pan-pan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Χθες αποφάσισα να πειραματιστώ με το plex! Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή... Το άφησα όλο το βράδυ να ενημερώνει την βιβλιοθήκη του και ξύπνησα το πρωί με μία μουσική βιβλιοθήκη ΠΟΥΤ@Ν@!!!! Πέρα απο μήνυση για ψυχική οδύνη στο plex υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Απο ότι έχω καταλάβει μου έχει ανακατέψει τα κομμάτια (όχι μόνο στη library του itunes αλλά και στους φακέλους που είναι κανονικά). Λύσεις του τύπου άκουσε τα ένα ένα δεν υπάρχουν, μιλάμε για 200gb μουσικής και παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 ρίξε μια ματιά στο forum τους. Ίσως βρεις λύση.. http://forums.plexapp.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george263 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό με την μήνυση πως ακριβώς θα το στοιχειοθετήσεις , ρωτάω για να ξέρω για το μέλλον αν μου τύχει κάτι ανάλογο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν νομίζω να το κυριολεκτούσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξερω και πολλα απο Mac αλλα απο οτι εχω δει η Apple εχει ενα πραμα που το λενε Time Machine η καπως ετσι? Γιατι δεν γυρνας τους φακελους και το iTunes σε προηγουμενο σταδιο με αυτο το προγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ποια μηνυση;Λογικα δεν θα χανε accept terms and conditions οπως εχουν ολα τα softwares? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jannos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Για κανε μια δοκιμη και το επαναφερεις αν δεν πιασει! Δεν ξερω και πολλα απο Mac αλλα απο οτι εχω δει η Apple εχει ενα πραμα που το λενε Time Machine η καπως ετσι? Γιατι δεν γυρνας τους φακελους και το iTunes σε προηγουμενο σταδιο με αυτο το προγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aworldinagrainofsand Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Για κανε μια δοκιμη και το επαναφερεις αν δεν πιασει! +1 όσες φορές την έχω πατήσει και διαγράψει καταλάθος χρήσιμα αρχεία , το timemachine σε βγάζει ασπροπρόσωπο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.