jannos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια πηρα ενα Lg-E900 W.Mobile 7 με Mango και αντιμετωπιζω το εξης θεμα... Οταν εχω ανοιχτο το Data connection μπορω να στειλω Mms . Οταν το κλεισω Δεν λαμβανει/στελνει... Το προβλημα ειναι οτι με ανοιχτο αυτο και το 3G με χρεωσε 167 ευρω σε μια μερα!!!!! η Wind... Οταν τα κλεισω δεν κανουν update το Facebook και το Gmail μονα τους μεν, οποτε δεν θα χρεωνομαι, αλλα Δεν μπορω να λαβω Mms........... Υπαρχει λυση? Ειναι ψιλοτραγικο να πρεπει να "ξηλωσω" τα στοιχεια των λογαριασμων μου προκειμενου να λαμβανω απλα Mms. Μηπως χανω κατι?
nikoskon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό που αναφέρεις ως τραγικό είναι η μια λύση. Η δεύτερη είναι να βάλεις κάποιο επιπρόσθετο πακέτο Internet. H τρίτη, να κοιτάξεις για κάποιο application που παίζει το ρόλο διακόπτη για το Internet αλλά όταν το κλείνει να αφήνει ανοικτά τα mms.
orlox Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Βαλε ενα πακετο data. Δεν εχει ιδιαιτερο νοημα το smartphone αλλιως νομιζω ^^
nikoskon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Είμαι σίγουρος πως σε χρέωνε ανά ΜΒ... Έλεος... Μου θυμίζει Cosmote.... μπλιαχ... Βέβαια κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κατανοητό, πως smartphone=internet 24/7.
jannos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Τοσα χρονια τωρα smartphone ειχα ...Παντα λαμβανα Mms χωρις να με χρεωνει για αλλα πραγματα ή ηταν λιγα ευρω (4-5) παραπανω. Αυτο το αισχος 1η φορα μου ετυχε...
Jimys2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μια αλλη λυση ειναι να κλεισεις τον αυτοματο συγχρονισμο και να ενημερωνεις χειροκινητα τις εφαρμογες/widget σου.....
jannos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Στο Gmail το εκανα... στο Facebook δεν εχει επιλογη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.