Προς το περιεχόμενο

Facebook status....παλι -_-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε τι να πω μονο αηδια μου προκαλει τιποτα αλλο.Αλλα για να βγαζει τοοοοσα λεφτα φανταστητε τι ανωμαλια υπαρχει και ποσοι π.χ. κρυφοι γκει πενηνταριδες με οικογενεια τον εχουν πηδηξει.Αξιολυπητος....

• Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μου αρεσει που κοροιδευει οσες δεν εχουν blackberry , φτωχιες τι λεει, και οτι ο καθενας παιρνει ενα iphone με πιστωτικη, α ρε τι ψωνια κυκλοφορουν ...

Δημοσ.

Και μου αρεσει που κοροιδευει οσες δεν εχουν blackberry , φτωχιες τι λεει, και οτι ο καθενας παιρνει ενα iphone με πιστωτικη, α ρε τι ψωνια κυκλοφορουν ...

Σου λεει κατι "επιπεδο υπο το μηδεν" ;

Δημοσ.

εγω δεν εχω ουτε blackberry oute iphone

αλλα ουτε aids εχω :devil:

Δεν ειναι αναγκη να εισαι "gay" για να πιασεις HIV. Παντος, μεγα νουμερο ο τυπος.

• Moderators
Δημοσ.

ας μην γινομαστε κακοι. το ψωμι του βγαζει. δε νομιζω οτι ειχε πολλες επιλογες αλλωστε.η πορνη η ψοφος απο την πεινα.

Mε 60 κιλα στα 1,83 και το υπολοιπο background, μαλλον επελεξε both.

Δημοσ.

ας μην γινομαστε κακοι. το ψωμι του βγαζει. δε νομιζω οτι ειχε πολλες επιλογες αλλωστε.η πορνη η ψοφος απο την πεινα.

Κοίταξε να δεις,εχω φιλη που ειναι πόρνη,στη ζωη της ομως δεν ειναι έτσι.

Το πρόβλημα δεν ειναι τοσο το επάγγελμα ή οτι ειναι γκέι,απλα ξεπουλάει τον εαυτό του,

τα ιδια θα έλεγα και για μια γυναίκα.

Δημοσ.

Παντως για το μεγεθος που λετε,ειδα μια φωτο που ειναι γυμνος και ειναι extra large :wub:...αν και ετσι οπως ειναι δε του φαινεται.

Δημοσ.

Παντως για το μεγεθος που λετε,ειδα μια φωτο που ειναι γυμνος και ειναι extra large :wub:...αν και ετσι οπως ειναι δε του φαινεται.

κλεισε ραντεβού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...