και το εντοπισει, ξαφνικα σου κλειδωνει το pc. Τις περισσοτερες φορες βλεπεις μονο επιφανεια εργασιας και δε δουλευει-ανοιγει τπτ. Πριν κανεις format βγαλε και το προγραμμα με μια επανεκκινηση να δεις αν συνηλθε αν και το βλεπω χλωμο, διοτι και αυτο το εχω δοκιμασει. Ποτε δε ξερεις ομως με τα μηχανηματα του σατανα. Με ενα free antivirus (avira - avast) και ενα καλο σκανερακι (malwarebytes - superantispyware) εισαι απολυτα καλυμενος. Τη μακακια που θα κανει ο καθε χρηστης δε τη καλυπτει κανενα antivirus ομως.
TRILOBYTER Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικα εγω εβαλα spyware doctor μετα απο το προβλημα οχι πριν,εννοω οτι δεν χαλασε απο καπιο προγραμα,αλλα ετσι στα καλα καθουμενα,και ειναι ακομα ετσι,μια ολα ειναι "sticky mode/like" και μια ολα ειναι φυσιολογικα,προσπαθησα να κανω φορματ με το d2d recovery του acer aspire 1 και δεν κανει,μου δινει ερορ οταν κανω ρεσταρτ το πισι και παταω τα πληκτρα για να παω στο ρεκοβερι κανει ενα ερορ και δεν κανει φορματ,μπορειτε τουλαχιστον να μου πειτε πως να το φτιαξω?
nikomas50 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα βρίσκεται σε κόλλημα του πλήκτρου Shift στο πληκτρολόγιό σου. Η επιλογή πολλών στοιχείων στην επιφανεια εργασιας με το κλικ του ποντικιού γίνεται όταν είναι πατημένο ταυτόχρονα το πλήκτρο Shift. Έλεγξε αν είναι καθαρό ή μήπως κολλάει εξαιτίας κάποιας ακαθαρσίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.