aris1986 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Eμεις φταιμε ρε που γινονται ολα αυτα. Φανταροι? Ναι φανταροι και να μας βρεις ωραιο τραπεζι κιολας! Τι να φυγω;Καλώς,Λίγο το ονοματακι σου δωσε μου. Μια μηνυσουλα μην σου πω και 4 ατομα μαζι αργότερα και 1500 ευρουλακια εκαστος. Αντε με τους μπασταρδους ολους τους βρωμομαγαζατορες.Την πατριδα δεν φυλαμε ρε ζώα.Πηγες εσυ φανταρος ή πηρες τρελοχαρτο;Τα παλιοζωα...
*nenya* Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 τι κακο ειναι αυτο? πας να πιεις δυο τρεις μπυρες-ποτα να στανιαρεις...και φευγει το 40 αρι πριν το καταλαβεις και αν καπνιζεις κιολας ...το 50 αρι εφυγε νερο...Και στο σπιτι γαμω την τρελα μου δεν μπορω να κλειστω..... Πάντως και μέσα μπορείς να περάσεις καλά -ή καλύτερα- και να μην σου φύγει το 50άρι που λες . Μαραθώνιος ταινιών ή D'n'D στο σπίτι παρέα με καλούς φίλους, μπύρες και σνακ είναι μια χαρά. Ή αν θες να βγεις πήγαινε σε μαγαζιά που δεν σου πιάνουν τον κώλο. Π.χ. Τηνιακό στην Αλεξάνδρας, Χασάν στα Εξάρχεια ή σε clubs χωρίς είσοδο όπως το Fox στο Γκάζι κλπ. Τώρα όσον αφορά τις συμπεριφορές που αναφέρετε πιο πάνω είναι δυστυχώς αλήθεια ότι μπορεί να τις πετύχουμε σε όλη την Ελλάδα. Όμως να μην τους αφήνουμε να κάνουν ό,τι γουστάρουν. Κι εμείς πελάτες είμαστε και έχουμε δικαιώματα.
phanispal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Τηνιακό ρουλζ, 1.80€ η μπύρα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) και φουλ φοιτητόκοσμος. Αλλά είσαι πάνω στην Αλεξάνδρας, επίσης με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
*nenya* Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Πάλι καλά να λες που χωρίζεται απ'την λεωφόρο με κάτι θαμνάκια
phanispal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Πλέον δεν πάω, μιας κι έχει αλλάξει ο κόσμος που σκασομυτάει, αλλά κι επειδή οι μπαρμπάδες δε σερβίρουν πλέον :/
-nick- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Την πατριδα δεν φυλαμε ρε ζώα. Αχαχαχαχα Ποια πατριδα φυλας ρε, την καθαριστρια κανεις
nikosgia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Το Τηνιακο οπως προανεφερα το χω χτισει....οπως και τον "ηλια" απεναντι απο τηνιακο ...στο στενακι με τα μεζεδοπωλεια. Σιγουρα υπαρχουν φθηνα μερη να αραξεις....Αλλα η πληοψηφεια ειναι αγιογδύτες...
slygeo87 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Αχαχαχαχα Ποια πατριδα φυλας ρε, την καθαριστρια κανεις Πέρα από το τι ρόλο βαράς εκεί, είναι τραγελαφικό να "τρως άκυρο" εκεί που υπηρετείς από τη στιγμή που η οικονομία του νησιού/πόλης βασίζεται στους στρατιωτικούς!
ikaruga24 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει πλακα παντως, Σαββατο ο κοσμος ηταν μαζεμενος στην εκθεση για να διαμαρτυρηθει και μολις τελειωσαν κυριολεκτικα εκαναν επιδρομη στα μαγαζια για φαγητο και μπυρες και ρετσινες και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Χωρις πλακα τετοια ταμεια (τουλαχιστον λαδαδικα) κατα γενικη ομολογια μονο σε κατι τσικνοπεμπτες κανουν. Ναι ΤΟΣΟ καλα ηταν και η πλακα επισης ειναι οτι ολα σχεδον τα μαγαζια εστιασης του κεντρου ειχαν απεργια διαμαρτυριας ως τις 8 το βραδυ. Για να μην ξεχνιομαστε.
aris1986 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Αχαχαχαχα Ποια πατριδα φυλας ρε, την καθαριστρια κανεις Ναι βρε φιλαράκο.Τι θα λεγες εκείνη την στιγμη; Η καθαρίστρια του Ελληνικού στρατού είμαι μπροστά στον Μαγαζάτορα; Εγω εκανα τις καθαριοτητες μου οσες επρεπε.Απο καποια στιγμη και μετα.Τι;Δεν προβλεπεται!!! Εσυ εκει που υπηρέτησες με μια σφουγγαρίστρα στο χέρι ε;
-nick- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι βρε φιλαράκο.Τι θα λεγες εκείνη την στιγμη; Η καθαρίστρια του Ελληνικού στρατού είμαι μπροστά στον Μαγαζάτορα; Εγω εκανα τις καθαριοτητες μου οσες επρεπε.Απο καποια στιγμη και μετα.Τι;Δεν προβλεπεται!!! Εσυ εκει που υπηρέτησες με μια σφουγγαρίστρα στο χέρι ε; Α και μετα εχωνες τους καινουριους ε? Εγω εχω αναβολη μεχρι το 2015
aris1986 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Α και μετα εχωνες τους καινουριους ε? Εγω εχω αναβολη μεχρι το 2015 Αχαχαχα!Πες οτι εισαι απο αυτους που ακουνε για τον στρατο και μιλανε μετα. Κοιτα εδω δεν ειναι topic του στρατου και δεν ειναι σωστο να χαλαμε το νήμα.\ Πάντως και φυσικά τους έχωνα.Έτσι πάει η ιεραρχία.Περισσοτερα (τι,πως,γιατι,κακοι ανθρωποι τα κανετε αυτα στους νέους κτλπ)ρώτα στο νήμα για τον στρατο.
-nick- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι μαν το ξερω αυτο. Εχω μιλησει ομως με ατομα (και παλιοτερα, που ο στρατος ηταν σχεδον 2 χρονια) οι οποιοι ΔΕΝ γουσταραν χωνουν τους καινουριους και μοιραζανε ολες τις δουλειες στα ισια. Μαλακες ε? Τις ιεραρχιες δεν τις γουσταρω γενικα, ειδικα αν μιλαμε για τετοιου τυπου ιεραρχιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.