vradipous1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους!!Είμαι νέο μέλος όπως φαίνεται.. Το ερώτημα μου για όλους τους ψαγμένους είναι για το αν ξέρουν κάποιο πρόγραμμα αντίστοιχο του convertxtodvd 3 αλλά πιο γρήγορο στη μετατροπή της ταινίας αλλά και της εγγραφής της σε dvd? Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ο πιο απλός τρόπος για να επιταχύνεις την διαδικασία είναι να αλλάξεις επεξεργαστή. Η μετατροπή αυτή εξαρτάτε άμεσα από την ταχύτητα της cpu σου. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να χρησιμοποιεί την vga για την μετατροπή αυτή. Για γενικές μετατροπές και από dvd σε avi υπάρχουν, για μετατροπή σε dvd δεν ξέρω κάτι.
vradipous1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 επεξεργαστή δεν μπορώ να αλλάξω γιατί έχω μόνο laptop.όσο για την έκδοση 4 του προγράμματος την είχα βρεί κάπου αλλά δεν θεώρησα σκόπιμο να την κατεβάσω.Τώρα θα την κατεβάσω να δω πόσο γρηγορότερα πάει. Thx σε όλους
evoracing Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Επεξεργαστή μπορείς να αλλάξεις...δες εδώ
vradipous1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Επεξεργαστή μπορείς να αλλάξεις...δες εδώ Θα το δω στο laptop μου..Πρέπει να το ανοίξω..Νόμιζα ότι ο επεξεργαστής είναι κολλημένος στην πλακέτα..Μπορεί να αλλάζει..Θα δω και θα σου πω. THX πάντως.
warewolf Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορεις να πειραματιστεις και με 2 παραμετρους του converxtodvd για μειωση του χρονου. 1) απενεργοποιησε το ''διπλο περασμα κωδικοποιησης'' αυτο θα μειωσει το χρονο στο μισο. 2) εγω επιλεγω για μετατροπη το Lanzos για καλυτερη ποιοτητα εικονας που ομως αργει παραπανω. Μπορεις να δοκιμασεις καποιο αλλο, οπως fast vso, κλπ Οι 2 παραπανω ενεργειες οπως ειναι φυσικο θα μειωσουν και την ποιοτητα του παραγομενου βιντεο, οποτε θελει λιγο πειραματισμο. Παρόλα αυτα, ειναι μια προχειρη λυση για να πειραματιστεις. Αν το παραγομενο αποτελεσμα σου αρεσει, αφου οι χρονοι θα εχουν μειωθει ισως αποφυγεις αλλαγη hardware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.