gigi80 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Επειδή έχω βάλει το hyperdesmo πριν 5 χρόνια μου πρότειναν και το βερνίκι !!! Κυρίως για να φεύγει η σκόνη που κάθετε με τον καιρό και πίστεψε με όταν ανεβαίνω για να καθαρίσω απλά με ένα πιεστικό και μια σκούπα χοντρή ξαναγυρισζει στην κατάσταση που ήταν ….δεν είναι για να μην κιμωλιαζει… το κόστος ήταν αν θυμάμαι 100€ για 160τμ πλάκα 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Σκέφτομαι και εγώ για hyperdrsmo αλλά η τσιμετοκονια που έχει είναι χάλια. Τρίβεται κτλ. Δε ξέρω αν υπάρχει λύση χωρίς να βγει.
GeG Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, gigi80 είπε Επειδή έχω βάλει το hyperdesmo πριν 5 χρόνια μου πρότειναν και το βερνίκι !!! Κυρίως για να φεύγει η σκόνη που κάθετε με τον καιρό και πίστεψε με όταν ανεβαίνω για να καθαρίσω απλά με ένα πιεστικό και μια σκούπα χοντρή ξαναγυρισζει στην κατάσταση που ήταν ….δεν είναι για να μην κιμωλιαζει… το κόστος ήταν αν θυμάμαι 100€ για 160τμ πλάκα Εμενα ήθελαν 160 για 80τμ. Έβαλα το γκρί hyperdesmo για να μην με στραβώνει όταν έχει ηλιοφάνεια. Τώρα νομίζω πως δεν μπορώ να το βάλω γιατί πέρασαν 72ωρες από το δευτερο χέρι του υλικού. 5 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε Σκέφτομαι και εγώ για hyperdrsmo αλλά η τσιμετοκονια που έχει είναι χάλια. Τρίβεται κτλ. Δε ξέρω αν υπάρχει λύση χωρίς να βγει. Χάλια τι εννοείς; εμένα πάνω σε τσιμεντοκονια έπεσε η οποία είχε σκάσει αρκετά λόγο ζέστης όταν έπεσε αλλά στοκαρετε. Είχε αρκετή δουλίτσα . Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2022 από GeG
gigi80 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 1 hour ago, GeG said: Εμενα ήθελαν 160 για 80τμ. Έβαλα το γκρί hyperdesmo για να μην με στραβώνει όταν έχει ηλιοφάνεια. Τώρα νομίζω πως δεν μπορώ να το βάλω γιατί πέρασαν 72ωρες από το δευτερο χέρι του υλικού. Χάλια τι εννοείς; εμένα πάνω σε τσιμεντοκονια έπεσε η οποία είχε σκάσει αρκετά λόγο ζέστης όταν έπεσε αλλά τσεκάρετε. Είχε αρκετή δουλίτσα . Αν κάθεσαι στην ταράτσα καλά έκανες και έβαλες το γκρι …το άσπρο έχει και μια αντανάκλαση που ας πούμε ρίχνει λίγο τη θερμοκρασία …
GeG Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 13 λεπτά πριν, gigi80 είπε Αν κάθεσαι στην ταράτσα καλά έκανες και έβαλες το γκρι …το άσπρο έχει και μια αντανάκλαση που ας πούμε ρίχνει λίγο τη θερμοκρασία … Ναι, θυσίασα λίγο σε ανάκλαση αλλά δεν ενοχλεί όταν κάθεσαι.
GeG Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Παρατήρησα το παρακατω τις φωτογραφίας στο σημείο που κάνει γωνία η επιφάνεια της ταράτσες με τα στηθαια. Φαίνεται δηλαδή το γεωυφασμα να μην έχει καλυφθεί σωστά από το μονωτικό; είναι ιδέα μου;
fredd0 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 αυτο δεν ειναι γεωυφασμα, πλεγμα ειναι, αντιριγματικο. Και ναι δεν εχει κολλησει σωστα 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, fredd0 είπε αυτο δεν ειναι γεωυφασμα, πλεγμα ειναι, αντιριγματικο. Και ναι δεν εχει κολλησει σωστα Και πώς ξέρετε εσείς ότι δεν είναι γεώπλεγμα; Εννοώ πώς ακριβώς το διακρίνατε; Επίσης, δεν τίθεται θέμα κόλλησης, αλλά επαρκούς κάλυψης. 51 λεπτά πριν, GeG είπε Φαίνεται δηλαδή το γεωυφασμα να μην έχει καλυφθεί σωστά από το μονωτικό; είναι ιδέα μου; Μια λίγο πιο μακρινή φωτογραφία θα βοηθούσε, να δω και κάποια επιπλέον πράγματα. Οπότε, αν θέλετε, ανεβάστε μια.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Στις 13/8/2022 στις 12:55 ΜΜ, GeG είπε Εμενα ήθελαν 160 για 80τμ. Έβαλα το γκρί hyperdesmo για να μην με στραβώνει όταν έχει ηλιοφάνεια. Τώρα νομίζω πως δεν μπορώ να το βάλω γιατί πέρασαν 72ωρες από το δευτερο χέρι του υλικού. Χάλια τι εννοείς; εμένα πάνω σε τσιμεντοκονια έπεσε η οποία είχε σκάσει αρκετά λόγο ζέστης όταν έπεσε αλλά στοκαρετε. Είχε αρκετή δουλίτσα . Δεν είχε σκάσει αλλά τρίβεται. Σε πολλά σημεία σκάβεις με το χέρι ίσως 2 εκατοστά βαθος
GeG Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Και πώς ξέρετε εσείς ότι δεν είναι γεώπλεγμα; Εννοώ πώς ακριβώς το διακρίνατε; Επίσης, δεν τίθεται θέμα κόλλησης, αλλά επαρκούς κάλυψης. Μια λίγο πιο μακρινή φωτογραφία θα βοηθούσε, να δω και κάποια επιπλέον πράγματα. Οπότε, αν θέλετε, ανεβάστε μια. Μιλατε για ακόμα πιο μακρινή;
fredd0 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Και πώς ξέρετε εσείς ότι δεν είναι γεώπλεγμα; Εννοώ πώς ακριβώς το διακρίνατε; Επίσης, δεν τίθεται θέμα κόλλησης, αλλά επαρκούς κάλυψης. Μια λίγο πιο μακρινή φωτογραφία θα βοηθούσε, να δω και κάποια επιπλέον πράγματα. Οπότε, αν θέλετε, ανεβάστε μια. για γεωφυσμα ρωτησε, πηγαινε σε καποιον που εμπορευεται μονωτικα υλικα να δεις πως ειναι το γεωυφασμα. και ναι θεμα κολλησης ειναι, στη πρωτη στρωση που πρεπει να εγκυβωτιστει το αντιριγματικο πλεγμα δε το πατησαν καλα. Φαινεται ξεκαθαρα οτι δεν εχει εγκυβωτιστει απο τη φωτογραφια
GeG Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, GeG είπε Μιλατε για ακόμα πιο μακρινή; παντως περαστηκαν 2 χερια hyperdesmo με διαφορα περιπου 30 ωρων και συνολικα 5 x 25 κιλα σε 80τμ
fredd0 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, GeG είπε παντως περαστηκαν 2 χερια hyperdesmo με διαφορα περιπου 30 ωρων και συνολικα 5 x 25 κιλα σε 80τμ ναι φερε αυτον που σου το περασε, και πεστου να σου επισκευασει το σημειο. Καραμπινατο fail που μπορει να οδηγησει μεχρι και σε αστοχια τη στεγανωση, αφου εχει αφησει εισοδο για να περασει νερο πισω απο αυτη. Αυτα τα μαυρα τετραγωνακια που βλεπεις, ειναι οι οπες του πλεγματος. 1
GeG Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, fredd0 είπε ναι φερε αυτον που σου το περασε, και πεστου να σου επισκευασει το σημειο. Καραμπινατο fail που μπορει να οδηγησει μεχρι και σε αστοχια τη στεγανωση, αφου εχει αφησει εισοδο για να περασει νερο πισω απο αυτη. Αυτα τα μαυρα τετραγωνακια που βλεπεις, ειναι οι οπες του πλεγματος. τελεια και εριξε μια μπορα σημερα περιστερι!!! ολο και κατι θα πηρε.
MauroPaltoudias Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, fredd0 είπε για γεωφυσμα ρωτησε, πηγαινε σε καποιον που εμπορευεται μονωτικα υλικα να δεις πως ειναι το γεωυφασμα. Και εσείς απαντήσατε ότι είναι πλεγμα. Πλεγμα αν πάτε και ζητήσετε, θα σας δώσουν κάτι απλό, όχι γεώπλεγμα. Μην παίζουμε λοιπόν με τις λέξεις. Μηχανικός είμαι (πολ. μηχ.), όχι ερασιτέχνης. Δείτε λοιπόν πιο κάτω πώς είναι το γεώπλεγμα, κάντε μια σύγκριση με τη φωτογραφία και τη βροχιδα του μεν και του δε και τα ξαναλέμε. 28 λεπτά πριν, GeG είπε Μιλατε για ακόμα πιο μακρινή; Ναι, αν θέλετε. Δεν μπορώ να καταλάβω πόσο εκτείνεται το πλέγμα και τι ύψος έχει το στηθαίο. 26 λεπτά πριν, fredd0 είπε και ναι θεμα κολλησης ειναι, στη πρωτη στρωση που πρεπει να εγκυβωτιστει το αντιριγματικο πλεγμα δε το πατησαν καλα. Φαινεται ξεκαθαρα οτι δεν εχει εγκυβωτιστει απο τη φωτογραφια Εγκιβωτισμοί, κολλήσεις, ό, τι να 'ναι.. Άρπα κόλλα δηλαδή. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2022 από MauroPaltoudias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα