Gtelfon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια! ξερει κανεις πως μπορω να τυπωσω πολλες εικονες μεσα σε μια σελιδα? αυτο παλια γινοταν ευκολα, αλλα απο τοτε που εβαλα το lion το preview αλλαξε και δεν μου το κανει αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Θες να τις τυπώσεις σε χαρτί ή να τις βλέπεις όλες μαζί στο preview ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtelfon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Θες να τις τυπώσεις σε χαρτί ή να τις βλέπεις όλες μαζί στο preview ; να τυπωσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Τις επιλέγεις όλες και τις ανοίγεις με το Preview. Δίνεις cmd+P και πας στο μενού εκτύπωσης. Εκεί επιλέγεις Paper Size A4 και πατάς εκεί μου λέει Preview. Από το μενού που εμφανίζεται επιλέγεις Layout και στην επιλογή Pages per Sheet επιλέγεις όποιον αριθμό σου ταιριάζει καλύτερα. Μέχρι 16 ανά σελίδα A4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtelfon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Τις επιλέγεις όλες και τις ανοίγεις με το Preview. Δίνεις cmd+P και πας στο μενού εκτύπωσης. Εκεί επιλέγεις Paper Size A4 και πατάς εκεί μου λέει Preview. Από το μενού που εμφανίζεται επιλέγεις Layout και στην επιλογή Pages per Sheet επιλέγεις όποιον αριθμό σου ταιριάζει καλύτερα. Μέχρι 16 ανά σελίδα A4. Eυχαριστω!!! απο τοτε που εβαλα τα lion oλο χαζες μικροαλαγες εχουν και δεν τα βρισκω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι το κάνουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.