nikosgia Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Btw σου βρήκα την λύση: http://www.williamswarn.com/ profit ψηθείτε όλο το insomnia για ομαδική καλη φαση ....μπαρα δεν βλεπω ομως...αλλα δεν πηδιεται...θα την κανουμε εμεις....
SlackulatoR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Tην τιμη την ειδες? Το τελωνείο φοβάμαι, όχι την τιμή
nikosgia Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 το λοιπον ανοιγουμε ενα λογαριασμο....τσονταρουμε ολοι...και μεχρι να το παρουμε εγω θα εχω γινει αλκοολικος ....
SlackulatoR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω που δεν πινω, θα σας σερβίρω* *(fixed)
nikosgia Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω που δεν πινω, θα σας παρακολουθω Αμα κοιμηθεις με γκαβο το πρωι αλληθοριζεις.....αλλα αν επιμενεις παρακολουθα...
Marria Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 *(fixed) Ok και τα πουρμπουαρ δικα μου Αμα κοιμηθεις με γκαβο το πρωι αλληθοριζεις.....αλλα αν επιμενεις παρακολουθα... Ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα η μπιρα.. αντιθετα με τον καφε και την κοκα κολα
SlackulatoR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ok και τα πουρμπουαρ δικα μου Πάλι χάνεις, δεν έχει πουρμπουάρ γιατί εμείς θα φτιάχνουμε την μπύρα, δεν θα την εισάγουμε
Marria Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Πάλι χάνεις, δεν έχει πουρμπουάρ γιατί εμείς θα φτιάχνουμε την μπύρα, δεν θα την εισάγουμε Tι τσιγγουνηδες ανδρες
nikosgia Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 ωραια ο SlackulatoR μας εφτιαξε....αυριο θα παω τραπεζα για εκεινο τον λογαριασμο.....θα σας στειλω και τον αριθμο.....!!!! Ok και τα πουρμπουαρ δικα μου Ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα η μπιρα.. αντιθετα με τον καφε και την κοκα κολα ωραια θα σε σερβιρουμε εμεις καφεδακι και συ μπυρα ....μην μπλεκουμε το χρημα στην μεση.....
SlackulatoR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Tι τσιγγουνηδες ανδρες Καλά αφού μου την λες έτσι παω για ύπνο
Marria Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 ωραια θα σε σερβιρουμε εμεις καφεδακι και συ μπυρα ....μην μπλεκουμε το χρημα στην μεση..... Kανε εξασκηση απο τωρα, φραπε γλυκο και με γαλα
-nick- Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξερω για σενα αλλα η μεση τυπισσα στανταρ θα το θεωρησει περιεργο ,ή ακομα χειροτερα, "γυφτια" το να βγειτε εξω και να αραξατε σε αλσος ή γενικα χυμα εξω αντι να πατε σε καφετερια Ο μη καταναλωτης θεωρειται γυφτος και ο τρεντοβιος 'κουβαρντας' ή εστω ιν Βασικα θα με ενδιεφεραν οι θυληκες αποψεις πανω στο θεμα
nikosgia Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 εγω παιδες την κανω καληνυχτω γιατι εχω και τραπεζα αυριο..... :P Kανε εξασκηση απο τωρα, φραπε γλυκο και με γαλα το ιδιο πινουμε μην ανησυχεις...το χω!!!
Marria Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 εγω παιδες την κανω καληνυχτω γιατι εχω και τραπεζα αυριο..... :P το ιδιο πινουμε μην ανησυχεις...το χω!!! Νιce, δεν θα χρειαστεις πολυ εκπαιδευση τοτε Καληνυχτα παιδια ... οσοι πατε για υπνο τουλαχιστον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.