ultrobyr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα σε ολους. Τα φωτα σας παρακαλω θελει ενας φιλος pc αποκλειστικα απο το getitnow εως 350-400 μονο το κουτι με τα παρελκομενα και με δυνατοτητα μιας καποιας μικρης αναβαθμισης μελλοντικα. Η χρηση θα ειναι απλη,internet,ταινιες,downloading και παχνιδακια για τα πιτσιρικια του τυπου miniclip,facebook etc. Οθονη κ περιφερειακα υπαρχουν ηδη. Ευχαριστουμε πολυ!!
Dbzakias2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 τωρα αν μπορεσουν τα παιδια να χωσουν καμια καρτα ανεξαρτητη δεν ξερω! ΑΚΥΡΟ ειπες getitnow το ξεχασα αλλα δες να παρετε μια ιδεα...
paok4dim Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Thermaltake V4 AMD Athlon II X4 645 / 3,1 GHz Gigabyte GA-MA770T-UD3 - AMD 770 ATI Radeon HD 6450 512Mb Kingston ValueRAM 4gb 1333mhz DDR3 Corsair Builder Series CX430 V2 430 Watt WD Caviar Blue WD5000AAKX - 500 GB Sony Optiarc AD-7260S Συνολο ~390€ Σε αυτα τα χρηματα και απο αυτο το μαγαζι ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει καποιος
billst21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 τωρα αν μπορεσουν τα παιδια να χωσουν καμια καρτα ανεξαρτητη δεν ξερω! ΑΚΥΡΟ ειπες getitnow το ξεχασα αλλα δες να παρετε μια ιδεα... φίλε μου μπορείς να κάνεις μια σύνθεση δικιά σου και οχι να παίρνεις τις ήδη υπάρχουσες... η σύνθεση πού πρότεινες υπάρχει ακριβώς η ίδια εδώ.
Dbzakias2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 φίλε μου μπορείς να κάνεις μια σύνθεση δικιά σου και οχι να παίρνεις τις ήδη υπάρχουσες... η σύνθεση πού πρότεινες υπάρχει ακριβώς η ίδια εδώ. το ξερω βρε! απλα ηταν παρομοια θεματα και εβαλα την συνθεση της καρμεν αλλα μετα ειδα το "getitnow"... ετσι κι αλλιως πουθενα δεν λεω οτι ειναι δικια μου η συνθεση!
orotoi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 ΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛ Θα κατοχυρώνουμε και συνθέσεις τώρα.. Οχι οτι είναι απίθανο να συνθέσουν δυο διαφορετικά άτομα την ίδια σύνθεση, αλλά και να το πήρε απο το post του Karmen, πραγματικά τι πειράζει? Σοβαρά..
billst21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 ΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛ Θα κατοχυρώνουμε και συνθέσεις τώρα.. Οχι οτι είναι απίθανο να συνθέσουν δυο διαφορετικά άτομα την ίδια σύνθεση, αλλά και να το πήρε απο το post του Karmen, πραγματικά τι πειράζει? Σοβαρά.. δεν είπα ότι κατοχυρώνουμε συνθέσεις, απλά μπορούμε να αναφέρουμε ότι ήδη υπάρχει μια σύνθεση σε αυτό το post και δεν πειράζει... μόνο τα φασόλια πειράζουν
orotoi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Η βλακεία πειράζει. Τα φασόλια κάνουν καλό. υγ. Εμένα θα μου άρεσε -επειδή υπάρχουν καθημερινά νεα θέματα του στυλ pc με budget χχχ- να υπάρχει ενα sticky με συνθέσεις διαφορετικών budgets.
ultrobyr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Η βλακεία πειράζει. Τα φασόλια κάνουν καλό. υγ. Εμένα θα μου άρεσε -επειδή υπάρχουν καθημερινά νεα θέματα του στυλ pc με budget χχχ- να υπάρχει ενα sticky με συνθέσεις διαφορετικών budgets. σωστο κ αυτο η να υπαρχει ενας οδηγος, αλλα απο την αλλη αλλαζουν συνεχεια οι τιμες,οι διαθεσιμοτητες, βγαινουν νεα κομματια κτλ. Kαλη ιδεα παντως. Υ.Γ ευχαριστω τον paok4dim για την συνθεση του! ΟΦΗ+ΠΑΟΚ brothers
orotoi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ε ναι προφανώς θα ανανεώνεται ανα τακτά χρονικά διαστήματα.. (ενα edit υπόθεση είναι)
paok4dim Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα θα μου άρεσε -επειδή υπάρχουν καθημερινά νεα θέματα του στυλ pc με budget χχχ- να υπάρχει ενα sticky με συνθέσεις διαφορετικών budgets. Ενδιαφερον ιδεα μαλιστα εκτος απο budget μπορει να περιλαμβανει και αλλες "επιλογες" οπως: gaming, server, media pc κλπ ultrobyr δεν κανει τπτ ΠΑΟΚ κ ΟΦΗ μαζι για μια ζωη!!!!
orotoi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι ίσως μπορεί να χωριστεί και ανα κατηγορία.. ετσι κι αλλιώς το αν είναι gaming ή γραφείου συνδέεται άμεσα με την τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.