nemesiskp Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ηρθε η ωρα για αλλαγη ελαστικων,μιας και τα τωρινα εχουνε καποια χιλιομετρα στην πλατη τους.Το αυτοκινητο ειναι ενα hyundai accent '97 1,3l και αυτην την στιγμη φοραει continental contiecocontact 3.Διασταση ελαστικου 175/70/R13.Δεν εχω ρωτησει ακομα καποιον λαστιχά αλλα απο διαφορες γνωμες που εχω παρει,καταληγω στα yokohama a.drive.Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη.
ermis1964 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Καλές επιλογές γιά τήν διάσταση πού φοράς είναι:Bridgestone B 250,Continental EcoContact 3,Michelin ENERGY,Pirelli P4.
nemesiskp Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Σε ευχαριστω.Καποια προτιμηση σε καποιο απο τα παραπανω;
Alxnks Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Τα bridgestone που αναφέρθηκαν είναι παρά πολύ καλή περίπτωση στη διάσταση που θες. Τα έχουμε στο μικρό της οικογένειας και είναι μια χαρά, έχουν κρατήσει μπόλικα χρόνια και χιλιομετρα, ούτε πολύ μαλακά για να φαγωθούν γρηγορα (όπως πχ michelin), ούτε πολύ σκληρά για να σκληρύνουν και να είναι επίσης για πέταμα. Τα συστηνω ανεπιφύλακτα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
cger Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Τα bridgestone B250 είναι σχετικά καινούρια ελαστικά και έχουν πολύ ωραίο πάτημα. Θα διαφωνήσω με τα Pirelli P4 τα οποία είναι πάρα πολύ σκληρά για τις διαστάσεις που θες.
nemesiskp Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μαλιστα.Οποτε κλινουμε προς bridgestone.Για τα yokohama a.drive που λεω εχει κανεις αποψη;Σας ευχαριστω για την βοηθεια.
ermis1964 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Γιά τό yokohama a.drive δέν έχω προσωπική άποψη.Μιά ιστοσελίδα πού θά σέ βοηθήσει νά αποφασίσεις είναι αυτή www.elastika-online.gr
Alxnks Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Να προτιμήσεις αυτή: www.camskill.co.uk γιατί είναι πολύ φθηνότερη Στη διάσταση όμως που θες, δεν θα σου βγει πολύ φθηνότερα (να υπολογίζεις και κανα 40ευρω για περαστικά και ζυγοσταθμιση), μην σου πω ακριβότερα. Το χω κοιτάξει κι εγώ για το μικρό μας που προανέφερα και σου λέω. Σε μεγαλύτερες διαστάσεις, πχ για το δικό μου 225-40-18, σαφώς και συμφέρει με κλειστα μάτια. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
kage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 βλεπεις τι δεικτη ταχυτητας προτεινει το εργοστασιο και μετα βλεπεις αν βγαινει το μοντελο... καλο θα ειναι να κοιτας και το ποτε κατασκευαστηκαν
Ntinaras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 επειδη εχει η φιλη μου ενα τετοιο αμαξι του 2002 και φοραει ιδια διασταση ελαστικα,τα ειχα αλλαξει πριν 4 χρονια και η διαφορα ηταν ανυπαρκτη.μηδενικη προσφυση. μηπως να πας σε κατι πιο φαρδυ?δες καμια μεταχειρισμενη 14αρα ζαντα...
Alxnks Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 επειδη εχει η φιλη μου ενα τετοιο αμαξι του 2002 και φοραει ιδια διασταση ελαστικα,τα ειχα αλλαξει πριν 4 χρονια και η διαφορα ηταν ανυπαρκτη.μηδενικη προσφυση. μηπως να πας σε κατι πιο φαρδυ?δες καμια μεταχειρισμενη 14αρα ζαντα... Δεν υπάρχει λόγος σε αμάξι 1300άρι να βάλει 185 λάστιχο και να μειώσει την οποια δύναμη του αλλά, ακόμα χειρότερα, να αυξήσει την κατανάλωση καυσίμου. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
nemesiskp Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ποτε δεν ειχα προβληματα με την προσφυση του αυτοκινητου,και ειδικα τωρα που ξεφορτωθηκα τα μαμα αμορτισερ εχει αλλαξει πολυ η συμπεριφορα του προς το καλυτερο.Οποτε δεν νομιζω να παω για μια πιο φαρδια και μεγαλυτερη ζαντα(ασε που δεν θα συμφωνησει ο φαδερ).Εσυ τι λαστιχα ειχες βαλει στης φιλης σου; Παντως με λιγο ψαξιμο και με οσα μου ειπατε μαλλον θα παω για τα bridgestone b250. Edit:Με ενα προχειρο ψαξιμο στο google μεχρικες αξιολογησεις για τα b250,τα a.drive και τα p4. http://www.1010tires.com/Tires/Reviews/pirelli/p4+four+seasons http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Yokohama/A-Drive.htm http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Bridgestone/B250.htm Τα Pirelli εχουν πολυ καλη βαθμολογια απο οτι βλεπω.
d3m0n Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά μην εμπιστεύεσαι κριτικές από το ίντερνετ τώρα. Βρες κάποιον να σου προτείνει κάποιο βουλκανιζατέρ και να πας να σου πουν εκεί.
Ntinaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά μην εμπιστεύεσαι κριτικές από το ίντερνετ τώρα. Βρες κάποιον να σου προτείνει κάποιο βουλκανιζατέρ και να πας να σου πουν εκεί. ενω εκει δε θα χει κανενα συμφερον να τον παραπλανησει...
d3m0n Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Είπα να του προτείνει κάποιος γνωστός σε πιο βουλκανιζατέρ να πάει, όχι στη τύχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα