evabb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 σε βάζουν να πληρώνεις τα πατατάκια και τα ξηροκάρπια; οχι, το αναποδο γινεται συνηθως, μαζευομαστε σπιτι μου μιας και ζω μονη μου, μαγειρευω φτιαχνω μεζεδακια και φερνουν τα κρασια και τπτ συμπληρωματα.
Ntinaras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 χιλιες φορες σπιτι και ταινια παρα εξω και καφε
Merdock Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ όταν βγαίνω παίρνω μια Sprite και είμαι άρχοντας. Τα καλά του να μην πίνεις
evabb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ όταν βγαίνω παίρνω μια Sprite και είμαι άρχοντας. Τα καλά του να μην πίνεις ναι σιγουρα, το ειδα αυτο και στο γκαζι που ειτε επαιρνα ποτο ειτε αναψυκτικο η διαφορα ηταν στο 1 ευρω.
Ntinaras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 ναι σιγουρα, το ειδα αυτο και στο γκαζι που ειτε επαιρνα ποτο ειτε αναψυκτικο η διαφορα ηταν στο 1 ευρω. να ξαναπας να τους τιμησεις
Tenshi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αύριο έχω κόσμο,4 άτομα και ένα πιτσιρίκι. -Σουφλέ ζυμαρικών -Leffe Radieuse -Φρούτα -Ρυζόγαλο Θα φάμε σάν φούστηδες με sub 20 ευρώ.Θα βάλω και μιούσικα. Να πάω έξω και να στηρίξω την Ελληνική επιχειρηματικότητα;Να πάνε να συνουσιαστούν!Οβερ...
Tenshi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ε,ναί...γιατι όλοι οι Έλληνες γεννήθηκαν με μια έμφυτη τάση διασκέδασης: -Γουίσκι -Τσιγάρο -Λουλούδια -Καιμιαημίγυμνηπόρνη να τραγουδάει στην σκηνή... ffs...
evabb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αύριο έχω κόσμο,4 άτομα και ένα πιτσιρίκι. -Σουφλέ ζυμαρικών <== αυτο δεν υπαρχει -Leffe Radieuse ποσο την παιρνεις αυτη στην ελλαδα και που; -Φρούτα -Ρυζόγαλο Θα φάμε σάν φούστηδες με sub 20 ευρώ.Θα βάλω και μιούσικα. Να πάω έξω και να στηρίξω την Ελληνική επιχειρηματικότητα;Να πάνε να συνουσιαστούν!Οβερ...
Chrisxxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Tα ποτα ειναι πανάκριβα γιατι στην Ελλάδα δεν υπάρχει οπως στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού drinking culture. Αν σε χώρες όπως η Ρωσια, Ρουμανία, Γερμανία, Αγγλία κλπ είχανε τιμές όπως στην Ελλάδα ο κόσμος θα επαναστατουσε, με την μια θα διάλεγαν το φθηνότερο μαγαζί γιατί εκεί βγαίνοντας έξω έχουν σκοπό να πιουν ενώ αντίθετα στην Ελλάδα κοιτάμε το μαγαζι να μας αρέσει ( ή να αρέσει στην γκομενα μας ή να ειναι In..) αδιαφορόντας για τις τιμές αφού κατα βάση θα τη βγάλουμε με 1 ποτό, βαρια βαρια 2 και θα καθόμαστε σαν αγγουρια 4 ώρες όρθιοι. Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για το γυναικείο πληθυσμό της χώρας. Εχετε αναρρωτηθεί ποτέ γιατι όταν πάτε, αν πατε ποτε, σε καποιο ουζερι ή καλυτερα σε καποιο καφενείο που συχνάζουν πενηντάριδες το ουζο κανει 2 ευρω και έχει φθηνους μεζέδες; Μα αυτοι βγαίνουν για να πιουν και ζητάνε χαμηλές τιμές και την καλύτερη δυνατη ποιότητα. Οταν και αν αποκτήσουμε ποτε drinking culture θα πέσουν οι τιμές στα ποτά, ως τότε θα πληρώνουμε 8 ευρώ το ποτό και 5 τη μπυρα.
Tenshi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 @evabb Μακαρόνιαμεδιαφορατυριακαιαλαντικαστονφουρνο...Ε,όπως διάολο λέγεται αυτό το πράμα: Η Leffe Radieuse παίζει σε μερικά ΑΒ και Carrefour.Είναι και μια κάβα στην γειτονιά με πολύ τσίφ αφεντικό και την πουλάει 1,85
evabb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 @evabb Μακαρόνιαμεδιαφορατυριακαιαλαντικαστονφουρνο...Ε,όπως διάολο λέγεται αυτό το πράμα: Η Leffe Radieuse παίζει σε μερικά ΑΒ και Carrefour.Είναι και μια κάβα στην γειτονιά με πολύ τσίφ αφεντικό και την πουλάει 1,85 μακαρονια ογκρατεν η οπως τα λενε οι φιλοι μας οι αμερικανοι macaroni with cheese
ikaruga24 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Tα ποτα ειναι πανάκριβα γιατι στην Ελλάδα δεν υπάρχει οπως στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού drinking culture. Αν σε χώρες όπως η Ρωσια, Ρουμανία, Γερμανία, Αγγλία κλπ είχανε τιμές όπως στην Ελλάδα ο κόσμος θα επαναστατουσε, με την μια θα διάλεγαν το φθηνότερο μαγαζί γιατί εκεί βγαίνοντας έξω έχουν σκοπό να πιουν ενώ αντίθετα στην Ελλάδα κοιτάμε το μαγαζι να μας αρέσει ( ή να αρέσει στην γκομενα μας ή να ειναι In..) αδιαφορόντας για τις τιμές αφού κατα βάση θα τη βγάλουμε με 1 ποτό, βαρια βαρια 2 και θα καθόμαστε σαν αγγουρια 4 ώρες όρθιοι. Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για το γυναικείο πληθυσμό της χώρας. Εχετε αναρρωτηθεί ποτέ γιατι όταν πάτε, αν πατε ποτε, σε καποιο ουζερι ή καλυτερα σε καποιο καφενείο που συχνάζουν πενηντάριδες το ουζο κανει 2 ευρω και έχει φθηνους μεζέδες; Μα αυτοι βγαίνουν για να πιουν και ζητάνε χαμηλές τιμές και την καλύτερη δυνατη ποιότητα. Οταν και αν αποκτήσουμε ποτε drinking culture θα πέσουν οι τιμές στα ποτά, ως τότε θα πληρώνουμε 8 ευρώ το ποτό και 5 τη μπυρα. Ναι γιατι στην Ελλαδα ο κοσμος βγαινει βασικα για να πουλησει μουρη. Γκομενες, μαιντανοι, σχεδον ολοι κανουν αυτο ακριβως. Το αρθρακι για το facebook και το πως το χρησιμοποιουν οι Ελληνες ειναι απλα extension της ζωης τους. Απλα πλεον πουλανε μουρη σε περισσοτερο κοσμο. Γι αυτο και αλλωστε χτυπανε στις τιμες, οσο ποιο ακριβα ειναι τοσο ποιο πολυ "κονσομασιον" κανεις και τοσο ποιο πολυ "large" φενεσαι. Κακα τα ψεματα οι περισσοτεροι ζουν γι αυτο. Καλα κανουν λοιπον και γδυνουν, ισως ειναι καλη ευκαιρια σιγα σιγα να διαχωριστει ο κοσμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.