Προς το περιεχόμενο

"Γδυσιμο"..στην διασκεδαση...

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αλλο που μου τη ειχε δωσει σε μια καφετερια στη Γλυφαδα(νομιζω καποιος παλαιμαχος ποδοσφαιριστης την εχει),ειχε εναν στην εισοδο και θα μας εβαζε αυτος οπου ηθελε και ενω θελαμε να κατσουμε μπροστα αφου υπηρχαν τραπεζια ηθελε να μας βαλει πισω...σιγα μη καθομασταν και δεν εχω ξανα παει.Τωρα να ειχαν κλεισει τα μπροστα τραπεζια?Τι να πω?Αν φτασουμε να κλεινουμε και τραπεζι στα καφε....

τη γωνιακη διπλα στο τραμ δε λες?

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τη γωνιακη διπλα στο τραμ δε λες?

Δε θυμαμαι να σου πω σιγουρα!Αλλα νομιζω ηταν λιγο πιο μεσα,αλλα παει καιρος και δε πολυ συχναζω εκει.

Δημοσ.

δηλαδη ο καφες-κατουρο των 5ε που σας σερβιρουν στις καφετεριες,η τιμη του ειναι αμεσα συνδεμενη με την επιθυμια σας να ειστε τζεντλεμαν μπροστα στην προοπτικη να γευτειτε λιγο pootang?

εισαι σιγουρος γιαυτο;

Δεν ειναι μονο ο καφες, ειναι γενικα η διασκεδαση. Αν εγω στην εξοδο μου θελω να βλεπω μπουτακια τοτε -θα πληρωσω-. Οπου δεν υπαρχουν γκομενακια δεν υπαρχει και κονσομασιονισμος. Αναρωτησου λιγο γιατι μερη χωρις γυναικες ειναι αδεια?

Αλλη μια απλη ερωτηση, αν ειναι να βγεις εξω για να εισαι "μονος" σου εσυ και η παρεα σου τοτε γιατι βα βγεις εξω? Κατσε σπιτι σου και καντε κατι εκει ως παρεα. Δεν ειναι τυχαιο που οι "in" καφετερειες και μαγαζια ειναι πυχτρα στα γκομενετα ενω το μαγαζι -ακριβως- απο διπλα βαραει μυγες.

Ενα πραγματικο τεστ ειχα σημερα το πρωτι πριν σχολασω. Ηρθαν στο μαγαζι κατα τις 5 καμια 30 γκομενες, η μια ποιο ξεκωλη απο την αλλη και φυσικα ζαντες. Δεν φανταζεσαι τι επικρατησε στο μαγαζι τις επομενες 2 ωρες. Μιλαμε να περνανε αυτοκινητα και αν βλεπεις χαρακτηριστικα καγκουρες (και οχι μονο) να σταματανε για να κατσουν στο μαγαζι. Περασα 2 εφιαλτικες ωρες στο τελος της βαρδιας μου (με ολους τους τροπους).

Δημοσ.

Αλλη μια απλη ερωτηση, αν ειναι να βγεις εξω για να εισαι "μονος" σου εσυ και η παρεα σου τοτε γιατι βα βγεις εξω? Κατσε σπιτι σου και καντε κατι εκει ως παρεα. Δεν ειναι τυχαιο που οι "in" καφετερειες και μαγαζια ειναι πυχτρα στα γκομενετα ενω το μαγαζι -ακριβως- απο διπλα βαραει μυγες.

Εντάξει ρε μεγάλε δεν θέλουν όλοι να κάτσουν σπίτι τους, ούτε βγαίνουν για να δουν γεμάτη καφετέρια.

Δημοσ.

ποιο μαγαζι?

Σαλονικα city. Θα μου επιτρεψεις να μην πω ποιο για ευνοητους λογους.

Slygeo πραγματικα ποσοι ειναι αυτοι που λες? Το θεωρεις τυχαιο δηλαδη που καποιες καφετερειες και μαγαζια ειναι πυχτρα αλλα το ακριβως διπλανο μαγαζι ειναι αδειο? Η μηπως αυτα τα αδεια μαγαζια θα πρεπει να περιμενουν μερικους ξεχασμενους καθε φορα που ειναι να δουλεψουν?

Δημοσ.

Αυτο με το σπιτι παντως δεν ισχυει, αν εγω θελω να βγω εξω δε σημαινει οτι θελω να παω σε ενα μαγαζι τιγκα στον κοσμο να βλεπω χαζογκομενες και μαιντανους. Βγαινεις για την παρεα.

Δημοσ.

Slygeo πραγματικα ποσοι ειναι αυτοι που λες? Το θεωρεις τυχαιο δηλαδη που καποιες καφετερειες και μαγαζια ειναι πυχτρα αλλα το ακριβως διπλανο μαγαζι ειναι αδειο? Η μηπως αυτα τα αδεια μαγαζια θα πρεπει να περιμενουν μερικους ξεχασμενους καθε φορα που ειναι να δουλεψουν?

Πολύ κακό για το τίποτα λέω εγώ, υπάρχει ποικιλία για όλα τα γούστα. Έχετε κολλήσει στο τι έχει πέραση. Αν εσύ δεν προτιμάς να βγαίνεις στα μαγαζιά με τις χαζογκόμενες, πάρε την παρέα σου και πάτε ερημιάδες στο άδειο. Μη ξενερώνετε ρε με τέτοια.

Δημοσ.

Αυτο με το σπιτι παντως δεν ισχυει, αν εγω θελω να βγω εξω δε σημαινει οτι θελω να παω σε ενα μαγαζι τιγκα στον κοσμο να βλεπω χαζογκομενες και μαιντανους. Βγαινεις για την παρεα.

Ρε συ μην κοιτας απο εσενα, ΕΣΥ βγαινεις για την παρεα. Εσεις μπορει να βγαινετε 2 φορες το μηνα και αυτες καθε φορα σε διαφορετικο μερος που να εχει ηρεμια. Τα μαγαζια τα ρωτησες? Εσενα θα περιμενουν για να κανουν κανενα ταμειο? Η ολη κατασταση συμφερει και τα μαγαζια αλλα απο οτι φενεται ειναι και η πλοιοψηφια του κοσμου που γουσταρει αυτο γι αυτο αλλωστε και μονο αυτα τα μαγαζια κανουν χοντρα ταμεια, γι αυτο αυτα τα μαγαζια εν μεσω "κρισης" συνεχιζουν να ειναι φουλ τουμπανιασμενα με κοσμο.

Δημοσ.

Η κότα κάνει το αβγό, ή το αβγό την κότα;

Εκεί έφτασε η συζήτηση και ξεχνάτε οτι η κοκότα (όχι η κότα) πάει στα ακριβά για να της την πέσει κανένας που έχει χρήμα και το σκορπάει και ψάχνει μια κοκότα να το σκορπάνε παρέα και να αγοράζει τα Lοuis Vuitton που δεν μπορεί να αγοράσει μόνη της ή με τα λεφτά του μπαμπάκα της.

Εκεί τώρα μαζεύονται και κάτι κακομοίρηδες με μεροκάματο 700€ και τη μαμα και μπαμπά να πληρώνουν για τα έξοδα του σπιτιού και του φαγητού, που πάνε και σκορπάνε το μεροκάματο για να νιώσουν (μαλακο) πρίγκιπες και μήπως γελάσουν κανα γκομενάκι που θα τους πάρει για "λάρτζ τύπους" όπως αποκαλούν τους εαυτούς τους αυτοί οι μαλακοπίτουρες που χαλάνε μια περιουσία στις γκόμενες, και το θεωρούν και μαγκιά.

Η μαγκιά είναι να έχεις γκομενάκι δίπλα σου που δεν σε βλέπει σαν χαρτονόμισμα. Γιατί τότε θα σημαίνει οτι έχεις άλλα χαρίσματα (μην πάει το μυαλό σας στο σεξουαλικό, άλλο πράγμα εννοώ)

Τέλος πιστεύω οτι πολλές απο αυτές τις ακριβές καφετέριες συχνάζουν και πολλά πιτσιρίκια που το κάνουν με την ψυχολογία του όχλου, νομίζοντας οτι κάνουν κάτι φοβερό ή οτι είναι κάπως σημαντικοί σε σχέση με τους συνομηλίκους τους, το οποίο βέβαια είναι κάτι το λογικό λίγο μετά την εφηβεία εως κάποια ηλικία.

Δημοσ.

Το αλλο που μου τη ειχε δωσει σε μια καφετερια στη Γλυφαδα(νομιζω καποιος παλαιμαχος ποδοσφαιριστης την εχει),ειχε εναν στην εισοδο και θα μας εβαζε αυτος οπου ηθελε και ενω θελαμε να κατσουμε μπροστα αφου υπηρχαν τραπεζια ηθελε να μας βαλει πισω...σιγα μη καθομασταν και δεν εχω ξανα παει.Τωρα να ειχαν κλεισει τα μπροστα τραπεζια?Τι να πω?Αν φτασουμε να κλεινουμε και τραπεζι στα καφε....

Πταίσμα.

Όταν ήμουν φαντάρος στο Σουφλί και είχα πεταχτεί Αλεξανδρούπολη για καφέ, καθόμαστε σε τραπέζι και έρχεται ένας τυπάς με 4 γκόμενες που μόλις είχαν μπει, μας σηκώνει και μας λέει να περιμένουμε να αδειάσει κάτι άλλο.

Τον ρωτάμε αν δουλεύει με κρατήσεις και αν είχαν κάνει οι κοπέλες κράτηση και μας απαντά ότι οι κοπέλες μόλις είχαν μπει και σαν κύριοι έπρεπε να σηκωθούμε για να καθίσουν οι κυρίες.

Πούλος κατευθείαν και τρελό Χ στο μαγαζί. Παίζει να το έχουν και σύστημα στην Αλεξανδρούπολη. Δεν πειράζει, φράγκο δεν ξαναείδαν, ούτε πρόκειται να ξαναδούν και θα χαρώ πολύ να τους δω όλους μαζί στην ουρά του ΟΑΕΔ, αν δεν είναι ήδη εκεί.

Δημοσ.

@Erwdios

τώρα φίλε μου ανοίγεις άλλο θέμα και έχει να κάνει με τη συμπεριφορά μερικών καταστηματαρχών.

μου θύμισες παρόμοιο περιστατικό (πιο Light).

2007 φαντάρος στα Γιάννενα.

βγαίνουμε έξοδο 4 παιδιά παρέα. πρώτες μας μέρες στην πόλη. λόγω κουρέματος κάναμε μπαμ ότι είμασταν φαντάροι.

πάμε λοιπόν σε μια καφετέρια και στην είσοδο, πριν καν μπούμε μέσα, μας σταματάει ένας και μας ρωτάει αν είμαστε φαντάροι. του απαντάμε καταφατικά και μας λέει δεν επιτρέπεται η είσοδος σε φαντάρους. κάγκελο εμείς. μεταβολή και δρόμο.

δυστυχώς η συμπεριφορά προς τους φαντάρους είναι απαράδεκτη σε πολλά μέρη.

δε φτάνει που οι πολιτικοί κάνουνε τα πάντα για να ανοίξουν στρατόπεδα στην εκλογική τους περιφέρεια ώστε να μπορούν οι ψηφοφόροι να αρμέγουν τους φαντάρους, τους συμπεριφέρονται και σαν σκουπίδια.

απλά να τους τα ακουμπάνε και να μην τους βλέπουνε καν.

άσχετο το ποστ αλλά τα πήρα τώρα.

ελπίζω αυτή τη στιγμή και στα Γιάννενα να είναι στην ουρά στον ΟΑΕΔ :rolleyes:

Δημοσ.

Πταίσμα.

Όταν ήμουν φαντάρος στο Σουφλί και είχα πεταχτεί Αλεξανδρούπολη για καφέ, καθόμαστε σε τραπέζι και έρχεται ένας τυπάς με 4 γκόμενες που μόλις είχαν μπει, μας σηκώνει και μας λέει να περιμένουμε να αδειάσει κάτι άλλο.

Τον ρωτάμε αν δουλεύει με κρατήσεις και αν είχαν κάνει οι κοπέλες κράτηση και μας απαντά ότι οι κοπέλες μόλις είχαν μπει και σαν κύριοι έπρεπε να σηκωθούμε για να καθίσουν οι κυρίες.

Πούλος κατευθείαν και τρελό Χ στο μαγαζί. Παίζει να το έχουν και σύστημα στην Αλεξανδρούπολη. Δεν πειράζει, φράγκο δεν ξαναείδαν, ούτε πρόκειται να ξαναδούν και θα χαρώ πολύ να τους δω όλους μαζί στην ουρά του ΟΑΕΔ, αν δεν είναι ήδη εκεί.

Όταν όμως πας σε καφετέρια (και μπαρ και κλαμπ κ.λπ.) γουστάρεις να 'χει γκόμενες έτσι;

Όταν όμως πας σε καφετέρια (και μπαρ και κλαμπ κ.λπ.) που 'ναι γεμάτο από ξιφομάχους (όπως τους λέτε, αγνοώντας ότι αποκαλείτε τους ίδιους τους εαυτούς σας έτσι) που μαζεύτηκαν να καυλαντίσουν τα γκομενάκια τα οποία όμως δεν υπάρχουν (επειδή έχετε μαζευτεί όλοι οι ξιφομάχοι) δε γουστάρετε έτσι;

Δημοσ.

Όταν όμως πας σε καφετέρια (και μπαρ και κλαμπ κ.λπ.) γουστάρεις να 'χει γκόμενες έτσι;

Όταν όμως πας σε καφετέρια (και μπαρ και κλαμπ κ.λπ.) που 'ναι γεμάτο από ξιφομάχους (όπως τους λέτε, αγνοώντας ότι αποκαλείτε τους ίδιους τους εαυτούς σας έτσι) που μαζεύτηκαν να καυλαντίσουν τα γκομενάκια τα οποία όμως δεν υπάρχουν (επειδή έχετε μαζευτεί όλοι οι ξιφομάχοι) δε γουστάρετε έτσι;

Ναι, να έχει γκόμενες, αλλά όχι εις βάρος μου.

Και στην τελική αν θέλεις να έχεις γκόμενες βρες άλλο τρόπο. Κέρνα τον καφέ να δεις πόσες θα έρχονται.

Ειδικά σε καφέ να με σηκώσεις για να βάλεις στη θέση μου γκόμενες? Πάμε καλά?

Αλλά δεν φταίνε αυτοί, το ρδέλο το κράτος φταίει που μας στέλνει να υπηρετούμε στου διαόλου τη μάνα και μας εκμεταλλεύεται ο κάθε γιόλης εκεί πάνω. Χωρίς στρατόπεδα η μισή ακριτική Ελλάδα + θα είχε ψοφήσει της πείνας.

Και στην τελική προτιμώ τους ξιφομάχους σε ένα μαγαζί από κάτι πατσαβούρες με μια μύτη σαν τον πύργο της Βαβέλ.

Με τον ξιφομάχο θα πεις και καμιά μλκία να γελάσεις, δεν θα έχεις την κάθε ξιπασμένη να φοβάται μην της πάρει ο αέρας το ρουζ.

Γιατί οι normal γκόμενες δεν έχουν πρόβλημα να πάνε σε οποιοδήποτε μαγαζί, είτε έχει ξιφομάχους, είτε έχει γυναίκες παντού.

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το φανταρικό στη μέση.

Αυτές τις νοοτροπίες τις έχω φάει με το κουτάλι και κατά τη διάρκεια της φοιτητικής ζωής.

Το θέμα είναι ότι σ' ένα βαθμό (συν)υπεύθυνοι γι' αυτήν την κατάσταση είμαστε κι εμείς (εσείς δηλαδή, γιατί εγώ δε βγαίνω, ή αν βγω δε θα βγω για να δω γκομενέτα :Ρ).

Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο είναι κάτι δύσκολο μου φαίνεται.

Προσωπικά, αν ήθελα να βγω για οφθαλμόλουτρο θα αντιλαμβανόμουν αυτή τη (σάπια κατά τ' άλλα) νοοτροπία που επικρατεί στα μαγαζιά.

Από 'κει και πέρα αν μ' ενοχλούσε, δε θα σύχναζα σε μέρη σαν το Corte (σ' αυτή αναφέρεται η xri_ni αν δεν κάνω λάθος, και είναι του Σαραβάκου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...