Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Doubt είπε

Δεν πιάνει η κόλα πλακιδίων στο hyperdesmo (χωρίς να είμαι και απόλυτος..)

αν και έχω διαβάσει οτι περνανε μια στρωση αμμο για να αγριεψει η επιφανεια και να κολλήσει το πλακάκι, εχω διαβάσει και οτι είναι κάλο ενα άλλο υλικο σαν ύφασμα που το απλώνουν και απο πάνω το πλακάκι ωστε να δουλευουν σαν ανεξάρτητες επιφάνειες. Δεν εχω παρει ακομα πρόσφορες απο συνεργεία ωστε να δω τι τεχνικες παιζουν οποτε δεν ξερω.

• Απαντ. 489
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Divergent Να ενημερωθείς καλά για το υλικό που επρόκειτο να τοποθετήσεις και μην βασιστείς σε αυτά που θα σου πουν για το υλικό , το συνεργείο εγκατάστασης. Τηλεφώνησε στην Alchemica . Επίσης ψαξ το πως θα έχεις εγγύηση επίσημη για το υλικό. Ρωτα και πάλι την Alchemica. Μαζι με το hyperdesmo να ξέρεις πρέπει να προηγηθεί ειδικό αστάρι και μετά  το hyperdesmo να στρωθεί και ένα άλλο υλικό που είναι για την σκλήρυνση της επιφανειας. Επισης το θεωρω σημαντικο τα 2 χερια hyperdesmo που θα πεσουν , να εχουν διαφορετικο χρωμα(πχ αν θες λευκο , τοτε 1ο να ειναι γκρι και το δευτερο περασμα λευκο) ωστε στο τελικο περασμα να μην υπαρξει ατελεια (αν μπουν και 2 λευκα για παραδειγμα , υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μην διπλοπεραστει καποιο σημειο επειδη δεν ειναι ευκολα εμφανες)  Αν δεν υπαρχουν σωστες ρυσεις στην ταρατσα , τοτε κοιτα το και για θερμομόνωση. Αν δεν την χρησιμοποιείται την ταράτσα , υπάρχουν εταιρίες που προσφέρουν λύσεις με ελάχιστη επιβάρυνση σε βάρος (εγώ που ήθελα ρήσεις και να αντέχει και φορτίο, έπρεπε να πέσει κάποιο είδος ελαφρού μπετον). Τελος αν η επιφανεια σου δεν ειναι αρκετά επίπεδη (δηλαδή να προεξέχουν βάσεις ηλιακών, μπετοβεργες και δεν ξερω τι αλλο) καλύτερη λύση είναι το ασφαλτοπανο (εννοείτε ότι και πάλι δεν μιλάμε για χρηση ταράτσας). Αυτα τα λιγα!

Επεξ/σία από GeG
  • Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, GeG είπε

καλύτερη λύση είναι το ασφαλτοπανο

Καταδικάζεσαι σε 10 βουρδουλιές, κατά το Ροδόπουλου ευαγγέλιον... :)

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Εισηγούμαι 3ετη αναστολή λόγο διαμοιρασμού της εμπειρίας και διάθεσης για βελτίωση. 

Οι περισσότεροι ρωτάνε, παίρνουν την πληροφορία και εξαφανιζονται 🫤

• Thanks 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mechpanos είπε

στο michanikos.gr εχω δει το ονομα του, δεν ξερω τι ειναι ο ανρθωπος, ειναι και εδω μεσα με αλλο ονομα ; 😅

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Εισηγούμαι 3ετη αναστολή λόγο διαμοιρασμού της εμπειρίας και διάθεσης για βελτίωση. 

Οι περισσότεροι ρωτάνε, παίρνουν την πληροφορία και εξαφανιζονται 🫤

Δεκτή η εισήγηση κ. συνήγορε, ο κατηγορούμενος κηρύσσεται ένοχος αλλά χορηγείται αναστολή λόγω προτέρου εντίμου βίου (δεν έβαλε ο ίδιος, απλά το είπε) :) 

• Like 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, GeG είπε

στο michanikos.gr εχω δει το ονομα του, δεν ξερω τι ειναι ο ανρθωπος, ειναι και εδω μεσα με αλλο ονομα ; 😅

Δεν νομίζω, θα είχε μπαναριστει 🤣

Δημοσ.

Ροδόπουλος θεός. Περιμένουμε το βιβλίο του εντός του έτους!!! Κατοικοεδρευει πλέον στο Fb. 

Έχω γρήγορες ερωτήσεις.

• Τσιμεντοειδή όπως αυτό, που μπαίνουν στις πιθανές ρωγμές που περνάει υγρασία και τις κλείνουν όσο βρίσκουν υγρασία κάνουν σκέτα για στεγάνωση? Ή θέλουν και άλλα υλικά απο πάνω?
  • Αν θέλω να στεγανοποιήσω ένα βατό δώμα, ακολουθο την σειρά: 
    • Τσιμεντοειδές
    • Τσιμέντο ρύσεων
    • Πλακάκι

Ή προσθέτω και μεμβράνη αποσύμπλεξης?!  Ή αφαιρώ κάτι απο τα παραπανω?!

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Ροδόπουλος θεός. Περιμένουμε το βιβλίο του εντός του έτους!!! Κατοικοεδρευει πλέον στο Fb. 

Έχω γρήγορες ερωτήσεις.

• Τσιμεντοειδή όπως αυτό, που μπαίνουν στις πιθανές ρωγμές που περνάει υγρασία και τις κλείνουν όσο βρίσκουν υγρασία κάνουν σκέτα για στεγάνωση? Ή θέλουν και άλλα υλικά απο πάνω?
  • Αν θέλω να στεγανοποιήσω ένα βατό δώμα, ακολουθο την σειρά: 
    • Τσιμεντοειδές
    • Τσιμέντο ρύσεων
    • Πλακάκι

Ή προσθέτω και μεμβράνη αποσύμπλεξης?!  Ή αφαιρώ κάτι απο τα παραπανω?!

Κάνει για ένα πρώτο βαθμό προστασίας αλλά κατά τη γνώμη μου δεν παρέχει πλήρη στεγανότητα.

Βγαλε τσιμεντοειδές και τσιμέντο ρήσεων

Βάλε, φελιζολ για ρύσεις (incline) EPS ή XPS.

Βάλε μεμβράνη αποσύμπλεξης

Πλακάκι 

3 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Λ

Να πάτε στο ροδοπουλο κύριε και να σας χρεώσει 80€ ανά τμ χωρίς την μελέτη και την εργασία 🫤

Αυτές είναι χρεώσεις για αρχόντους όχι για λινάτσες.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Δεν ασχολείται με τσαρδιά ο ρόδο 😕

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Κάνει για ένα πρώτο βαθμό προστασίας αλλά κατά τη γνώμη μου δεν παρέχει πλήρη στεγανότητα.

Βγαλε τσιμεντοειδές και τσιμέντο ρήσεων

Βάλε, φελιζολ για ρύσεις (incline) EPS ή XPS.

Βάλε μεμβράνη αποσύμπλεξης

Πλακάκι 

Η πλάκα είναι οροφή γκαράζ. Δεν με απασχολεί η θερμομόνωση. Θέλω βατή, στεγάνωση με το δυνατόν χαμηλότερη συντήρηση (>15 χρόνια σίγουρα). 

Βγαίνει πιο οικονομικό και εύκολο με φελιζολ? Επίσης λογικά θέλει κ υπόστρωμα επίπεδο, κάτι το οποίο δεν υπάρχει. 

Επεξ/σία από sphinxgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...