anrim27 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 (sorry το γραφω σε λαθος ενοτητα) Την ωρα που χρησιμοποιω τον chrome, εδω και 4-5 μερες περιπου,ανοιγει μια επιπλεον καρτελα στο ασχετο(κατι σαν διαφημιση). (Αυτη εδω ειναι η σελιδα που ανοιγει(...αν εχει καμια σχεση): http://www.interestedarticles.com/index.php/business.html) Συμβαινει σε κανεναν αλλον? Υπαρχει καποιος τροπος να 'απαλλαγω'απο αυτο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Εισαι "καθαρος" απο spyware?
anrim27 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Κανω ενα scan τωρα... edit: δεν ημουν καθαρος τελικα. Εκανα ενα scan με το spyware terminator και μου εβγαλε αυτα: Πατησα remove αλλα μου εβγαλε: τι κανω τωρα?
xlapatsas4000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Κανω ενα scan τωρα... edit: δεν ημουν καθαρος τελικα. Εκανα ενα scan με το spyware terminator και μου εβγαλε αυτα: Πατησα remove αλλα μου εβγαλε: τι κανω τωρα? εδω εισαι => Malware bytes η spybot search & destroy
anrim27 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μαλλον εγινε η δουλεια με το malwarebytes. Κατι βρηκε,κατι εσβησε και δεν ξανανοιξε η σελιδα-διαφημιση μεχρι τωρα. Θα δειξει... Σας ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.