Προς το περιεχόμενο

Συνθεση εως 350-400€

ultrobyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Τα φωτα σας παρακαλω θελει ενας φιλος pc αποκλειστικα απο το getitnow εως 350-400 μονο το κουτι με τα παρελκομενα και με δυνατοτητα μιας καποιας μικρης αναβαθμισης μελλοντικα. Η χρηση θα ειναι απλη,internet,ταινιες,downloading και παχνιδακια για τα πιτσιρικια του τυπου miniclip,facebook etc. Οθονη κ περιφερειακα υπαρχουν ηδη.

Ευχαριστουμε πολυ!!

Δημοσ.

index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=67076

τωρα αν μπορεσουν τα παιδια να χωσουν καμια καρτα ανεξαρτητη δεν ξερω!

ΑΚΥΡΟ ειπες getitnow το ξεχασα αλλα δες να παρετε μια ιδεα...

Δημοσ.

Thermaltake V4

AMD Athlon II X4 645 / 3,1 GHz

Gigabyte GA-MA770T-UD3 - AMD 770

ATI Radeon HD 6450 512Mb

Kingston ValueRAM 4gb 1333mhz DDR3

Corsair Builder Series CX430 V2 430 Watt

WD Caviar Blue WD5000AAKX - 500 GB

Sony Optiarc AD-7260S

Συνολο ~390€

Σε αυτα τα χρηματα και απο αυτο το μαγαζι ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει καποιος

Δημοσ.

index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=67076

τωρα αν μπορεσουν τα παιδια να χωσουν καμια καρτα ανεξαρτητη δεν ξερω!

ΑΚΥΡΟ ειπες getitnow το ξεχασα αλλα δες να παρετε μια ιδεα...

φίλε μου μπορείς να κάνεις μια σύνθεση δικιά σου και οχι να παίρνεις τις ήδη υπάρχουσες...

η σύνθεση πού πρότεινες υπάρχει ακριβώς η ίδια εδώ.

Δημοσ.

φίλε μου μπορείς να κάνεις μια σύνθεση δικιά σου και οχι να παίρνεις τις ήδη υπάρχουσες...

η σύνθεση πού πρότεινες υπάρχει ακριβώς η ίδια εδώ.

το ξερω βρε! :P απλα ηταν παρομοια θεματα και εβαλα την συνθεση της καρμεν αλλα μετα ειδα το "getitnow"... ετσι κι αλλιως πουθενα δεν λεω οτι ειναι δικια μου η συνθεση! :whistle:

Δημοσ.

ΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛ

Θα κατοχυρώνουμε και συνθέσεις τώρα..

Οχι οτι είναι απίθανο να συνθέσουν δυο διαφορετικά άτομα την ίδια σύνθεση, αλλά και να το πήρε απο το post του Karmen, πραγματικά τι πειράζει? Σοβαρά..

Δημοσ.

ΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛ

Θα κατοχυρώνουμε και συνθέσεις τώρα..

Οχι οτι είναι απίθανο να συνθέσουν δυο διαφορετικά άτομα την ίδια σύνθεση, αλλά και να το πήρε απο το post του Karmen, πραγματικά τι πειράζει? Σοβαρά..

δεν είπα ότι κατοχυρώνουμε συνθέσεις, απλά μπορούμε να αναφέρουμε ότι ήδη υπάρχει μια σύνθεση σε αυτό το post

και δεν πειράζει... μόνο τα φασόλια πειράζουν :P

Δημοσ.

Η βλακεία πειράζει. Τα φασόλια κάνουν καλό.

υγ. Εμένα θα μου άρεσε -επειδή υπάρχουν καθημερινά νεα θέματα του στυλ pc με budget χχχ- να υπάρχει ενα sticky με συνθέσεις διαφορετικών budgets.

Δημοσ.

Η βλακεία πειράζει. Τα φασόλια κάνουν καλό.

υγ. Εμένα θα μου άρεσε -επειδή υπάρχουν καθημερινά νεα θέματα του στυλ pc με budget χχχ- να υπάρχει ενα sticky με συνθέσεις διαφορετικών budgets.

σωστο κ αυτο η να υπαρχει ενας οδηγος, αλλα απο την αλλη αλλαζουν συνεχεια οι τιμες,οι διαθεσιμοτητες, βγαινουν νεα κομματια κτλ. Kαλη ιδεα παντως.

Υ.Γ ευχαριστω τον paok4dim για την συνθεση του! ΟΦΗ+ΠΑΟΚ brothers :P

Δημοσ.

Εμένα θα μου άρεσε -επειδή υπάρχουν καθημερινά νεα θέματα του στυλ pc με budget χχχ- να υπάρχει ενα sticky με συνθέσεις διαφορετικών budgets.

Ενδιαφερον ιδεα μαλιστα εκτος απο budget μπορει να περιλαμβανει και αλλες "επιλογες" οπως: gaming, server, media pc κλπ

ultrobyr δεν κανει τπτ ΠΑΟΚ κ ΟΦΗ μαζι για μια ζωη!!!! ;)

Δημοσ.

Ναι ίσως μπορεί να χωριστεί και ανα κατηγορία.. ετσι κι αλλιώς το αν είναι gaming ή γραφείου συνδέεται άμεσα με την τιμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...