Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα ρωτησα σημερα εκει που κανω service το αυτοκινητο και μου προτεινε pirelli.Εχω αλλον ενα που παει ενας ξαδελφος,αλλα δεν τον εχω ρωτησει ακομα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παίδες θέλω την βοήθεια σας..και για να μην ανοίγω άλλο topic γράφω εδώ!

έχω ένα peugeot 206,και ήρθε η στιγμή να αλλάξω ελαστικά,εν'όψη και χειμώνα τώρα!

η διάσταση που χει πάνω είναι 185/60 R14 !

έχετε καμιά καλή πρόταση? max να δώσω 350ε σε γνωστή μάρκα!

ούτε πολύ σκληρό ούτε πολύ μαλακό,και αξιόπιστο γιατί το πόδι καμιά φορά βαραίνει!

αυτά τα Michelin energy κάνουν τίποτα ?

Δημοσ.

Αυτά τα energy της Michelin έχουν το καλό ότι δεν φθείρονται εύκολα και λένε για ένα τικ οικονομία καυσίμου.Αλλά υστερούν σε κρατήματα σε στεγνό και βρεγμένο δρόμο αλλά και στο φρένο σε σχέση με τα turanza π.χ.

Δημοσ.

εμένα με ενδιαφέρει κυρίως το 2ο,δηλαδή κράτημα σε στεγνό-βρεγμένο και φρενάρισμα!!

αλλά χάνομαι και δε ξέρω τι να διαλέξω από μάρκες όπως michelin,brigestone κλπ

Δημοσ.

Τότε θέλεις λάστιχο με μαλακή γόμα,πχ. Pirelli Zero Nero,Michelin Pilot Sport 3,Michelin Exalto,Continental Sport Contact 3,Vredestein Sportrac 3,Goodyear F1.

Το καλό είναι οτι έχουν καλό κράτημα,το κακό είναι η περιορισμένη διάρκεια ζωής.Το τελαυταίο βέβαια είναι σχετικό και έχει να κάνει κυρίως με τον τρόπο οδήγησης άλλα και το όχημα.Προσωπικά πιο πολύ με προβληματίζει η αντοχή ενός τέτοιου ελαστικού στις κακουχίες (κρατήρες-επαφές με πεζοδρόμια) παρά η διάρκεια ζωής του...

Υγ.Απο όσα ανέφερα νομίζω μόνο τα Michelin Exalto και Vredestein Sportrac 3 βγαίνουν στην διάστασή σου.

Δημοσ.

κοίτα εντάξει δεν έχω και αμάξι 200 άλογα για να θέλω τόσο πολύ επιδόσεις,αλλά δε θέλω και με τη πρώτη βροχή να με πάει βόλτα..θέλω ένα ουσιώδες κράτημα.και οκ όχι τόσο μαλακό,γιατί στους κωλόδρομους που χουμε εδώ πέρα ποτέ δεν μπορείς να σαι σίγουρος!

πάντως αυτά τα Turanza απότι είδα είναι καλά

Δημοσ.

μετά από ψάξιμο έχω καταλήξει στα παρακάτω :

- Bridgestone Turanza

- Michelin Pilot Exalto 2

- Hankook S1

- Dunlop Fast Response

- Continental Prenium Contact 2

η διάσταση μου είναι 185/60/14 και έχω παρατηρήσει πως μερικά δεν βγαίνουν ακριβώς σε αυτήν.

σε τι διαστάσεις μπορώ να παίξω ?

έμφαση δίνω σε hankook,michelin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...