Προς το περιεχόμενο

Facebook status....παλι -_-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω βασικα δε καταλαβαινω γιατι να πηγαινουν μαζι του αντρες. Αμα θελουν γυναικα, ας βρουν κανονικη, οχι καχεχτυπο γυναικας.

• Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω βασικα δε καταλαβαινω γιατι να πηγαινουν μαζι του αντρες. Αμα θελουν γυναικα, ας βρουν κανονικη, οχι καχεχτυπο γυναικας.

Τι γιατι?Γιατι ειναι γκευ!Αν μπεις σε σελιδες αγγελιων κτλ θα δεις ποσοι παντρεμενοι ψαχνουν να πηδηξουν 20χρονα!

Link Μα πως δινεις τοσα λεφτα για ενα στυλο:confused:....Πρεπει να εχει πολυυυυ δουλεια το παιδι.

Δημοσ.

Με τοση διαφημιση που του εχουμε κανει, θα εχει πολλα ραντεβου η ψωναρα :devil:

να κλεισετε ομαδικο τοτε,θα σας βγει πιο φτηνα

Δημοσ.

Πραγματικα ουτε αυτη που το γραψε δε πρεπει να καταλαβε τι ειπε:whistle:

αντρας το εγραψε!

επισης εγραψε: To gemato krevati kai i gemati kardia... exoun megali apostash...! Min sou pw oti einai kai akrivws antitheta....! Opote agapi mou, se afti tin periptwsh..... dialegeis ti thes!!! ♥

Δημοσ.

να κλεισετε ομαδικο τοτε,θα σας βγει πιο φτηνα

Δεν νομιζω πως ειμαι του γουστου του, μου λειπει καποιος βασικος εξοπλισμος B)

Δημοσ.

Με τοση διαφημιση που του εχουμε κανει, θα εχει πολλα ραντεβου η ψωναρα :devil:

Α παει και στο Dierre,αρα δουλευει για να βγαλει τα διδακτρα του...αντε ολοι αμεσως.

Δημοσ.

Α παει και στο Dyrre,αρα δουλευει για να βγαλει τα διδακτρα του...αντε ολοι αμεσως.

Κυριολεκτικα με τον ιδρωτα του κορμιου του βγαζει τα διδακτρα ! Βρε συ νομιζα πως το Deree ειναι σοβαρο κολεγιο.. τι στο καλο πια...

Δημοσ.

Στο site του ειναι....καιγεστε ολοι εεεεε...περιμενετε Link

χαχαχαχ, δεν το είχα δει αυτό. The horror. :shock:

Δημοσ.

Στο site του ειναι....καιγεστε ολοι εεεεε...περιμενετε Link

φανταστειτε λοιπον ενα ωραιο ζευγαρι με 2 τετοιους, παντρεμενους, να υιοθετουν ενα παιδακι.. :P

το παιδι θα μεγαλωσει με σωστα προτυπα και το περιβαλλον δε θα το επηρεασει καθολου .. i rest my case

Δημοσ.

spacecraft μη τα βαζεις ολα σε ενα τσουβαλι....Δεν ειναι ολοι οι γκευ εκδηδωμενοι κτλ.Σαυτον κανεις δε θα εδινε παιδι να το μεγαλωσει.

Δημοσ.

Τι γιατι?Γιατι ειναι γκευ!Αν μπεις σε σελιδες αγγελιων κτλ θα δεις ποσοι παντρεμενοι ψαχνουν να πηδηξουν 20χρονα!

Ναι ρε παιδι μου, αλλα τουτο δω κανει μονο για λεσβιες. Αν ο αλλος γουσταρει να πηδηξει αγορι, θα βρει αγορι, αυτο θελω να σου πω. Αυτος ειναι θυληκοτερος κι απο γυναικα, πως θα παει ο gay μαζι του?

on-topic(μολις το ειδα):

"Το facebook μολις γνωστοποιησε το κιγκλιδωμα τις τιμης για τους συδρομητες:$9,99 για τους χρυσους συνδρομητες καθε μηνα,$6,99 για τους ασημενιους συνδρομητες καθε μηνα,$3,99 για τους χαλκινους συνδρομητες καθε μηνα.Δωρεαν αν το αντιγραψεις και το διμοσιευσεις πριν τα μεσανυχτα!Οταν αυριο το πρωι θα συνδεθεις θα παρακινηθεις για τις πληροφοριες πληρωμων...Ειναι επισημο γιατι ηταν και στις ειδησεις.Το Facebook θα αρχισει να αλλαζει λογου τις αλλαγες του καινουριο του προφιλ...Αν το αντιγραψεις στον τοιχο σου η εικονα σου θα γινει μπλε και το Facebook θα ειναι δωρεαν...Σας παρακαλω διαδωστε αυτο το μηνημα αλλιως ο λογαριασμος σας θα διαγραφει αν δεν πληρωσετε!!!!"

Δημοσ.

φανταστειτε λοιπον ενα ωραιο ζευγαρι με 2 τετοιους, παντρεμενους, να υιοθετουν ενα παιδακι.. :P

το παιδι θα μεγαλωσει με σωστα προτυπα και το περιβαλλον δε θα το επηρεασει καθολου .. i rest my case

Είναι το ίδιο ακριβώς με το να κάνει παιδί η Μενεγάκη ας πούμε. Και έχει 2-3, πόσα έχει. I'm sorry for them.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...