finch Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που έχουν προτείνει αρκετές εφαρμογές που μου έχουν φανεί χρήσιμες. Τώρα θέλω τα φώτα σας. Έχω έναν Sata 3.5 δίσκο από windows pc. Ο δίσκος είναι χωρισμένος σε 2 partitions (1 partition έχει το OS (Win 7) και το δεύτερο partition έχει διάφορα αρχεία). Τώρα στον mac μπορώ να δω τα partitions μια χαρά. Η ερώτηση μου είναι, ξέρεις κανείς κάνα πρόγραμμα που να μπορώ να κάνω image το partition με τα windows για να το περάσω στο VMWare Fusion? η καποιον τρόπο ώστε να έχω το image του δίσκου στο Fusion? απλά να αναφέρω ότι θέλω να το κάνω με το Fusion και όχι με κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως Paraller Desktops ή Bootcamp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Η VMWare παρέχει δωρεάν εργαλείο για αυτή τη δουλειά αλλά προϋποθέτει πως θα έχεις 2 υπολογιστές, το Mac σου και έναν που θα τρέχει τα Windows που θέλεις να μετατρέψεις. Οι οδηγίες είναι εδώ: http://www.youtube.com/user/VMwareELearning#p/u/8/kZ04_L8gOiQ Αν μπορείς προσωρινά να βάλεις το δίσκο με τα Windows σε ένα PC και να κάνεις boot από αυτά, δε θα πρέπει να έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
finch Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ ωραία, ευχαριστώ. Είχα μια ελπίδα μήπως το γλύτωνα το windows pc και έκανα δουλειά μόνο με το δίσκο αλλά δε πειράζει μικρό το κακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Με κίνδυνο να απενεργοποιηθούνε τα windows και απώλεια ελεύθερου χώρου στο Mac και όχι 100% επιτυχία μπορείς να φτίαξεις ένα bootcamp partition με το bootcamp utility ίδιο σε μέγεθος και λίγο μεγαλύτερο,να κλωνοποιήσεις με κάποιο drive utility(clonezila π.χ) το windows image στο bootcamp partition και αφού περάσεις και τα bootcamp drivers να έχεις dual boot.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 και να κανεις μια ωραια ατμοσφαιρα με τους drivers... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.