Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με optimus 2x

Dionpetrucci

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω αγοράσει το optimus 2x εδώ και κανα μήνα, και (εκτώς απο το γεγονός οτι μάλλον με κάποιο τρόπο η μπαταρία απλά ξεχνάει να πέσει και πέφτει απότομα μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα-σταματάει να λειτουργεί μάλλον η ένδειξη) κάποιες φορές, ενώ είναι φορτισμένο απο το απόγευμα, το βράδυ πέφτω για ύπνο κ όταν ξυπνάω, το τηλέφωνο είναι κλειστό, και όταν το ανοίγω μου λέει οτι η μπαταρία είναι άδεια....Δεν κάνω τρελή χρήση απο εφαρμογές, ούτε το λιώνω στο Ιντερνετ, ούτε ιδιαίτερα πολύ παίζω παιχνίδια... Δεν είναι rooted, είναι σε version v10c και αυτό γιατί δεν μου κάνει το v10d που δεν ξέρω τον λόγο γιατί, ούτε στο pc ούτε απο το κινητό μέσω wi fi.Η φόρτιση της μπαταρίας έγινε κανονικά την πρώτη φορά,8 ώρες, και δεν νομίζω να φταίει η μπαταρία γιατί δεν το κάνει πάντα.Μου έχει κρατήσει και 2 μέρες χωρίς φόρτιση. Καμιά βοήθεια παρακαλώ ;;

Δημοσ.

Κατεβασε το spare parts απο το μαρκετ και δες αν σου δουλευει. ΑΝ σου δουλευει δες στο battery history στο patial wake αν εχει καποια εφαρμογη που δεν αφηνει το κινητο να "κοιμηθει".

Επισης τσεκανε αν το "2g μονο" ειναι ενεργοποιημενο στο ασυρματο και δικτυα -> δικτυα κινητης τηλεφωνιας και το τικ κουτακι και η μπαρα. Λογο κακιστου 3g δικτυου στην ελλαδα τρωει πολυ την μπαταρια αν αλλαζει αυτοματα απο 3g σε 2g και αντιστροφα ολη την ωρα αν εχει κατσει σε περιεργο σημειο το κινητο.

Το ιστορικο τι σου γραφει στην μ[αταρεια?

Δημοσ.

Όλα αυτά που ανέφερες τα είχα κάνει. Κατέβασα το spare parts και έδειξε τα εξείς τα οποία κίνησαν την περιέργιά μου:

nvrm_daemon,car home τρώνε την περισσότερη μπαταρία.

Τώρα στη "μερική χρήση αφύπνισης" είναι οι κλήσεις και το σύστημα android κατα κύριο λόγο.

Το ιστορικό της μπαταρίας λέει:

Λειτουργία 15%

ενεργή οθόνη 7,8%

ενεργό τηλέφωνο 2.1%

wifi on 2,5%

wifi running 2,5%

bluetooth on 0.1%

Λες να το rootάρω και να κάνω freeze κάποιες εφαρμογές??

Δημοσ.

Επίσης, ενώ είναι ανοιχτό με σήμα και όλα καλά, με παίρνουν τηλέφωνο, σε εκείνους καλεί κανονικά και εμένα ούτε χαμένες κλήσεις, ούτε αναπάντητες ούτε τίποτα δε μου έρχεται....Όλα αυτά τα προβλήματα είναι του κινητού??

Δημοσ.

κατι δεν παει καλα σιγουρα ^^

τι baseband εχεις? "εκδοση βασικης μορφης" το λεει στις πληροφοριες τηλεφωνου. Υπαρχει περιπτωση να αγορασες τηλεφωνο εισαγωγης και η 10c να ειναι η 10b vodafon. η 10c εχει κανονηκα baseband που τελειωνει σε 622. H 10d σε 725.

2 λυσεις εχεις. 1ον το πας στο service και τους λες τι προβληματα εχεις. Δεν αποκλειεται να εχει καποιο hardware προβλημα ή να εχεις baseband για ισπανια πχ.

2ον ακολουθεις τον οδηγο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3607380#post3607380 για να επιστρεψεις σε ελληνικο 10A και να κανει κανονικο upgrade σε 10d οποτε θα δεις μονος σου αν συμπεριφερετε το κινητο οπως πρεπει.

Σου προτεινω το 1ο μιας και δεν εχεις κανει root ακομα. Αν ειχες κανει root θα σου προτεινα το 2ο.

Δημοσ.

1035.21_20110405 λέει. Είναι v10c. Κ απ ότι κατάλαβα είναι εισακτέο ή απο Ολλανδία, ή απο Γερμανία..

Να ρωτήσω.. Εαν ακολουθήσω βήμα βήμα τις εντολές για root και γι αυτό που μόλις μου έστειλες, υπάρχει κάποια περίπτωση να πάθει κάποια ζημειά το τηλέφωνο?? Γιατί σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το κάνω root, γιατί απ ότι έχω ακούσει το ελληνικό service της LG είναι λιγάκι απαράδεκτο, και δε θέλω να μπλέξω και να πάρω το κινητό πίσω σε κανενα μήνα, γιατί θα έχει αρχήσει εξεσταστική και θα είμαι εκτώς αθηνών...

Δημοσ.

εχεις 10b rebranded σε 10c γι αυτο εχεις προβληματα μαλλον.  Το service της lg ειναι πολυ καλο. Σε 1 το πολυ 2 μερες θα το παρεις. Πήγαινε τους το η παρτους τηλ να σου στειλουν courier δωρεάν. Αν το πας και το πάρεις μονος σου θα ναι καμια μερα max

Αν κανεις αυτο που σου έστειλα το φερνεις σε εργοστάσιακο ελληνικο (επιστροφη σε στοκ ρομ)

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο ρισκο μιας και ειναι το εργαλειο που χρησιμοποιουν στην lg ομως ποτε δεν ξερεις.

Για να καταλαβεις κανει reformat ολα τα partition του κινητου και τα ξαναγραφει. Πραγματικα εργοστασιακη κατάσταση οχι όπως το reset.

Δημοσ.

Ξεκινάω φουλ για root τότε. Έχω και κάποιες απορίες όμως:

1) εαν το rootάρω, θα μπορέσω να κάνω update κανονικά μόλις με το καλό βγεί το 2.3.4 μέσω του tool της LG, ή θα πρέπει να φορτώσω ρομ;;

2) έχει σημασία αν χρησιμοποιήσω z4root ή superoneclick, ή το αποτέλεσμα είναι το ίδιο;;

3) λες να περιμένω να βγει το 2.3.4 πρώτα μπας και λύσει τα προβλήματα;; Ή μήπως δεν θα αλλάξει τίποτα;; Γίνεται root αν αλλάξει η έκδοση του λογισμικού ή θα πρέπει να περιμένω να το "σπάσουν" για 2.3.4, όπως με το jailbreak;;

Δημοσ.

2.3.4 ειναι ιδη σπασμενο. Αν θες να μπεις στην διαδικασια του root κανε πρωτα αυτο που σου ειπα και κανε τα διαδοχικα updates μεχρι το 10d. Κανε root με το superoneclik.

Τελος κατεβασε απο το μαρκετ το clockworkmod για να μπορεσεις να περνας ρομς.

Η καλυτερη που εχω δοκιμασει εως τωρα ειναι η Cyanogenmod. Δεν δουλευει ομως το ραδιο και το a2dp bluetooth.

Πριν τα κανεις ολα αυτα πηγαινε μια βολτα απο το service ^^ ποτε δεν ξερεις.

Δημοσ.

Χίλια ευχαριστώ!!

Απλά μια διευκρίνιση: εαν rootάρω, στο μέλλον θα έχω τα official updates της LG (πχ 2.4) μέσω του tool, ή θα πρέπει να κάνω unroot για να τα κάνω;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...