rosmodelo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα σας, Θέλω να φτιάξω σταθερό υπολογιστή και είμαι ανάμεσα στις ATI Radeon HD 6970 και NVidia GTX 570. Θα ήθελα να μου πείτε αντικειμενικά ποια είναι η καλύτερη. Την θέλω τόσο για καλό Gaming όσο και για επεξεργασία εικόνας με Photoshop. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις προκαταβολικά! ATI:Link NVidia:Link
RottenLungs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω έχω δεί κάποια reviews και απο ότι θυμάμαι η 6970 την κέρδιζε την 570 στα περισσότερα tests... Τώρα δεν κόβω και το χέρι μου. Edit: Γράψερ άκυρο. Στα περισσότερα πάνω κάτω ίδια είναι, βέβαια τα review είναι πολύ παλιά. Σε αυτά παίζει ρόλο και το μοντέλο, οι καινούριοι drivers και το OC. Πχ. βλέπω οτι 6970 OC έχει καλύτερες επιδόσεις απο την 570 gtx OC. Τι να σου πώ στην τιμή πάντως η 570 gtx είναι φθηνότερη, άρα και πιο ελκυστική. Υ.Γ. Την κάρτα που θα σου γυαλίσει, βάλε την στο skroutz και πάρε την απο το μαγαζί που την έχει φθηνότερη. Το plaisio ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα είναι το φθηνότερο.
SPANK Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Την 570 απο εμένα μόνο σιγουρέψου οτι δεν ειναι reference γιατι μερικά θεματάκια σε καμένους πυκνωτές παλιότερα και στα - αυτη η παιδική ακόμα αρώστεια της Amd με τους drivers.
outlaw star Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Την 570 απο εμένα μόνο σιγουρέψου οτι δεν ειναι reference γιατι μερικά θεματάκια σε καμένους πυκνωτές παλιότερα και στα - αυτη η παιδική ακόμα αρώστεια της Amd με τους drivers. sry αλλά όσον αφορά θέμα με τους drivers της amd κανένα πρόβλημα τα τελευταία χρόνια που έχω ati ( με εξαίρεση ότι μια φoρά δεν άνοιγε o catalyst ).. δεν υπάρχει πρόβλημα με τους drivers εδώ και χρόνια τώρα μη λέμε ανακρίβειες (ίσα-ίσα οι τελευταίες εκδόσεις έχουν δώσει και καλό boost στις 6950/6970)(spank no offence το λέω γιατί χρησιμοποιώ χρόνια ati στο ένα pc ).. όσον αφορά την 570 να κοιτάξεις αυτό που είπε ο spank γιατί πολλοί είχαν αναφέρει πρόβλημα...πάντως και οι 2 κάρτες είναι πάνω-κάτω ισάξιες, οπότε απο εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου!! πες μας τη σύνθεση του pc και την ανάλυση της οθόνης...γιατί υπάρχει πάντα η λύση της ref 6950 και να την ξεκλειδώσεις σε 6970 και κάποιες τούμπανα εκδόσεις της gtx 560ti με επιδόσεις κοντά σε 570, 'ωστε να γλυτώσεις λ7! edit: ξέχασα ότι θες και photoshop, δε γνωρίζω αν κάποια απο τις 2 εταιρείες έχει καλύτερο performance με το photoshop
kostas_six Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ οφείλω να πω ότι με την 6970 αντιμετωπίζω θέμα...Ξαφνικά παγώνει η εικόνα γιαλίγα δευτερόλεπτα και έπειτα επανέρχεται με ειδοποίηση κάτω δεξιά ''Display driver stopped responding and has successfull recovered''....δεν έχω βρει λύση μέχρι στιγμής και από ότι έψαξα στο νετ κι άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα όχι απαραίτητα με το ίδιο μοντέλο της AMD.
xlomo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Και εγώ πάντως την 570 θα προτιμούσα. Έχω βαρεθεί τα ati2dvag blue screen.
rosmodelo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά κατέληξα στην 6970!Απ'ότι είδα σε διάφορα forums το photoshop το δουλεύει καλύτερα η ati...Τώρα σε games είναι πανώ-κάτω ίδιες δεν έχουν διαφορές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.