Προς το περιεχόμενο

περί επέκτασης εγγύησης

Alfie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω δύο απορίες:

Έστω ότι θέλω να αγοράσω ένα laptop Dell

1) Η εγγύηση (2 χρόνια) που μου δίνει, αν το αγοράσω απο οποιοδήποτε κατάστημα, είναι διεθνής? Αν πχ ταξιδεύω και είμαι στο εξωτερικό και μου χαλάσει εκεί, τι θα γίνει?

2) Η επέκταση εγγύησης που παρέχει το getitnow.gr με μόνο +20 ευρώ για 1 χρόνο, προσφέρεται απο το εν λόγω μαγαζί? Ή απο την Dell Hellas σε συνεργασία με το μαγαζί? Αν πχ το μαγαζί ξαφνικά χρεοκωπήσει και κλείσει, τότε πάπαλα η εγγύηση ή συνεχίζω να καλύπτομαι απο την αντιπροσωπεία ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

1) Αν σου χαλασει, συνεχιζει και ισχυει η εγγυηση και στο εξωτερικο.

2) Η εγγυηση ειναι του getitnow και οχι της αντιπροσωπειας.

Αν βαρεσει πτωχευση το μαγαζι, δεν θα εχεις τον 3ο χρονο (τον εξτρα) της εγγυηση.

Τα 2 χρονια θα τα εχεις κανονικα απο την αντιπροσωπεια.

Δημοσ.

1) Αν σου χαλασει, συνεχιζει και ισχυει η εγγυηση και στο εξωτερικο.

2) Η εγγυηση ειναι του getitnow και οχι της αντιπροσωπειας.

Αν βαρεσει πτωχευση το μαγαζι, δεν θα εχεις τον 3ο χρονο (τον εξτρα) της εγγυηση.

Τα 2 χρονια θα τα εχεις κανονικα απο την αντιπροσωπεια.

Το (2) ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο μαγαζί? Στα public για παράδειγμα χρεώνει την επέκταση εγγύησης 120 ευρώ, και στον κοτσόβολο 160 ευρώ, οπότε υποθέτω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πρόκειται για εγγύηση αντιπροσωπείας.

Δημοσ.

Επεκταση εγγυησης στα dell μπορεις να αγορασεις ακομα και μεσα απο την αντιπροσωπεια μεσω ενος τηλεφωνηματος.

Και τα μουλτιραμα εχουν μια επεκταση εγγυησης (Fix it νομιζω λεγεται) αλλα ειναι του μαγαζιου και εκεινη.

Και κοστιζει κανενα 100ευρω.

Δημοσ.

Ωραία, θα τηλεφωνήσω τη Δευτέρα στην αντιπροσωπεία και θα γράψω εδώ λεπτομέρειες ώστε να ξέρουν και οι επόμενοι και να μην ψάχνονται σαν εμένα. Κάτι τελευταίο που θέλω να ρωτήσω: Απο την ιστοσελίδα της εταιρίας (Dell Greece) μπορώ να αγοράσω απευθείας λαπτοπ, όπως γινόταν παλιότερα? Ή πλεον μόνο μέσω των μεταπωλητών της;

Δημοσ.

Λοιπόν, τηλεφώνησα σήμερα στην Dell και μου είπαν ότι παρέχει επέκταση εγγύησης αλλά αρνήθηκαν να μου δώσουν συγκεκριμένες πληροφορίες για τα πακέτα εγγύησης που παρέχουν οι ίδιοι. Μου είπαν ότι μόλις αγοράσω το προιόν που με ενδιαφέρει να τους ξανατηλεφωνήσω και ανάλογα με τον κωδικό του προιόντος θα μου πουν τις προσφορές.

Υπάρχει κανείς σε αυτό το forum που να γνωρίζει έστω προσεγγίστικά να πει ένα ποσόν ? Πόσο δηλαδή μπορεί να κοστίζει ένα πακέτο "επίσημης" εγγύησης ? 100, 150, 200, 250 ευρώ?? Αν υπαρχει κανεις που να γνωρίζει σας παρακαλώ δώστε μια προσέγγιση για να ξέρω αν αξίζει τον κόπο τουλάχιστον.

Δημοσ.

Αυτές οι εγγυήσεις απο το mgmanager είναι αντιπροσωπείας και πανευρωπαικές ? Και κάτι ακόμα, NBD=Next Business Day?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά η ASUS έχει επέκταση εγγύησης? Γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά λαπτοπ και 1 χρόνος μου φαίνεται λίγος..

Δημοσ.

Ναι εχει η asus.

Mε +85 ευρω περιπου παει στα 3 χρονια συνολικα.

Αλλα δεν θυμαμαι απο που την προμηθευεσαι.

Μολις το βρω, θα ενημερωσω!

Δημοσ.

Παιδιά η ASUS έχει επέκταση εγγύησης? Γιατί ενδιαφέρομαι για αγορά λαπτοπ και 1 χρόνος μου φαίνεται λίγος..

Στο Getitnow κάνεις επέκταση εγγύησης στα 2 χρόνια με 19,90 ευρώ ;)

Κάποια άλλα μαγαζιά κάνουν επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια αλλά πάει λίγο ακριβά, καμια 80αρια ευρώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...