koslibpro Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα, που λετε ειχα συμφωνισει με εναν γνωστο να μου στειλει ενα ποσο χρηματων για καποιον λογο.Οποτε και σημερα το πρωι μου τα εστειλε ο ανθρωπος μεσω paypal,καιμου ηρθαν κανονικα στον λογαριασμο μου.Ομως μου ειχε ανοιχτο ενα κιτρινο τριγωνακι,το παταω και μου λεει οτι πρεπει να πω τι εχει γινει με αυτη την Transaction και μου ειχε 4-5 επιλογες για το αν εχει φτασει το προιον που του εστειλα η αν δεν εχει φτασει κτλπ και η τελευταια ελεγε nothing applies with me,οπου και την επελεξα καθως τιποτα απο τα παραπανω δεν εχει γινει.. οποτε και μου ζητησε να στειλω ενα Mail (μου εβγαλε αυτοματα το πεδιο να το συμπληρωσω) στο ατομο που μου τα εστειλε για να τον ενημερωσω(αποτι καταλαβα) οτι πηρα τα χρηματα. εστειλα το μειλ. απο τοτε ομως μου κραταει τα χρηματα απο τον λογαριασμο μου και μου λεει payment status:held και οταν παταω details της μεταφορας χρηματων μου λεει Being Reviewed By PayPal.. μπορει καποιος να μου εξηγησει τι εχει γινει..?εκανα κατι λαθος...? ευχαριστω εκ των προτερων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.