stri4ker Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια εχω προβλημα με την διαμορφωση της καρτας μνημης του κινητου μου τι να κανω ?? παω να περασω στο κινητο τραγουδια ας πουμε μεσω usb και λεει οτι δεν ειναι διαμορφοποιημενο παταω να κανω την εκκινηση και τα windows αδυνατουν να κανου διαμορφωση. Ολα αυτα εγιναν εχθες, πιο πριν που κατεβαζα τραγουδια μια χαρα τα περναγα στο κινητο, εχθες ετσι στο ακυρο το επαθε. Τι να κανω ?? νομιζω οτι φταινε τα windows δεν ξερω υ.γ συμβαινει και με ενα αλλο κινητο τωρα ενα νοκια
washcloud Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Κάνε μια επανεγκατάσταση. Γουίντοουζ.
stri4ker Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Κάνε μια επανεγκατάσταση. Γουίντοουζ. λολ πως δηλαδη?? θα χασω οτι εχω αποθηκευσει??
rafail1994 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Για κάνε μια δοκιμή τα κινητά και σε άλλο pc . Ο washcloud λέει να κανείς επανεγκατάσταση τα windows οπότε πρέπει να κανείς και format αναγκάστηκα. Ναι...
stri4ker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Για κάνε μια δοκιμή τα κινητά και σε άλλο pc . Ο washcloud λέει να κανείς επανεγκατάσταση τα windows οπότε πρέπει να κανείς και format αναγκάστηκα. Ναι... δεν υπαρχει αλλη λυση???
washcloud Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ε μα όταν λες πως νομίζεις πως φταίνε τα Windows....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.