Προς το περιεχόμενο

"Γδυσιμο"..στην διασκεδαση...

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαντάζομαι όταν ήσουν στις 5-6 δεν μπορούσες να φανταστείς ότι θα το καταφέρεις για τις 3.

Για αρχή: Ξεκίνα με 1 μπύρα απ'το σπίτι, και έξω συνεχίζεις με τις άλλες 2.

"φορτωνω" και πριν....να εχω stock...αλλα δεν ξερω γιατι μετα χανω τον λογαριασμο.... :unsure: ...που θα παει θα το συμαζεψω...

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με €10 τρως τα απειρα απο σουπερ μαρκετ.

Όντως...αλλα πρεπει να βγει σουπερ μαρκετ με ....μπαρα μουσικουλα και τα παρελκομενα...και λιγο after...να σωθω...

Δημοσ.

το παλευω φιλοτιμα....αλλα να...αν κατσω 2 τινα θα συμβουν ...η θα μαζευτει κοσμος και θα μου πιουν τις μπυρες :( ...η θα μεινω alone και θα με πιασουν τα υπαρξιακα μου :blink:

Αν σκεφτείς περί ύπαρξης της ανυπαρξίας τότε θα καταλάβεις πως δεν υπάρχεις, άρα δεν χρειάζεται να σε πιάνουν τα υπαρξιακά σου γιατί είσαι ανύπαρκτος :P

Δημοσ.

βαλtε και ενα 5-25ε για παρκινγκ.

αν πιεις απο το σπιτι και μετα στο μαγαζι ή θα εχεις ξενερωσει μεχρι να φτασεις στο μαγαζι ή θα γινεις αλκοολικος.

η μοδα στο εξωτερικο ειναι κατεβασε ενα χαπι γιατι ειναι πιο φτηνο απο το ποτο.ειμαι σιγουρος οτι δεν θα αργησει η ωρα...

τα γνωστα μαγαζια δεν προκειτε να ριξουν τις τιμες οπως και δεν το εχουν κανει..οποτε μην ελπιζει κανεις σε κριση και μαλακιες.απλα προσαρμοζεστε ή αλλαζετε τροπο ζωης/διασκεδασης

υ.γ. δεν το λενε γδυσιμο αλλα ξεβρακωμα

Δημοσ.

Αυτό είναι εφικτό μόνο έως ένα βαθμό, απόλυτα είναι σχεδόν αδύνατο.

Λογω peer pressure. Και τεσπα αν ειναι να πας να φας, ας ειναι καπου που να αξιζει ...

αλλα ειναι ηλιθιο να βγεις εξω να πιεις 5 μπυρες στην καφετερια.

Βασικα οι γυναικες φταινε.

Δημοσ.

αλλα ειναι ηλιθιο να βγεις εξω να πιεις 5 μπυρες στην καφετερια.

Μπα γιατί, περί ορέξεως κολοκυθοπιτα σε ποιο περιβάλλον γουσταρει ο καθένας να πιει 1 ή 5 μπύρες. Το θέμα είναι το πόσες θα πιει κ τι τιμή έχουν.

Δημοσ.

Τι κάναμε πάλι ; :devil:

Δεν ξερω για σενα αλλα η μεση τυπισσα στανταρ θα το θεωρησει περιεργο ,ή ακομα χειροτερα, "γυφτια" το να βγειτε εξω και να αραξατε σε αλσος ή γενικα χυμα εξω αντι να πατε σε καφετερια

Ο μη καταναλωτης θεωρειται γυφτος και ο τρεντοβιος 'κουβαρντας' ή εστω ιν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...