Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να προστατευψω το hyperdesmo με καποιο υλικο προκειμενου να χρησιμοποιω την ταρατσα και ψαχνω σαν τρελος για τσιμεντοπλακες 30χ30 (λιγοτερο βαρος αν τμ απο τις 40χ40) αλλα δεν πουλαει κανεις πλεον τετοιες. Ηταν ιδανικες καθως εβγαινε περιπου 60κιλα/τμ και κοστος γυρω στα 9ευρω/τμ. αν παω στις μεγαλες το κοστος ιδιο αλλα συν 20 κιλα περιπου βαρος. Εχει κανει κανεις απο εσας κατι αναλογο στην ταρατσα του ;  Συνθετικα ή ξυλινα deck κοστιζουν αρκετα ως πολυ . Εχει σκεφτει κανεις κατι αλλο ; εχει καμια προταση ;

• Απαντ. 489
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχει καποιος πλακακι σε ταρατσα , ποσο βαρος μπορει να προσθεσει το πλακακι ; ουσιαστικα για να μπει πανω απο hyperdesmo και υποστρωμα τσιμεντοκονια, λογικα μπαινει κατευθειαν ; κολλα πλακακι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeG είπε

Εχει καποιος πλακακι σε ταρατσα , ποσο βαρος μπορει να προσθεσει το πλακακι ; ουσιαστικα για να μπει πανω απο hyperdesmo και υποστρωμα τσιμεντοκονια, λογικα μπαινει κατευθειαν ; κολλα πλακακι;

Ανάλογα το πάχος.

Βλέπεις πόσα κιλά και πόσα τετραγωνικά είναι η συσκευασία και υπολογίζεις.

Κόλα και αρμό, υπολογίζει ο μάστορας πόσα θα χρειαστεί και πάλι κάνεις τη διαίρεση ανά τετραγωνικό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeG είπε

Γιατί δε βάζεις ασφαλτόπανο, το έχω δει σε ταράτσα και είναι πολύ καλό.

Αυτό εννοώ https://eurowood.gr/product-category/monotika-ylika/asfaltopana-memvrani-stegis/

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Ανάλογα το πάχος.

Βλέπεις πόσα κιλά και πόσα τετραγωνικά είναι η συσκευασία και υπολογίζεις.

Κόλα και αρμό, υπολογίζει ο μάστορας πόσα θα χρειαστεί και πάλι κάνεις τη διαίρεση ανά τετραγωνικό.

Αν υπάρχει κάποια γενική εικόνα ρωτάω αλλά θα κοιτάξω να βρω τα υλικά, απλά δεν τα ξέρω. Σε ευχαριστώ.

1 ώρα πριν, chios είπε

Γιατί δε βάζεις ασφαλτόπανο, το έχω δει σε ταράτσα και είναι πολύ καλό.

Αυτό εννοώ https://eurowood.gr/product-category/monotika-ylika/asfaltopana-memvrani-stegis/

Καλησπέρα, εχω ήδη στεγανοποιηση με hyperdesmo και θέλω να την προστατευσω σε αυτήν την φάση και να κάνω βατη την ταρατσα μου.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, GeG είπε

Καλησπέρα, εχω ήδη στεγανοποιηση με hyperdesmo και θέλω να την προστατευσω σε αυτήν την φάση και να κάνω βατη την ταρατσα μου.

Πλακάκι κ μεμβράνη αποσύμπλεξης ήθελε κανονικά χωρίς να χρησιμοποιήσεις hyperdesmo

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Πλακάκι κ μεμβράνη αποσύμπλεξης ήθελε κανονικά χωρίς να χρησιμοποιήσεις hyperdesmo

τωρα οτι ηταν να γινει εγινε, απο εδω και στο εξης τι κανω ειναι το θεμα μου!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeG είπε

τωρα οτι ηταν να γινει εγινε, απο εδω και στο εξης τι κανω ειναι το θεμα μου!

Ρύσεις >2,5%

Λούκια στους τοίχους

Μεμβράνη αποσύμπλεξης

Πλακάκι εξωτερικού χώρου υψηλής αντιολισθητότητας 

---

Αν υπάρχει εναλλακτική λύση, ας την προτείνει κάποιος άλλος.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Ρύσεις >2,5%

Λούκια στους τοίχους

Μεμβράνη αποσύμπλεξης

Πλακάκι εξωτερικού χώρου υψηλής αντιολισθητότητας 

---

Αν υπάρχει εναλλακτική λύση, ας την προτείνει κάποιος άλλος.

ρυσεις υπαρχουν , οχι τοσο οσο λες αλλα εγιναν, δεν κραταει νερα καθολου πλεον , εβαλα και ενα ακομη λουκι και πλεον εχει 3 στα 80 τμ, νομιζω ειναι αρκετα καλα. σκεφτηκα για πλακακι γιατι θεωρω οτι θα εχει μικροτερο βαρος απο οτιδηποτε αλλο και δεν θα σηκωθει και πολυ ψηλα ακομα η ταρατσα. ηλπιζα να μεινω σε λιγοτερο απο 20 ευρω /τμ. επισης δεν προκειτε να βαλω και μεσα στις αποθηκες πλακακι (θα βαλω απλα ενα πλαστικο πατωμα)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Κι όμως κάτω από αυτά απαιτείται υγρομόνωση

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Maurikycli είπε

Κι όμως κάτω από αυτά απαιτείται υγρομόνωση

H μεμβράνη αποσύμπλεξης, είναι και στεγανωτική .

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Maurikycli είπε

Δεκτόν αλλά όχι πάντα γι'αυτό καλό είναι να διευκρινίζεται

Ναι οκ. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι με διαφορετικές ιδιότητες. Δεν ειναι όλες για όλα.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...