3leven Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα. Ξερω οτι ξαναναφερθει παρομοιο περιστατικο αλλα απο μια αναζητηση που εκανα δε βρηκα κατι να με βοηθησει.. Ο εξωτερικος σκληρος μου , μετα απο ενα πολυ ελαφρυ χτυπημα (πολυ ελαφρυ ομως) , σταματησε να λειτουργει και καθε φορα που τον plugαρω κανει ενα συνεχομενο μπιπ μπιπ.. Αν τον αφησω για λιγα δευτερολεπτα , σταματαει , αρχιζει να στροφαρει και απο τα windows ακουγεται ο κλασσικος ηχος οταν συνδεεις μια συσκευη USB.. Παρολ'αυτα ο σκληρος δεν εμφανιζεται πουθενα.. Μπορω να αρχιζω να τον κλαιω η υπαρχει σωτηρια?? Ευχαριστω!
rafail1994 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι στην εγγύηση ; Ακόμη και αυτό το ελαφρύ χτύπημα μπορεί να είναι μοιραίο για τον δίσκο εάν εκείνη την ώρα δουλεύει
firewalker Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει ξεχωριστό τροφοδοτικό ή τραβά ρεύμα από την usb; Έχει Y usb cable; Αν όχι δοκίμασε με ένα. Y usb cable:
3leven Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Είναι στην εγγύηση ; Ακόμη και αυτό το ελαφρύ χτύπημα μπορεί να είναι μοιραίο για τον δίσκο εάν εκείνη την ώρα δουλεύει Edit: 2 χρονια δινουν εγγυηση τα Multirama απο Seagate οποτε ειμαι μεσα στην εγγυηση (thank god).. http://www.multirama.gr/products/product?pid=0405153&catid=020801 Έχει ξεχωριστό τροφοδοτικό ή τραβά ρεύμα από την usb; Έχει Y usb cable; Αν όχι δοκίμασε με ένα. Y usb cable: Tραβαει απο το usb.. Οχι δεν εχει Υ USB
washcloud Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν καίγεσαι για τ' αρχεία, τον δίνεις χθες γι' αντικατάσταση
3leven Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν καίγεσαι για τ' αρχεία, τον δίνεις χθες γι' αντικατάσταση Χαχα χθες?? Θα παει ομως για αντικατασταση? Η θα τη φορτωσουν πανω μου τη βλαβη??
3leven Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Να βουτάς από γιακάδες, ξέρεις; Χαχα δεν ειναι και πυρινικη φυσικη.. Ευχαριστω παιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.