Προς το περιεχόμενο

"Γδυσιμο"..στην διασκεδαση...

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω αρκετοι εχουν αρχισει να κατεβαζουν τιμες μπροστα στο φοβο του κλεισιματος...πριν ημουν για καφε 3 ευρωπουλακια!Θα μου πειτε γιατι 3 ευρω λιγα ειναι,αλλα σε σχεση με αλλα που εχουν δει τα ματια μου μια χαρα ηταν!

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενω οι ακριβες καφετεριες τα δηλωνουν και τα πληρωνουν ολα... :-(

Για αυτους λεει βρε :rolleyes: , οταν λεει το διπλανο μπαρ δεν εχει ξεκωλα ουτε ιδιοκτητη που τα κανει αυτα.

Δημοσ.

Εφοσον υπαρχουν ατομα που πληρωνουν 4+ ευρω τον καφε και 10+ ευρω το ποτο καλα κανουν και τα χρεωνουν τοσο. Το γιατι κατι τετοια μαγαζια ειναι μονιμα γεματα εν μεσω κρισης πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω.

O μεσος Ελληνας γιατι να παει να δωσει 10ευρω για μια μπυρα? τοσο ηλιθιος λαος ειμαστε πια? (αυτο ειναι ρητορικη ερωτηση :P)

Δημοσ.

Και 4.5 εχω πληρωσω τον καφε ... αλλα ειναι στο κεντρο και αμα δεν τα παρουν απο τον ελληνα, υπαρχουν και οι τουριστες :devil:

Δημοσ.

Συμφωνω οτι υπαρχουν κατι ...θηλυκα βαμπιρ αλλο πραμα....απο αλλου ομως ξεκινησε το topic και αλλου κατεληξε...Ε δεν μπορει να φταινε οι γυναικες για το υπερκερδος που βγαζουν μερικοι.... :mad:

Δημοσ.

Οι γυναικες ειναι η αιτια για ολο αυτο το πανηγυρι. Αν δεν ειχε γκομενετα να περιμενουν καλοπληρωτες και μαιντανους eager to please τοτε δεν θα υπηρχαν ολα αυτα. Ρωτα με τωρα να σε πω μεχρι τι ωρα σερβιρω κρεατα σε ποσους και καθε λογης τετοιους σε -καθημερινη- βαση (απλα φορτε υπαρχει Πεμτη, Παρασκευη και φυσικα all time favorite Σαββατο) και μετα το ξανασυζηταμε.

Δημοσ.

Περιεργο, εδω και ενα χρονο και κατι που δουλευω σε λαδαδικα και αριστοτελους η περιοχη εχει ρεμπεταδικα, μπουζουκια, καφε για ολους τους τυπους συμπεριλαμβανομενου και για μηχανοβιους, μπουγατσατζιδικα, κλαμπακια, ελληναδικα, ορθαδικα και αλλα τοσα. Οι ταβερνες βρισκονται Αθωνος, οχι λαδαδικα.

Λαδάδικα εγώ ξέρω από παλιά τα κομμάτια που ήταν βερίκοκο, 1900, μπαλκονάκι, βαρελάδικο, άμπια γιάλα (που το θυμήθηκα αυτό) κλπ. Να σου βάλω και απέναντι τα βρομιάρικα που είχε? Να στα βάλω. Απέναντι ήταν. Εσύ το γενίκευσες και μου έκανες λαδάδικα όλο το κέντρο της πόλης.

Πρόσφατα έτυχε να πάω και παντού είχε ταβέρνες (είχαν κόσμο) + κάτι τελειωμένα μπαράκια με εξαίρεση 1-2 που είχαν κόσμο. Αυτά με τις θείες δε τα μετράω καν.

Να μου πεις για περιοχή φράγκων, βαλαωρίτου κλπ να σου πω νταξ από κόσμο. Έχει μπόλικο. Και εκεί όμως πας με παντόφλα άνετα όπως και στα λαδάδικα.

Στα παλαιά λαδάδικα (με τη στενή έννοια) με παντόφλα δε πήγαινες ούτε για πλάκα. Θα σου έδινε ο πορτιέρης και το κούφωμα μαζί.

Για πάπια, τσουλούφι, παντελόνι σωλήνα, άσπρη κάλτσα ρακέτα, φλάι είχε ειδικά μαγαζιά όπως Κρίπτον, Βεργίνα, Αχίλλειον, πι όου κλπ

Τέτοιου είδους ενδυματολογικές διακρίσεις δε βλέπω πια να υπάρχουν σε μεγάλη έκταση.

Δημοσ.
Ρε που τις βρίσκετε όλες αυτές που σας τρώνε τα λεφτά. Υποψιάζομαι ότι είμαι υπερβολικά καλόβολη και χαλάει το ...image μου .

Πότε μου δεν εχω επιτρέψει σε γυναίκα να πληρώσει.Είτε παω στο Καστελόριζο για ψάρι, είτε πάρω κάτι μηδαμινό από τον δρόμο το πληρώνω....εχω δεν εχω λεφτά.Έτσι εχω μάθει κ γουστάρω.Για μένα δεν υφίσταται μίσα μίσα όταν η παρέα μου δεν έχει @@.

android.png

Δημοσ.

Πότε μου δεν εχω επιτρέψει σε γυναίκα να πληρώσει.Είτε παω στο Καστελόριζο για ψάρι, είτε πάρω κάτι μηδαμινό από τον δρόμο το πληρώνω....εχω δεν εχω λεφτά.Έτσι εχω μάθει κ γουστάρω.Για μένα δεν υφίσταται μίσα μίσα όταν η παρέα μου δεν έχει @@.

android.png

α ωστε ΕΣΥ χαλας τη πιατσα :devil:

Δημοσ.

Ρε που τις βρίσκετε όλες αυτές που σας τρώνε τα λεφτά. Υποψιάζομαι ότι είμαι υπερβολικά καλόβολη και χαλάει το ...image μου . :mrgreen:

Να, τα καλά κορίτσια...
Δημοσ.

με αφορμή εσένα θέλω να πώ (θα το έλεγα εξάλλου) οτι υπάρχουν πολλά στερεότυπα ανδροσύνης/μη ανδροσύνης κλπ πχ η γυναίκα ποτέ δεν πληρώνει

το αποτέλεσμα να το θεωρούν δεδομένο ανω αν τις πεις να πληρώσετε μισα μισα να σε θεωρήσει γιούφτο

εν ολίγοις , εμεις είναι που τις βάλαμε αέρα στα μυαλά και έχουν μάθει οτι "ετσι πρέπει"

γαμ.. τα κοινωνικά στερεότυπά μου δηλαδή

εγω απομακρύνομαι στα 50μετρα αν κοψω οτι αυτές είναι αυτης της νοοτροπίας γιατι τις βρίσκω πολυ ρηχές σαν προσωπικότητες

Δημοσ.

με αφορμή εσένα θέλω να πώ (θα το έλεγα εξάλλου) οτι υπάρχουν πολλά στερεότυπα ανδροσύνης/μη ανδροσύνης κλπ πχ η γυναίκα ποτέ δεν πληρώνει

το αποτέλεσμα να το θεωρούν δεδομένο ανω αν τις πεις να πληρώσετε μισα μισα να σε θεωρήσει γιούφτο

εν ολίγοις , εμεις είναι που τις βάλαμε αέρα στα μυαλά και έχουν μάθει οτι "ετσι πρέπει"

Ετσι ακριβώς είναι.

εγω απομακρύνομαι στα 50μετρα αν κοψω οτι αυτές είναι αυτης της νοοτροπίας γιατι τις βρίσκω πολυ ρηχές σαν προσωπικότητες
Και εγώ το ίδιο κάνω, αφού πρώτα την βάλω σε δοκιμή κανα δυο τρεις φορές και κόψω αντιδράσεις.

Δεν είναι για τα λεφτά, αλλα το γαμώτο, για τη νοοτροπία. Και εκατομμύρια να είχα στην τσέπη, πάλι το ίδιο θα έκανα. Και να έχω χρήμα δεν σημαίνει οτι θα ξοδεύω για να περνάει καλά η κάθε τσούλα που νομίζει οτι είναι έξυπνη. Είμαι πιο έξυπνος εγώ.

Αντίθετα, αν είναι καλό κορίτσι, το ευχαριστιέμαι να της τα πληρώνω κάθε τόσο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...