ilos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ για τα links, αλλά (χωρίς παρεξήγηση έτσι), πώς και επιμένεις για το ups; Εννοώ το σκεπτικό σου είναι μήπως γίνει καμιά διακοπή ενώ τρέχω κάποιο project που κρατάει πολλές ώρες; Προφανώς, αλλά και μόνο ως σταθεροποιητή τάσεως να το δεις, χωρίς αυξομειώσεις-αιχμές στην τάση και συνέχεια οδηγούμενο με καθαρό ημίτονο οι διατάξεις μέσα σε ένα psu θα αντέξουν περισότερο και δε θα δημιουργηθούν τόσο σοβαρά προβλήματα με την πάροδο του χρόνου (κλασικά φουσκωμένοι πυκνωτές στη mobo αν και αυτό πλεόν σπανίζει με dura-caps ή gold plated). Όσο για τις OEM εκδόσεις στους επεξεργαστές εγώ προσωπικά τις προτιμώ γιατί μπορώ απο πριν να δω το stepping σε αντίθεση με μερικές boxed.
Tsogkoku Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Το θέμα είναι ότι δε βλέπω να δίνουν πολλά μαγαζιά, τουλάχιστον δε βλέπω να έχουν oem εκδόσεις στα site τους (μιλάω πάντα για Παρίσι). Αυτό σημαίνει ότι δεν πουλάνε ή πιστεύεις ότι αν πάω από το μαγαζί μπορεί να έχουν; Έχω βρει μόνο εδώ σε 1-2 μαγαζιά oem i7 2600 (όχι ξεκλείδωτο), αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος να σου πω την αλήθεια αν το έχουν όντως, θα πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους για να σιγουρευτώ.
Cham Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δεν σου προτείνω τι να στήσεις εσύ,εγώ θα σου πω τι θα στήσω εγώ.. Απλά, Λιτά, Διαφορετικά. με μια εντελώς άλλη ματιά μετά από 20+ χρόνια στους υπολογιστές κ χωρίς παρωπίδες. Την τελευταία υλοποίηση που θα δεις εδώ > http://tonymacx86.blogspot.com/2011/06/building-sandy-bridge-customac.html σε Dual Boot Hackintosh με Dual Monitor. Κόστος γύρω στα 1500 ευρώ ( χωρίς τα μόνιτορ )εδώ στην Ελλαδισταν.. Μπορείς να κάνεις τις μικρές αλλαγές σου, μπορείς να πετάξεις αυτό το reply δεν τρέχει τίποτα..
Tsogkoku Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Χαχα. Κανένα πρόβλημα φίλε μου, γι' αυτό είμαστε εδώ για να συζητάμε το ψώνιο μας. Απλά είσαι άτυχος γιατί έπεσες σε μη-οπαδό της apple . Θα γούσταρα περισσότερο να το στήσω το μηχάνημα μόνος μου και θα τρέχει dual-boot win7 και ubuntu. Και μην ανησυχείς, έχω μάθει να μην πετάω τίποτα EDIT: Άσε που 1500 ευρώ είναι πολλά για μένα...
Cham Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Χαχα. Κανένα πρόβλημα φίλε μου, γι' αυτό είμαστε εδώ για να συζητάμε το ψώνιο μας. Απλά είσαι άτυχος γιατί έπεσες σε μη-οπαδό της apple . Θα γούσταρα περισσότερο να το στήσω το μηχάνημα μόνος μου και θα τρέχει dual-boot win7 και ubuntu. Και μην ανησυχείς, έχω μάθει να μην πετάω τίποτα EDIT: Άσε που 1500 ευρώ είναι πολλά για μένα... χαχαχα Ωραίος .. και triple boot γίνεται.. Όλο αυτό στο είπα ξέχωρα ότι πράγματι θέλω πολύ να το στήσω,(και εμένα μου λείπουν τα 1500) γιατί έπεφτα σε μια παγίδα παλιά να αγοράζω και να στήνω ότι πιο Hi_end και μετά να είμαι δέσμιος του ιδίου του δημιουργήματος μου.. Τώρα οι υπολογιστές στο μυαλό μου έχουν μόνο 3 Must.. να λειτουργούν απρόσκοπτα να έχουν ανοιχτά μυαλά κ ορίζοντες,και να μην προσβάλουν την αισθητική μου.. Καλά να περνάς εκεί που είσαι αν και αυτή την περίοδο είσαι από αυτούς που εμείς (τουλάχιστον εγώ) ζηλεύουμε λιγάκι..
Tsogkoku Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 χαχαχα Ωραίος .. και triple boot γίνεται.. Όλο αυτό στο είπα ξέχωρα ότι πράγματι θέλω πολύ να το στήσω,(και εμένα μου λείπουν τα 1500) γιατί έπεφτα σε μια παγίδα παλιά να αγοράζω και να στήνω ότι πιο Hi_end και μετά να είμαι δέσμιος του ιδίου του δημιουργήματος μου.. Τώρα οι υπολογιστές στο μυαλό μου έχουν μόνο 3 Must.. να λειτουργούν απρόσκοπτα να έχουν ανοιχτά μυαλά κ ορίζοντες,και να μην προσβάλουν την αισθητική μου.. Καλά να περνάς εκεί που είσαι αν και αυτή την περίοδο είσαι από αυτούς που εμείς (τουλάχιστον εγώ) ζηλεύουμε λιγάκι.. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, να'σαι καλά. Η πλάκα είναι ότι τώρα που μιλάμε είμαι Αθήνα για να δώσω το τελευταίο μου μάθημα για πτυχίο . Η κατάσταση στην Αθήνα είναι όντως αρκετά άσχημη, αλλά αυτό είναι άλλη και δυστυχώς πιο δυσάρεστη κουβέντα...Πάντως Παρίσι θα ήταν η καλύτερή σου, παντού apple (έχει τεράστιο μερίδιο αγοράς)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα