Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

^ τα εξηγείς όμορφα, τα λες ωραία

Καλά έκανες και το έβρεξες, έτσι πρέπει.

Αλλά, το ότι στερεοποιήθηκε η τσιμεντοκονία δεν σημαίνει ότι στέγνωσε. Απαιτείται χρόνος για να προχωρήσουν και να οριστικοποιηθούν οι χημικές ενώσεις με την παράλληλη αποβολή νερού. Ένα εμπειρικός κανόνας για το στέγνωμα ,χωρίς να είναι απόλυτα σωστός νομίζω ότι λέει 1 ημέρα για κάθε εκατοστό πάχους. Υπάρχουν περιπτώσεις όμως να χρειάζεται ένα τρίμηνο για να στεγνώσει μια πλάκα.

Στη πράξη δε πανε με αυτο τα συνεργεία για να κλείνουν τις δουλειές. Πιστεύω οτι επιχειρηματικά στέκει καθως θα αστοχήσει με μεγαλύτερη πιθανότητα αρα θα αναγκαστεί να καλέσει αλλο συνεργείο. Έτσι θα βρίσκονται σε δουλειά. 

Προσωπικά μου το έχουν πει κάποιοι οτι αν τα καναμε όπως πρέπει δε θα μας χρειαζοσουν.

22 ώρες πριν, mechpanos είπε

Οι τσιμεντοκονίες κατά κανόνα κάνουν τέτοιες ρωγμές. Πολύ πιθανόν να τοποθετήθηκε η στεγανοποίηση, χωρίς να έχει προλάβει να στεγνώσει και να πάρει τις συστολές συρρίκνωσης η τσιμεντοκονία, επομένως ράγισε σημειακά η στεγανοποίηση, μαζί με το γέμισμα. Διαφορετικά, το hyperdesmo έχει ικανότητα γεφύρωσης ρωγμών. 

Πάντως με τις λίγες γνώσεις μου δεν εχω δει ρητά να αναφέρουν υπόστρωμα τσιμετοκονια. Λενε βεβαια πλακες κτλ.  Όσες λύσεις εχω δει με τσιμετοκονια θελει ασταρι και υφασμα/οπλισμο. Επίσης εκτος απο έτοιμες τσιμετοκονιες που εχω δει οι εργοταξιακες τρίβονται και δε φαίνονται αρκετά γερες σε τριβη κτλ 

Επεξ/σία από ΠάρηςΓ
  • Like 1
  • Απαντ. 489
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Πάντως με τις λίγες γνώσεις μου δεν εχω δει ρητά να αναφέρουν υπόστρωμα τσιμετοκονια. Λενε βεβαια πλακες κτλ.  Όσες λύσεις εχω δει με τσιμετοκονια θελει ασταρι και υφασμα/οπλισμο.

ασταρι ριξανε και ενα υφασμα περασαν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι νεο μέλος στην παρέα σας. Παρακαλώ πολύ επειδή υπάρχει πρόβλημα με ταβάνι που στάζει οπότε βρέχει πολύ σε σπίτι του '70 (ξεκινησε να σταζει φετος τον χειμωνα), αν μπορείτε στείλτε μου σε μηνυμα πληροφορίες για αξιόπιστους, δοκιμασμένος επαγγελματίες ώστε να γίνει στεγανοποιηση ταρατσας με hyperdesmo. Και πληροφορίες για έναν καλό μηχανικό παρακαλω. Στον Πειραιά είναι η κατοικία.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Ο μηχανικός θα ασχοληθεί και με την υγρομόνωση;

Επειδή διάβασα εδώ ότι πρέπει να ρίξει μια ματιά και ένας Μηχανικός για να αποκλειστούν μετεπειτα προβληματα...

Δημοσ.

Καλά θα ήταν να έρθει μηχανικός να το δει.., λογικά πρέπει να διορθωθούν οι ρήσεις στην πλάκα και μετά να γίνει στεγανοποίηση,  ώστε να μην κρατάει νερά..

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kozanitis1 είπε

Καλά θα ήταν να έρθει μηχανικός να το δει.., λογικά πρέπει να διορθωθούν οι ρήσεις στην πλάκα και μετά να γίνει στεγανοποίηση,  ώστε να μην κρατάει νερά..

Για αυτό παρακαλώ οποίον ξέρει σωστούς επαγγελματίες, ας μου στείλει ένα μήνυμα με τα στοιχεία τους ώστε να έρθω σε επαφή μαζί τους. Δεν "με παιρνει" για λάθη και αστοχιες καθώς η οικονομική μου κατάσταση δεν το επιτρέπει. Ο,τι είναι να γίνει, να γίνει σωστά.. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Divergent είπε

Για αυτό παρακαλώ οποίον ξέρει σωστούς επαγγελματίες, ας μου στείλει ένα μήνυμα με τα στοιχεία τους ώστε να έρθω σε επαφή μαζί τους. Δεν "με παιρνει" για λάθη και αστοχιες καθώς η οικονομική μου κατάσταση δεν το επιτρέπει. Ο,τι είναι να γίνει, να γίνει σωστά.. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, δυστυχώς δεν είμαι στην Αττική για να σου πρότεινα κάτι.. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kozanitis1 είπε

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, δυστυχώς δεν είμαι στην Αττική για να σου πρότεινα κάτι.. 

Να είσαι καλά φίλε μου. Αρκεί που έχεις την διάθεση να βοηθησεις

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Κάτσε να το δει ο @GeG που ρώταγε εδώ πέρσι και έκανε μόνωση  να σου πει

Εντάξει φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Το έχω δει άλλα δεν θα τον πρότεινα! είδατε τι ανέβασα πριν λίγες μέρες, έκανε ρωγμή το hyperdesmo.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, GeG είπε

Το έχω δει άλλα δεν θα τον πρότεινα! είδατε τι ανέβασα πριν λίγες μέρες, έκανε ρωγμή το hyperdesmo.

Ναι αλλά δεν φταίει το υλικό...τι έκανες τελικά το πέρασες από πάνω;

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Ναι αλλά δεν φταίει το υλικό...τι έκανες τελικά το πέρασες από πάνω;

Μιλαω για το συνεργειο, το συνεργειο δεν προτεινω. Ακομα δεν εχω προλαβει να κανω τιποτα. Σκεφτομαι γι αρχη να στειλω mail στην εταιρια που εκανε την δουλεια. Δεν περιμενω να βγαλω ακρη οποτε μετα θα παραμεινει ετσι , λογικα μεχρι σεπτεμβρη οπου ειχα σκοπο να βαλω πλακακι. Πριν μπει το πλακακι δηλαδη να γινει ενα περασμα ολη η επιφανεια.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GeG είπε

Πριν μπει το πλακακι δηλαδη να γινει ενα περασμα ολη η επιφανεια.

Δεν πιάνει η κόλα πλακιδίων στο hyperdesmo (χωρίς να είμαι και απόλυτος..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...