Προς το περιεχόμενο

"Γδυσιμο"..στην διασκεδαση...

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα το κολλημα που εχουν στα φθηνομαγαζα ειναι να μην ειναι πολλες ψψλες μαζεμενες. Αν εισαι γκομενα ή ο apd2215421 οπως και να πας δε νομιζω να σε πουν τιποτα.

Δημοσ.

Αν εισαι γκομενα ή ο apd2215421 οπως και να πας δε νομιζω να σε πουν τιποτα.

Κάτσε τώρα.

Εμένα γιατί να μη με πουν τίποτα?

Δημοσ.

Άρα καταλήγουμε ότι είναι θέμα παρέας και όχι θέμα μαγαζιού.

Δεν ειναι θεμα παρεας φιλε μου, ειναι θεμα "κουλτουρας" των μαγαζιων που τους προκαλουν να εχουν αυτην την συμπεριφορα. Οταν πληρωνω ενα γαμημενο red bull 8 ευρω (ναι ναι στη θεσσαλονικη σε οποιοδηποτε μαγαζι της παραλιακης και οχι μονο) ή μια corona ή mieler μπυρα το ιδιο, ε ενταξει σαλτα και γαμησου. Ειναι λογικο να ερχονται σε γενικες γραμμες μονο αυτοι που θελουν να τα ξοδεψουν. Τωρα θα με ρωτησεις "και εσυ γιατι πας εκει?" και θα σου απαντησω γιατι δεν θελω εστω και αυτες τις λιγες φορες που βγαινω με οποια παρεα μου κατσει (αναγκαστικα λογο της φυσης της δουλειας μου) να γινω ο σπαστης της παρεας αν αποφασισουν να πανε στο Χ μαγαζι. Απλα πλεον βρισκω προφασεις για να την κανω παντα ποιο γρηγορα πριν αρχισουν να πεφτουν οι ιδεες στο τραπεζι για το ποιο after θα παμε μετα.

Τα παραπανω δεν εστιαζονται μονο σε παρεες μου αλλα και το τι παρακολουθεις γυρω γυρω εκει που πας. Γενικα το 90% των μαγαζιων ειναι για μαιντανους και παντζουρογκομενετα.

Όποιος ξινιστεί τον τσαλάκωσα.

Τσαμπουκαδες στα λαδαδικα κομμενοι εκτος και αν εχεις ορεξη για ντραβαλα. Βεβαια στα λαδαδικα δυσκολα θα σε πει κανεις κατι οπως και να εισαι μιας και εχει -τα παντα- ολα.

Δημοσ.

... βγαινω με οποια παρεα μου κατσει (αναγκαστικα λογο της φυσης της δουλειας μου) ...

Άρα το πρόβλημα το έχεις λόγο παρέας. Αν είχες την παρέα που ήθελες δε θα υπήρχε και το πρόβλημα. Κάνω λάθος?

Η παρέα σου γουστάρει να πληρώνει 8ευρα. Ο ιδιοκτήτης το ξέρει και στη σφηνώνει. Όλα θέμα προσφοράς και ζήτησης είναι.

Στα λαδάδικα ταβέρνες έχει μόνο εδώ και κάτι χρόνια.

Δημοσ.

Άρα το πρόβλημα το έχεις λόγο παρέας. Αν είχες την παρέα που ήθελες δε θα υπήρχε και το πρόβλημα. Κάνω λάθος?

Η παρέα σου γουστάρει να πληρώνει 8ευρα. Ο ιδιοκτήτης το ξέρει και στη σφηνώνει. Όλα θέμα προσφοράς και ζήτησης είναι.

Δεν ειναι προβλημα παρεας γιατι δεν παμε μονο σε ενα μαγαζι. Εχω παει σε ολα τα μαγαζια του κεντρου (και οχι μονο) και η γενικη νοοτροπια ειναι αυτη, ειτε ειμαι μονος ειτε με παρεα.

Στα λαδάδικα ταβέρνες έχει μόνο εδώ και κάτι χρόνια.

Περιεργο, εδω και ενα χρονο και κατι που δουλευω σε λαδαδικα και αριστοτελους η περιοχη εχει ρεμπεταδικα, μπουζουκια, καφε για ολους τους τυπους συμπεριλαμβανομενου και για μηχανοβιους, μπουγατσατζιδικα, κλαμπακια, ελληναδικα, ορθαδικα και αλλα τοσα. Οι ταβερνες βρισκονται Αθωνος, οχι λαδαδικα.

Δημοσ.

Ας πάτε στο διπλανό μπαρ που έχει την μπύρα 3 ευρώ.

Αλλά ξέχασα εκεί δεν έχει τα ξέκωλα... ούτε τον ιδιοκτήτη που δεν έχει πληρώσει ένσημο στην ζωή του και δηλώνει 8000 εισόδημα στην εφορία.

Δημοσ.

Ας πάτε στο διπλανό μπαρ που έχει την μπύρα 3 ευρώ.

Αλλά ξέχασα εκεί δεν έχει τα ξέκωλα... ούτε τον ιδιοκτήτη που δεν έχει πληρώσει ένσημο στην ζωή του και δηλώνει 8000 εισόδημα στην εφορία.

ενω οι ακριβες καφετεριες τα δηλωνουν και τα πληρωνουν ολα... :-(

Δημοσ.

Τα γκομενάκια πάνε στα ακριβά για να σε "κόψουν", να δουν αν το φυσάς και τις πληρώνεις. Ο μαγαζάτορας το ξέρει οτι ξοδεύεις για να εντυπωσιάσεις τη γκόμενα και το εκμεταλλεύεται. Απλό είναι, και εννοείται οτι αυτές βλακείες τις βλέπεις μόνο στην Ελλάδα.

Με 8 ευρώ παίρνεις ένα ποτο σε μπάρ. Με 15 ένα ποτό σε κλάμπ.

Με 8 ευρώ τρως δύο σουβλάκια και πίνεις και μια μπύρα, ενώ με 15 τρως κοκορέτσι σε ταβέρνα.

Δεν σας φαίνεται κάτι στραβό σε όλα αυτά;

Οι σοβαρές κοπέλες δεν πάνε σε κλάμπ. Οι πιτσιρικές και οι αντε να μην πώ γκόμενες, πάνε, και περιμένουν να τους πληρώσεις και το δικό τους 15αρι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...