Προς το περιεχόμενο

Αγορά Τηλεόρασης

epir21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..

Σαν φοιτητής φτιάχνοντας το νεο μου σπίτι ήρθε η ώρα να δώ και για τηλεόραση..

Η απόσταση που θα βλέπω θα ειναι γύρω στα 2,50-3 μέτρα..

Σκέφτομαι για 32άρα να πάρω..

Η χρήση της θα είναι κυρίως τηλεόραση,πολλές τενίες μέσω λάπτοπ.. και ΊΣΩΣ αργότερα συνδεθεί με κανενα ps3(αν βρεθούν λεφτα)

Επίσης υπάρχει δυνατότητα αναπαργωγής τενιών μεσω USB και με εξωτερικούς υπότιτλους?

Εχω βρεί αυτη η οποία ειναι σε πολύ καλη τιμή και πήγα και την είδα και απο κοντά και με ικανοποίησε..

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/lg-32lk450.php

Δεν μπορώ να διαθέσω και πολλά λεφτά καθώς εχω και αλλα έξοδα(λαπτοπ κτλπ).

Θα ήθελα την γνώμη σας για την συγκεκριμένη..

Θετικά και αρνητικά..

Ευχαριστω..

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχεις την ευκαιρια να βρεις καπου να δεις και αυτη μιας και στο skroytz ειναι η πιο φθηνη στις 37 ιντσες αν προτεραιοτητα σου ειναι το μεγεθος.

Δεν εχω αποψη για την ποιοτητα αυτων των δυο (αυτης που λες και που λεω) αλλα με κοστος 40 ευρω παραπανω για 5 ιντσες δεν θα το σκεφτομουν και πολυ. δυστυχως, λογω κοστους δεν μπορω να προτεινω κατι αλλο γιατι ξεφευγουν οι τιμες.

Σιγουρα οι 37 ιντσες θα προσδωσουν καλυτερη (λογω μεγεθους) αισθηση στις ταινιες, αλλα οπως προανεφερα, δεν κοιταξα καθολου συγκριση χαρακτηριστικων και δεν εχω αποψη απο ποιοτητα εικονας.

To μονο που ξερω ειναι οτι το LK ειναι το φετινο μοντελο, ενω το LD ειναι προηγουμενο.

edit:

στο link που εδωσα, την αναφερει σαν lg 37ld450, αρα 37 ιντσες και απο κατω στον πινακα χαρακτηριστικων αναφερει μεγεθος: 32 ιντσες.

Προφανως καπου υπαρχει λαθος, αλλα αν οντως το μοντελο ειναι το 37ld450, τοτε οπως υποδεικνυει και ο κωδικος προκειται για 37αρα, και το 32 ιντσες γραφτηκε κατα λαθος.

Δημοσ.

Καλημέρα σας..

Σε 3 μαγαζιά που ρώτησα για αυτη τη απόσταση μου πρότιναν 32αρα..(έχω και εδω 32άρα και μια χαρά βλέπω)

Μένω χαλκίδα και θα μετακομίσω πάτρα σε 2 εβδομάδες..

Φίλε warewolf σε ευχαριστώ για την πρόταση σου αλλα δεν νομιζω 37 γιατί ξεφεύγουμε λίγο,μιάς και θα μπεί σε γωνία και δεν ξέρω αν θα

βολέψει..

Καμία γνώμη για αυτή την τηλεόραση ή κάτι σε αυτά που ρώτησα??

Δημοσ.

Μια χαρά είναι και οι 32".

Φοιτητής είσαι και δεν χρειάζεσαι να κάνεις και πολλά.

Άσε που άμα κολλήσεις στην τηλεόραση θα παραπονιούνται οι συμφοιτήτριές σου.

Δημοσ.

Καλησπερα..

Αγόρασα την τηλεόραση που είπα και πιο πάνω..

Έβαλα και έψαξε για κανάλια,όλα μια χαρα..

Έχω ένα θέμα ομως οταν πάω να δω τα 4 ψηφιακα κανάλια της ερτ.

Μου βγάζει στα 3 απλα μια μαύρη εικόνα και στο αλλο μου βγάζει κατι γκρι γραμμες στο κάτω μέρος αν θυμάμαι καλα

γιατί την τηλεοραση την αφήσα πάτρα και γύρισα σπίτι μου χαλκιδα..

Όποιος ξέρει τι παίζει και μπορει να βοηθήσει τον περιμένω..

Μην ρωτήσετε για ρυθμήσεις κτλπ γιατι δεν την εχω μπρόστα μου..

Ευχαριστω..

Δημοσ.

φιλε επειδη ενδιαφερομαι ξερεις τι φορματ ταινιων παιζει απο το usb?λεει divx,μπορει να παιξει και xvid? .mkv παιζει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...