Προς το περιεχόμενο

"Γδυσιμο"..στην διασκεδαση...

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα κανουν λοιπον και γδυνουν, ισως ειναι καλη ευκαιρια σιγα σιγα να διαχωριστει ο κοσμος.

Με τα άλλα συμφωνώ. Οταν λες διαχωρισμός?

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tα ποτα ειναι πανάκριβα γιατι στην Ελλάδα δεν υπάρχει οπως στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού drinking culture. Αν σε χώρες όπως η Ρωσια, Ρουμανία, Γερμανία, Αγγλία κλπ είχανε τιμές όπως στην Ελλάδα ο κόσμος θα επαναστατουσε

drinking culture απευθυνετε κυριως στο τι πινει/παραγει ο καθε λαος και οχι στο που τα πινει.

τι επανασταση!!! οι πρωτες 2 δεν εχουν να φανε και θα τους ενοιαζε το πιωμα τους?!!

ο καθενας μπορει να επιλεγει που θα πηγαινει και τωρα. οποτε τι σημασια εχει τι κανουν οι x(οπως θελετε πειτε τους) και οι alternative?

Δημοσ.

Με τα άλλα συμφωνώ. Οταν λες διαχωρισμός?

Θελω να πω οι μαιντανοι με τους μαιντανους και οι αλλοι με τους αλλους. Οταν βγαινω ας πουμε εμενα δεν με αρεσει να ειμαι μαζι με μαιντανους και "κονσομασιονιστες". Δεν μπορω να ειμαι σε μια παρεα που θα εχει ας πουμε ενα ατομο το οποιο κανει διαγωνισμο με τους αλλους για το ποσα λεφτα μπορει να ξοδεψει σε ποτα και να εχω βλαμενογκομενετα γυρω μου να με θεωρουν γυφτο επειδη δεν ξοδεψα 100+ ευρω στα ποτα μου οπως εκαναν οι "αλλοι".

Αντε, να διαχωριστουμε να τελειωνουμε. Να ξερουμε και ποιο μαγαζι ειναι τι. Οπως τα μπουρδελα, τα καμπαρε, τα gay bar και δεν ξερω και γω τι αλλο να αποκτησουμε και "consomasion bar/ club". Over and out.

Δημοσ.

Εμένα με ενοχλεί πάντως ο διαχωρισμός μεταξύ τρεντυ και οι alternative.

Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει διαφορά. Το να θέλει κάποιος να ξεχωρίσει από το πλήθος για το Α ή Β λόγο είναι μια απολύτως ανθρώπινη συμπεριφορά.

Ο ένας ξοδεύει χρήμα για να κάνει το κομμάτι του.

Ο άλλος βάφει κόκκινο μαλλί για να κάνει το κομμάτι του.

Δημοσ.

Εγω παλι δεν γουσταρω καθολου. Θελω οταν παω σε ενα μαγαζι να ξερω πανω κατω τι να περιμενω. Αν παω σε καμπαρε δεν περιμενω εκπληξεις. Ξερω τι θα παιξει. Επισης αν παω σε ενα μαγαζι το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να με κοιταν σαν να με μειωνουν για το Χ, Ψ λογο. Σε κανενα αλλο μαγαζι δεν παιζει αυτο. Σε εστιατορια να παω ουτε θα κοιταξει κανεις προς το μερος μου και νερο να παρω μονο. Μονο σε αυτα τα μαγαζια που γδερνουν στις τιμες (for good reason) πεφτει τοσο "ελα να τις μετρησουμε" και εχουμε και τους κριτες απο διπλα για να μας κανουν να νοιωσουμε "ανετα".

Δημοσ.

"Σπιρτόυκουτο" γκαζι-πετραλωνα, με αξιοπρεπεις μουσικουλες και τη μπυρα βαρελισια στα 2,5 ευρω αν θυμαμαι καλα!

Δημοσ.

Σαν κόμπλεξ μου ακούγονται όλα αυτά.

Όταν πας κάπου εσύ κάθεσαι και κοιτάς ποιος ασχολείται μαζί σου?

Είναι λογικό να επιδιώκεις να βρίσκεσαι σε χώρους που ταιριάζουν με το στιλ σου αλλά κλάιν στη τελική.

Δημοσ.

"Σπιρτόυκουτο" γκαζι-πετραλωνα, με αξιοπρεπεις μουσικουλες και τη μπυρα βαρελισια στα 2,5 ευρω αν θυμαμαι καλα!

3 χρονια πριν,γλυφαδα στις χαι κλας γκλαμουρ πορνοκαφετεριες,εψαχνα απεγνωσμενα στο καταλογο κατι φτηνο

βρηκα κοκακολα.

οι αλλοι 3 πηρανε ποτηρι κρασι κι εγω οταν ειπα κοκακολα στο σερβιτορο ξινισε.

τωρα οι πορνοκαφετεριες τις γλυφαδας εχουν βγαλει προσφορα τους καφεδες 2,90 απο δευτερα μεχρι παρασκευη.

ουτε τσαμπα δε παταω σε αυτους

Δημοσ.

Ικαρούγκα, σε ποια μαγαζιά αναφέρεσαι;

φανταζομαι στο 90% των μαγαζιων

τα οποια ειναι ακριβα γιατι ετσι πρεπει,δε σερβιρουν φραπε γιατι ειναι μπαναλ,εχουν πορτα τυπο με ξυρισμενο κεφαλι τατουαζ σβαστιγκα και διπλα του ξανθια ψηλη με πλαστικα βυζια για να σου λεει που να κατσεις λες και ειμαστε στο νηπιαγωγειο:P

Δημοσ.

Αναφέρεστε στα clubs λοιπόν! Στα clubs, υπάρχουν 2 τύποι ανθρώπων. Τα γκομενάκια που γουστάρουν να τραβάνε την προσοχή και κάτι ψωνισμένοι όμορφοι, γυμνασμένοι μαλάκες που ρίχνουν αυτά τα γκομενάκια. Ρηχότητες και εμετίλα.

Τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό; Ή καθόμαστε σπίτι ή βγαίνουμε στο υπόλοιπο 10%. Να πάνε να γαμηθούν τα κοινωνικά πρότυπα!

Δημοσ.

Αναφέρεστε στα clubs λοιπόν! Στα clubs, υπάρχουν 2 τύποι ανθρώπων. Τα γκομενάκια που γουστάρουν να τραβάνε την προσοχή και κάτι ψωνισμένοι όμορφοι, γυμνασμένοι μαλάκες που ρίχνουν αυτά τα γκομενάκια. Ρηχότητες και εμετίλα.

Τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό; Ή καθόμαστε σπίτι ή βγαίνουμε στο υπόλοιπο 10%. Να πάνε να γαμηθούν τα κοινωνικά πρότυπα!

οχι μονο club

και στις καφετερειες γινεται αυτο το πραγμα

Δημοσ.

παντου ετσι γινεται

οσο πιο ακριβη ειναι μια καφετερεια τοσο πιο πολυ κοσμο μαζευει.

με ελαχιστες εξαιρεσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...