Παναγιωτης1990 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω τα εχω κοψει τα πολλα πολλα τελευταια, ειναι πολλα τα εξοδα, οσο σκεφτομαι οτι μια μπυρα την αγοραζω 5.50Ε στο μαγαζι ενω απο σουπερμαρκετ 1.40Ε :S αστα να πανε και γενικα ολα τα ποτα. Η καλυτερη λυση για μενα ειναι να βρισκεις φθηνα μαγαζια και αν δεν παιζουν λεφτα να μαζευεστε σπιτι.
scullyist Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξερω για σενα αλλα η μεση τυπισσα στανταρ θα το θεωρησει περιεργο ,ή ακομα χειροτερα, "γυφτια" το να βγειτε εξω και να αραξατε σε αλσος ή γενικα χυμα εξω αντι να πατε σε καφετερια Άσε με 'μενα, εγώ είμαι multilayered, μ'αρέσουν σχεδόν όλα στις σωστες δόσεις. Τελευταία φορά ήπιαμε τον καφέ μας, περάσαμε στην μπύρα, επειδή περνούσαμε όμορφα κέρασα την επόμενη κι επειδή συνεχίσαμε να περνάμε ωραία αλλά δεν μας έπαιρνε κανέναν πλέον άλλο (και κλείσαμε και το καφέ =P), πρότεινα και πήραμε μπυρίτσα από το περίπτερο και αράξαμε στα παγκάκια απέναντι με θέα τη θάλασσα. Ο μη καταναλωτης θεωρειται γυφτος και ο τρεντοβιος 'κουβαρντας' ή εστω ιν Δηλαδή εσύ επιλέγεις το χύμα λόγω καταναλωτικής συνείδησης/τακτικής κ όχι λόγω προσωπικού γούστου στον τρόπο που απολαμβάνεις την έξοδο σου? Αν είναι το πρώτο (θα τολμήσω να μαντέψω, πως οχι), μείωσε κατά δύμανην την προσωπική σου καταπίεση κ μοίρασε το το πράγμα όσο σε παίρνει οικονομικα. Αν είναι όμως το δεύτερο, άσε τις 'μέσες τύπισσες' και επέλεξε άτομα με τα οποία ταιριάζουν τα γούστα σας στον τρόπο διασκεδασης.Πριν δαιμονοποιήσουμε πάλι τις άτιμες γυναίκες κια τ γουρούνια άντρες, ας αντιληφθούμε ότι υπάρχει το προσωπικό γούστο στη μέση στο τι φτιάχνει τον καθένα, θηλυκό ή αρσενικό. Οπότε αν σου είναι δύσκολο να κάνεις κράτη μέχρι να βρεις το άτομο που θα ταιριάζετε, αφήνεις την κλάψα για τις άτιμες τις μέσες τύπισσες, διότι έχεις επιλέξει τις προτεραιότητες σου. Φιλικά.
-nick- Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Οχι κυριως προσωπικο γουστο ειναι, αλλα ειναι κ λογο αντικαταναλωτισμου. Ναι και εγω οταν θα παω σε μια καφετερια θα χαλασω ισως 10-20 ευρω σε μπυρες, ή οταν βγω σε μαγαζι βραδυ παλι μπορω να χαλασω αρκετα. Ναι τετοιο κοσμο εχω βρει κ με τετοιο κοσμο προτιμω να κανω παρεες.Αλλα το θεμα ειναι η κυριαρχη νοοτροπια.
sofiathereal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 επαρχια 50ε το μπουκαλι και δεν ημαστε καλα....
NitroManiac Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 επαρχια 50ε το μπουκαλι και δεν ημαστε καλα.... Και πολλά λες...
pournaras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Άσε με 'μενα, εγώ είμαι multilayered, μ'αρέσουν σχεδόν όλα στις σωστες δόσεις. Τελευταία φορά ήπιαμε τον καφέ μας, περάσαμε στην μπύρα, επειδή περνούσαμε όμορφα κέρασα την επόμενη κι επειδή συνεχίσαμε να περνάμε ωραία αλλά δεν μας έπαιρνε κανέναν πλέον άλλο (και κλείσαμε και το καφέ =P), πρότεινα και πήραμε μπυρίτσα από το περίπτερο και αράξαμε στα παγκάκια απέναντι με θέα τη θάλασσα. Και μετα;
apd453 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 ....πρότεινα και πήραμε μπυρίτσα από το περίπτερο και αράξαμε στα παγκάκια απέναντι με θέα τη θάλασσα. Και μετα; Είχε πάει αργά και ο Αύγουστος είχε φορέσει τα καλά του. Λες και σου έδινε την υπόσχεση για μια νύχτα αλλιώτικη, μια νύχτα βγαλμένη από παραμύθι. Εκεί που ο χρόνος δεν είναι χρήμα. Εκεί που ο φίλος μου ο Μπάμπης θα είχε χαίτη και δε γυάλιζε το σκάλπ του. Με μιας πύρινες ουρίτσες γέμισαν τον ουρανό. Α, Να! Δες μωρό μου τους διάττοντες Περσείδες. Η Μαρία γύρισε, με κοίταξε και έγειρε το κεφάλι της στο δασύτριχο στήθος μου αναστενάζοντας. Ήμασταν μόνοι μας. Εγώ η Μαρία μου και μια φωνή που μιλούσε ψιθυριστά στα αυτιά μας. Μια φωνή πίσω από το σήμερα, πίσω από το τώρα. Μια φωνή μελωδική με λόγια χωρίς νόημα. Φωνή όμως γνώριμη. Μα τι να λέει? "Ξύπνα μαλάκα, πιάστηκε ο κώλος μου στο κωλοπαγκάκι"
scullyist Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Και μετα; Το χάος. Ειδικά μετά το απολαυστικό ποστ του apd.
vasilis123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 επαρχια 50ε το μπουκαλι και δεν ημαστε καλα.... και 2+1 δωρο εδω!
Impious Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 εμεις παιρνουμε μπυρες , κρεατα , bacon ,more bacon , κανουμε οτι γουσταρουμε (burgers, hot dogs etc. ) ψηνουμε στην ταρατσα του γανγκ λαπτοπ μουσικουλα και λιωνουμε ( μονο οι γυναικες μας λειπουνε) 10 ευρω το ατομο και ουτε καν
slygeo87 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Είχε πάει αργά και ο Αύγουστος είχε φορέσει τα καλά του. Λες και σου έδινε την υπόσχεση για μια νύχτα αλλιώτικη, μια νύχτα βγαλμένη από παραμύθι. Εκεί που ο χρόνος δεν είναι χρήμα. Εκεί που ο φίλος μου ο Μπάμπης θα είχε χαίτη και δε γυάλιζε το σκάλπ του. Με μιας πύρινες ουρίτσες γέμισαν τον ουρανό. Α, Να! Δες μωρό μου τους διάττοντες Περσείδες. Η Μαρία γύρισε, με κοίταξε και έγειρε το κεφάλι της στο δασύτριχο στήθος μου αναστενάζοντας. Ήμασταν μόνοι μας. Εγώ η Μαρία μου και μια φωνή που μιλούσε ψιθυριστά στα αυτιά μας. Μια φωνή πίσω από το σήμερα, πίσω από το τώρα. Μια φωνή μελωδική με λόγια χωρίς νόημα. Φωνή όμως γνώριμη. Μα τι να λέει? "Ξύπνα μαλάκα, πιάστηκε ο κώλος μου στο κωλοπαγκάκι"
athlios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Στο καρφούρ βγαίνετε για ποτό; Στα χωρια βρε παιδια των μεγαλουπολεων δε πληρωνουμε νταβατζιλικι. (πολυ)
evabb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 το παλευω φιλοτιμα....αλλα να...αν κατσω 2 τινα θα συμβουν ...η θα μαζευτει κοσμος και θα μου πιουν τις μπυρες ...η θα μεινω alone και θα με πιασουν τα υπαρξιακα μου να μοιραστειτε τα εξοδα, πχ εσυ βαζεις τις μπυρες οι αλλοι τους μεζεδες. εγω ετσι το κανω παντα.
freedubus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 σε βάζουν να πληρώνεις τα πατατάκια και τα ξηροκάρπια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.