Προς το περιεχόμενο

απορία-δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό

Adon1s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα

μπήκα στο router για να αλλάξω τον κωδικό , και χάζευα στις υπόλοιπες καρτέλες . άσχετο που δεν έχω ιδέα περι τίνος πρόκειται..

τέλοσπάντων , βρήκα αυτό

μπήκα στον γουγλη και πάτησα ip locator , και η ΙΡ στον κύκλο βρέθηκε οτι ανήκει σε υπολογιστή κάπου προς Λαμία

τι παίζει ??

πρέπει να πάρω κάποια μέτρα ασφάλειας ?

post-190624-0-96492900-1315566905_thumb.png

Δημοσ.

n ip Που βλεπω μαλλον δεν ειναι η δικια σου αλλα πρεπει να ειναι του bbras που συνδεεσαι .

αναλογως τον Provider και που εχει bbras μπορει να φαινεται οτι εισαι στην λαμια και εσυ να εισαι 10 χωρια πιο κατω.

οπως πχ σε αλλες εταιρειες ο bbras μπορει να ειναι αθηνα και ο αλλος να ειναι κρητη.οποτε τζαμπα ανησυχεις.ακομα και λαμια να εισαι ολοκληρη λαμια δεν λεει κατι.κανεις δεν μπορει να βρει με μια Ip που ακριβως εισαι εκτος αν δουλευει η στον ote η σε καποιον Provider.

και συν οτι βλεπουν την wan ip σου και πρεπει να γινει tracert για να δειςκατι παραπανω

και για να το δεις με παραδειγμα

ζηταω να κανω trace το site της forthnet

C:\Documents and Settings\onsite>tracert www.forthnet.gr

Tracing route to www.forthnet.gr [193.92.150.50]

over a maximum of 30 hops:

1 91 ms 102 ms 97 ms dsldevice.lan [192.168.1.254]

2 31 ms 30 ms 30 ms bbras-llu-kln-15L0.forthnet.gr [194.219.239.3]

3 31 ms 31 ms 30 ms 213.16.247.1

4 33 ms 31 ms 31 ms core-ath-08G4-0-0.forthnet.gr [212.251.94.5]

5 32 ms 32 ms 31 ms serv-ath-02.forthnet.gr [194.219.227.206]

6 31 ms 30 ms 30 ms www.forthnet.gr [193.92.150.50]

το πρωτο ειναι το ρουτερ μου.

το δευτερο ειναι ο bbras αυτο που ειδες.αυτος φαινεται σε tracert.Η wan ip μου δεν φαινεται καπου.αυτα.μην αγχωνεσαι τζαμπα ανησυχεις.ο bbras αυτος πχ ειναι kln αλλα εγω δεν ειμαι στον κολωνο αλλα ειναι σε αλλη περιοχη.απλα στην λαμια σου φαινεται ισως πιο κοντα γιατι ετυχε να εισαι μεσα στην λαμια μαλλον.και σε χωριο να ησουν εκει κοντα το ιδιο θα σου βγαζε λαμια.δεν υπαρχουν 200 bbras ουτε ενας για καθε περιοχη.μπορει και αθηνα ακομα να σου βγαζε:P

Δημοσ.

οκ thanks :)

για την ιστορία , μένω Θεσσαόνίκη και εχω κάνει συνδεση ιντερνετ με το Διοδος που για τους φοιτητες ειναι φτηνοτερα τα πακετα κλπ , αλλα εχω προσέξει όσες φορ'ες (2-3) εψαξα να δω τι ΙΡ έχω , οτι μπαινοντας σε μια σελίδα locator δείχνει οτι ο υπολογιστής μου είναι μέσα στο πανεπιστήμιο :) σημερα ειδα οτι "είμαι" λιγο πιο κάτω απο το υπουργειο Μακεδονίας-Θράκης.

Τεσπα , εχω την εντύπωση οτι ο υπολογιστης μου δείχνει οτι ανήκει στο ΑΠΘ , και εχω ετσι προσβαση στα περιοδικα και τις σελίδες που εχει συνδρομή το ΑΠΘ και η σχολή μου για να κανω εργασίες κλπ

Δημοσ.

οκ thanks :)

για την ιστορία , μένω Θεσσαόνίκη και εχω κάνει συνδεση ιντερνετ με το Διοδος που για τους φοιτητες ειναι φτηνοτερα τα πακετα κλπ , αλλα εχω προσέξει όσες φορ'ες (2-3) εψαξα να δω τι ΙΡ έχω , οτι μπαινοντας σε μια σελίδα locator δείχνει οτι ο υπολογιστής μου είναι μέσα στο πανεπιστήμιο :) σημερα ειδα οτι "είμαι" λιγο πιο κάτω απο το υπουργειο Μακεδονίας-Θράκης.

Τεσπα , εχω την εντύπωση οτι ο υπολογιστης μου δείχνει οτι ανήκει στο ΑΠΘ , και εχω ετσι προσβαση στα περιοδικα και τις σελίδες που εχει συνδρομή το ΑΠΘ και η σχολή μου για να κανω εργασίες κλπ

επειδη περνατε ολοι μαλον απο καποιο να το πω απλα router του πανεπιστημιου που εχει μια συγκεκριμενη ip για αυτο στο βγαζει αυτο.αλλα οτι εισαι θεσσαλονικη πχ παλι δεν λεει κατι.οκ ειναι μια ευρυτερη περιοχη.οποτε το σφαλμα μπορει να ειναι απο μικκρο μεχρι τεραστιο.μπορει πχ να μπεις με proxy και να σου βγγαλει οτι εισαι στην αμερικη.

Διaβάζοντας το παρακάτω θα καταλάβεις πως βρίσκουν αυτά τα στοιχεία και, αν, πότε και γιατί είναι ή δεν είναι ακριβή αυτά τα στοιχεία.

Internet Geolocation and Evasion

τεραστιο Pdf

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...