xlapatsas4000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 μετα απο την επαναφορα του συστηματος μου μεσω norton ghost back up, σε αρκετα προγραμματα εχω αυτο τι να κανω ? * τα εχω απεγκαταστησει κιολας....
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Επανεφερες απο ghost image και σου βγαζει αυτο ??? Το εχω κανει δεκαδες φορες χωρις τετοια. Το image ηταν σε σημειο που ο υπολογιστης ηταν μια χαρα ?
xlapatsas4000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Επανεφερες απο ghost image και σου βγαζει αυτο ??? Το εχω κανει δεκαδες φορες χωρις τετοια. Το image ηταν σε σημειο που ο υπολογιστης ηταν μια χαρα ? ναι απο ειονα του προγραμματος το εκανα ! η εικονα ειχε δημιουργηθει πριν 130 ημερες...τελικα βρηκα λυση εβαλα τα 40 updates απο το windows update και ειμαι μια χαρα τωρα !
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 ναι απο ειονα του προγραμματος το εκανα ! η εικονα ειχε δημιουργηθει πριν 130 ημερες...τελικα βρηκα λυση εβαλα τα 40 updates απο το windows update και ειμαι μια χαρα τωρα ! Πολυ παραξενο.Εγω παιρνω εικονα πιο τακτικα και κραταω δυο στο δισκο και ποτε δεν μου εκανε κολπακια.
xlapatsas4000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Πολυ παραξενο.Εγω παιρνω εικονα πιο τακτικα και κραταω δυο στο δισκο και ποτε δεν μου εκανε κολπακια. καθε ποτε λες να παιρνω ? για ενα μεγαλο διαστημα επαιρνα καθε σαββατο και εσβηνα την παλια, τωρα ομως μετα την επαναφορα το μηχανημα πεταει ενω πριν το κανω σερνωτανε...
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 καθε ποτε λες να παιρνω ? για ενα μεγαλο διαστημα επαιρνα καθε σαββατο και εσβηνα την παλια, τωρα ομως μετα την επαναφορα το μηχανημα πεταει ενω πριν το κανω σερνωτανε... Καθε 10ημερο παιρνω εγω και οπως ειπα κραταω δυο παλια image για την ...κακια την ωρα που καποιο παθει κατι.Μαλιστα σε αλλο δισκο οποτε και να παθει κατι ο δισκος με τα windows δεν εχω προβλημα.
xlapatsas4000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καθε 10ημερο παιρνω εγω και οπως ειπα κραταω δυο παλια image για την ...κακια την ωρα που καποιο παθει κατι.Μαλιστα σε αλλο δισκο οποτε και να παθει κατι ο δισκος με τα windows δεν εχω προβλημα. τωρα μου βγαζει κατι αλλο ομως ρε συ...σε 2-3 προγραμματα οταν τα παταω να ξεκινησουν δεν τα ανοιγει βγαζει εκεινο το μηνυμα το σοτιχειο .... σταματησε να λειτουργει, βαζω και την συμβατοτητα αλλα παλι τιποτα... ξερεις τιποτα ? βαριεμαι να κανω φορματ με τοσα προγραμματα,font στο φοτοσοπ και αλλα....
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 τωρα μου βγαζει κατι αλλο ομως ρε συ...σε 2-3 προγραμματα οταν τα παταω να ξεκινησουν δεν τα ανοιγει βγαζει εκεινο το μηνυμα το σοτιχειο .... σταματησε να λειτουργει, βαζω και την συμβατοτητα αλλα παλι τιποτα... ξερεις τιποτα ? βαριεμαι να κανω φορματ με τοσα προγραμματα,font στο φοτοσοπ και αλλα.... Αυτο δικαιολογειτε μονο αν το image που εχες παρει δεν ηταν με τον υπολογιστη να δουλευει ΟΚ. Για να το ξεκαθαρισουμε ...Μπουτερες με το cd και επελεγξες επαναφορα.Ετσι ???
xlapatsas4000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο δικαιολογειτε μονο αν το image που εχες παρει δεν ηταν με τον υπολογιστη να δουλευει ΟΚ. Για να το ξεκαθαρισουμε ...Μπουτερες με το cd και επελεγξες επαναφορα.Ετσι ??? ναι, και μετα επιλεγω την εικονα που ειχα μεσα στον hd, μια χαρα δουλευε, εχω κανει πολλες φορες αποκατασταση μεσω του προγραμματος και πρωτη φορα συμβαινει αυτο, ισως λογω του μεγαλου διαστηματος που περασε...γιατι δεν μπορω να χρησημοποιησω τωρα το ghost, εβαλα το acronis true image 2012 εχεις να επισημανεις κατι για αυτο ? ειναι καλο ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 ναι, και μετα επιλεγω την εικονα που ειχα μεσα στον hd, μια χαρα δουλευε, εχω κανει πολλες φορες αποκατασταση μεσω του προγραμματος και πρωτη φορα συμβαινει αυτο, ισως λογω του μεγαλου διαστηματος που περασε...γιατι δεν μπορω να χρησημοποιησω τωρα το ghost, εβαλα το acronis true image 2012 εχεις να επισημανεις κατι για αυτο ? ειναι καλο ? Εμενα δεν με εχει προδωσει ποτε το ghost και εχω μεινει σε αυτο.Υπαρχει μια "διαμαχη" αναμεσα σε χρηστες ghost και acronis. Πιστευω οτι και τα δυο ειναι καλα προγραμματα και απο εκει και περα ειναι θεμα ...γουστου.Και να βαλεις τωρα το acronis δεν μπορει να σε βοηθησει στο προβλημα σου.Σιγουρα δεν εινε θεμα χρονου γιατι σε pc φιλων που στηνω παιρνω ενα ghost και εχω κανει επαναφορα σε μεγαλυτερο χρονικο διαστημα.
xlapatsas4000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Εμενα δεν με εχει προδωσει ποτε το ghost και εχω μεινει σε αυτο.Υπαρχει μια "διαμαχη" αναμεσα σε χρηστες ghost και acronis. Πιστευω οτι και τα δυο ειναι καλα προγραμματα και απο εκει και περα ειναι θεμα ...γουστου.Και να βαλεις τωρα το acronis δεν μπορει να σε βοηθησει στο προβλημα σου.Σιγουρα δεν εινε θεμα χρονου γιατι σε pc φιλων που στηνω παιρνω ενα ghost και εχω κανει επαναφορα σε μεγαλυτερο χρονικο διαστημα. εβαλα το ακρινις για να παρω νεα εικονα, κατι αλλο εγινε αλλα δεν ξερω τι δεν πρεπει να ειναι θεμα χρονου, τελος παντον οταν κανω φορματ θα βαλω ξανα το κλασικο ghost !
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 εβαλα το ακρινις για να παρω νεα εικονα, κατι αλλο εγινε αλλα δεν ξερω τι δεν πρεπει να ειναι θεμα χρονου, τελος παντον οταν κανω φορματ θα βαλω ξανα το κλασικο ghost ! Ετσι !!!!! Σωσε πρωτα οτι αρχει εχεις που θα χαθουν φυσικα. Βαλε την εκδοση 15 που ειναι η πιο νεα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.